reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

Ha!!no i doczekała się nasza Zenia :-) gratulacje :-)

Multimama, teraz Ty zabieraj się za ćwiczenie siły swojego umysłu ;-)

Ja od wczoraj jestem w szpitalu i jedyny plus tego jest taki ze zrobili mi usg wreszcie, maluchy ważą po 2350 i 2250 :-)

Poza tym leżę na porodówce bo na patologii nie ma miejsc i stresują mnie te rodzące kobiety w nocy ;-)

Pozdrawiam :-)

reklama
Gloriane najwazniejsze ze jestes pod opieka i waga maluszkow wydaje mi sie ze dobra,wspolczuje lezenia na porodowce,a mowili Ci kiedy planuja rozwiazanie czy wszystko zalezy od choleostazy?
Ja ostanie usg mialam w 31tc i licze ze w szpitalu tez mi zrobia choc do polowy ciazy tylam nawet kg na tydz tak teraz waga leciutko tylko drgnie a nawet jak tydzien lezalam w szpitalu to schudlam 1,5 kg:-( choc patrzac na wage Bibiany i jej maluszkow jestem dobrej mysli:-)

Polka, no mi waga też wydaje się ok :-) o rozwiązywaniu ciąży nie ma chyba narazie mowy,a tą moja cholestaza póki co jest bardzo łagodna. Wszystko zależy tak naprawdę. Kiedy dokładnie idziesz do szpitala?

A swoją waga wogole się nie przejmuj,każdy lekarz mówił mi ze to nie ma znaczenia!!

gotadora ja stanowczo protestuje!!!!koleżanka mrówka jest tydzień za mną z terminem tego się proszę trzymać,termin cc to inna bajka:angry:Ja już się psychicznie nastawiłam,że teraz moja kolej i nie dam się tak łatwo zrzucić z tronu,no!:-)

Mulimama już przywracam I miejsce :-) i tak trzymać!

Zenia :-):-D:-):-):-D:-) GRATULACJE!!!!

1. Multimama
7 SIERPNIA 2013
2.Mrówka NetkaCC 29 lipca 13 CC
3. Julia 85
4. Gloriene20.sierpień. 13 ( 19.07-01.08)
5. Bibiana20.sierpień. 13
6. Dolorez24 sierpień. 13 ( 10. Sierpień )
7. Polka26.sierpień. 13
8. Ineska uk04.październik. 13
9. Nnatalie0405.październik. 13 ( 21 września )
10. Gotadora24.padziernik. 13 ( 09 października )
11. Raczel24.październik. 13
12. Flis15.listopad. 13
13. Justynia 29.listopad. 13 ( 8.grudzień.13)
14. Paolka29.listopad. 13
15.Nik_i
16. Jjka5. styczeń. 14
17. Napierajka8. stycznia.14

laski, a co znaczą te daty w nawiasach, albo takie przedziały czasowe, które są na liście?
Ta pierwsza data to pewnie termin a w nawiasach planowana cesarska czy co?

Glorienne ja wiem,że to nie jest łatwo i przyjemnie leżeć w szpitalu, na dodatek na porodówce, ale już jesteś tak blisko! i pod dobrą opieką, a waga maluszków cudna :tak: pozdrawiam i trzymaj się!

Gloriane do szpitala ide w poniedzialek bede wtedy miala skonczony 35 tc no chyba ze na piatkowym ktg wyjda jakies skurcze konkretne i lekarz bedzi mi kazal juz zasuwac to wtedy wczesniej. Dobrze ze ta Twoja choleostaza przebiega lagodnie,nie stresuj sie tam tymi rodzacymi choc to latwo sie mowi:-)

Ostatnia edycja:
zenia gratulacje wielkie!!!! No az sie poryczalam:) waga super i wgl ale fajnje :)
Teraz pokolei sie wszystkie rozpakujecie a ja dopiero na 9miejscu:szok:

Gloriane
3maj sie tam w tym szpitalu! Szczerze ja wolalabym na oorodowce bo na patologii mozna czasem strasznych rzeczy sie nasluchac=/

Gotadora
​3mam kciuki zebys dotrwala do 38go tygodnia!!!!

reklama
Polka ja idę do szpitala we wtorek, mam nadzieję, ze porobią badania, ściągną krążek i zrobią cc, tak mi się wydaje, ze gora tydzień mnie potrzymają i ciachną.

Gloriane wyobrażam sobie jak musisz mieć na tej porodówce :baffled: a możesz przynajmniej wychodzić czy musisz tam cały czas leżeć?
A waga dzieci bardzo ładna:tak:

Do góry