reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

Multimama :sorry2: no tak najpierw torcik :-D wszystkiego naj naj dla męża :-)

Justynia, te rossmanowskie nie były złe ale dady bardziej miękkie :tak: chociaż i tak później pielucha ląduje w koszu na smieci :-D

reklama
Bibiana
moja mała to mały rusek :zawstydzona/y: i jej nic nie straszne... a na pewno nie były jej straszne pieluchy :happy2: które zapełniała w takim tempie że nie nadarzałam składziku pod przewijakiem wynosić :p hehe jeżeli chodzi o rady w pielęgnacji delikatnej pupy to ja nie pomogę, ale sama kopiłam 2 paczki 1 tych z rosmana :) + dostałam od koleżanki 1/2 paczki "0" Happy

Mój syn też nie miał problemu z pieluchami, każde jedne były ok, jedynie nie uzywałam tych hugisów z kubusiem puchatkiem ( już ponoć zmienili recepture) bo były tak sztywne, ze szkoda mi było dziecka, bo jednak wygoda tez jest ważna :tak:

A co do delikatnych pup :-D położna mówiła mi w szpitalu ze wcześniaczki często mają uczulenia na niektóre pieluszki, ale to ze wzgledu na delikatną skórę i po ok miesiąca to mija.

Cześć Dziewczyny:-)

Jesteśmy wciąż wszystkie w komplecie?;-)

Ja dziś od rana na badaniach, mam nadzieję, że moje infekcje dały sobie spokój i że swedzawki to nie cholestaza.

Czy dokucza Wam ból dołu brzucha? Przy wykonywaniu pewnych ruchów boli mnie chyba mięsień brzucha, ten na dole, od tygodnia mnie to męczy:confused:

Hej dziewczyny!
Gloriane mam nadzieje ze ta swedzawka u Ciebie to nie choleostaza i dobrze ze robisz badania.daj znac jak bedziesz znala wyniki
Co do pieluch to ja najpierw kupowalam happy przez neta taniej bylo wieksze ilosci kupic a potem na dady sie przerzucilam i mala nie miala zadnego uczulenia,teraz chce ze 2 paczki pampersow w lidlu kupic bo taniej a te malutkie to chyba dady kupie i zobaczymy
W piatek bylam na ktg i skurczy nie bylo a dzis wizyta i na szczescie jeszcze udalo mi sie namowic moja lekarke zebym ten tydz jeszcze w domu spedzila.szynka dluga zamknieta wiec sie zgodzila ale w przyszly poniedzialek juz mam sie klasc do szpitala i bedziemy monitorowac no i mam zrobic ktg jeszcze przed szpitalem.
Zenia,Multimama jak tam sie trzymacie?:-)

Cześć dziewczynki!moje maluchy się jak na razie nigdzie nie wybierają,to pewnie dlatego,że zenia blokuje kolejkę:tak: gloriane też mnie tak ostatnio boli czasami to naprawdę porządnie,przy szybszych ruchach szczególnie.Dzisiaj wyczekiwana wizyta i MOŻE w końcu wrócę chociaż trochę uświadomiona.

Polka wszystkiego naj nja dla córeczki z okazji urodzin :tak:

Gloriane daj znać jak po badaniach.

Gotadora i jak u Ciebie???

Zenia nie blokuj już kolejki :-D

A ja za tydzień do szpitala :szok::szok: ale mam stresa, ale wszystko przygotowane na przyjście łobuziaczków więc o tyle bedę spokojniejsza :-)

A dziś przyszedł mój wózek i jest mega wygodny w prowadzeniu, troszke mnie te małe gondolki przerażają, no ale cóż zrobić....łatwo się go składa i rozkłada, a sterowac można jednym paluszkiem :tak:

Bibiana ty tam sobie pamiętaj,żeby się w kolejkę nie wpychać:no:Fajnie,że jesteś zadowolona ze sprzętu,aby tak samo było jak już zawartość będzie w środku:-)

Witajcie kochane podwójne ciężaróweczki!
Podczytuję Was od kilku dni i cieszę się, że takie fajne forum istnieje. Wcześniej udzielałam się trochę na forum "kto po in vitro", ale w końcu szczęście się do mnie uśmiechnęło i też mam w brzuchu dwie małe istotki!
Zenia, Multimama - gratuluję imponującego suwaczka. Trzymam kciuki za Was. Ja mam jeszcze trochę przed sobą, a chciałabym już być na końcówce. Na razie nie mogę uwolnić się od mdłości i wymiotów. Mam nadzieję, że w końcu przejdą.

reklama
Multimama jakbym smiała się wpychać, nie nie nie ja grzecznie poczekam, no chyba że po ściągnięciu krążka rozwarcie na n10 cm już będzie, ale to wtedy będzie wina krążka nie moja :-D no ale ja myslę, że do tygodnia to Ty i Zenia już urodzicie co??? no bo ileż można?? hehe...dziś mi się sniło że Zenia była w 39 tc :szok: ale mam nadzieję, ze to tylko był sen :-D

Zenia właśnie co z Tobą??? jesteś na porodówce czy jescze w domu???

Napierajka witaj i gratuluje dwóch bąbli w brzuszku :tak: zobaczysz jak ciąża szybko przeleci, ja trafiłam na to forum jak byłam w 5 tc i nie sądziłam, że tak szybko zleci.

A co do wózka to też mam nadzieje, że będziemy zadowoleni jak już bąble będą w nim jeżdzić.

Do góry