reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

Ha!!no i doczekała się nasza Zenia :-) gratulacje :-)

Multimama, teraz Ty zabieraj się za ćwiczenie siły swojego umysłu ;-)

Ja od wczoraj jestem w szpitalu i jedyny plus tego jest taki ze zrobili mi usg wreszcie, maluchy ważą po 2350 i 2250 :-)

Poza tym leżę na porodówce bo na patologii nie ma miejsc i stresują mnie te rodzące kobiety w nocy ;-)

Pozdrawiam :-)

reklama
Gloriane najwazniejsze ze jestes pod opieka i waga maluszkow wydaje mi sie ze dobra,wspolczuje lezenia na porodowce,a mowili Ci kiedy planuja rozwiazanie czy wszystko zalezy od choleostazy?
Ja ostanie usg mialam w 31tc i licze ze w szpitalu tez mi zrobia choc do polowy ciazy tylam nawet kg na tydz tak teraz waga leciutko tylko drgnie a nawet jak tydzien lezalam w szpitalu to schudlam 1,5 kg:-( choc patrzac na wage Bibiany i jej maluszkow jestem dobrej mysli:-)

Polka, no mi waga też wydaje się ok :-) o rozwiązywaniu ciąży nie ma chyba narazie mowy,a tą moja cholestaza póki co jest bardzo łagodna. Wszystko zależy tak naprawdę. Kiedy dokładnie idziesz do szpitala?

A swoją waga wogole się nie przejmuj,każdy lekarz mówił mi ze to nie ma znaczenia!!

gotadora ja stanowczo protestuje!!!!koleżanka mrówka jest tydzień za mną z terminem tego się proszę trzymać,termin cc to inna bajka:angry:Ja już się psychicznie nastawiłam,że teraz moja kolej i nie dam się tak łatwo zrzucić z tronu,no!:-)

Mulimama już przywracam I miejsce :-) i tak trzymać!

Zenia :-):-D:-):-):-D:-) GRATULACJE!!!!

1. Multimama
7 SIERPNIA 2013
2.Mrówka NetkaCC 29 lipca 13 CC
3. Julia 85
4. Gloriene20.sierpień. 13 ( 19.07-01.08)
5. Bibiana20.sierpień. 13
6. Dolorez24 sierpień. 13 ( 10. Sierpień )
7. Polka26.sierpień. 13
8. Ineska uk04.październik. 13
9. Nnatalie0405.październik. 13 ( 21 września )
10. Gotadora24.padziernik. 13 ( 09 października )
11. Raczel24.październik. 13
12. Flis15.listopad. 13
13. Justynia 29.listopad. 13 ( 8.grudzień.13)
14. Paolka29.listopad. 13
15.Nik_i
16. Jjka5. styczeń. 14
17. Napierajka8. stycznia.14

laski, a co znaczą te daty w nawiasach, albo takie przedziały czasowe, które są na liście?
Ta pierwsza data to pewnie termin a w nawiasach planowana cesarska czy co?

Glorienne ja wiem,że to nie jest łatwo i przyjemnie leżeć w szpitalu, na dodatek na porodówce, ale już jesteś tak blisko! i pod dobrą opieką, a waga maluszków cudna :tak: pozdrawiam i trzymaj się!

Gloriane do szpitala ide w poniedzialek bede wtedy miala skonczony 35 tc no chyba ze na piatkowym ktg wyjda jakies skurcze konkretne i lekarz bedzi mi kazal juz zasuwac to wtedy wczesniej. Dobrze ze ta Twoja choleostaza przebiega lagodnie,nie stresuj sie tam tymi rodzacymi choc to latwo sie mowi:-)

Ostatnia edycja:
zenia gratulacje wielkie!!!! No az sie poryczalam:) waga super i wgl ale fajnje :)
Teraz pokolei sie wszystkie rozpakujecie a ja dopiero na 9miejscu:szok:

Gloriane
3maj sie tam w tym szpitalu! Szczerze ja wolalabym na oorodowce bo na patologii mozna czasem strasznych rzeczy sie nasluchac=/

Gotadora
​3mam kciuki zebys dotrwala do 38go tygodnia!!!!

reklama
Polka ja idę do szpitala we wtorek, mam nadzieję, ze porobią badania, ściągną krążek i zrobią cc, tak mi się wydaje, ze gora tydzień mnie potrzymają i ciachną.

Gloriane wyobrażam sobie jak musisz mieć na tej porodówce :baffled: a możesz przynajmniej wychodzić czy musisz tam cały czas leżeć?
A waga dzieci bardzo ładna:tak:

Do góry