reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

Bibiana EEE myślę, że nie na porodówce;-)Zenia jest twarda sztuka:tak: Czy Zenia podzieliła się z kimś namiarami na siebie?

Myślę, że to nie uczulenie, ja nie z tych:cool2: ale mam nadzieję też,że cholestaza nie jest w stanie się rozwinąć:szok: w ciągu kilku dni. W ogóle ta końcówka ciąży jest dla mnie fatalna wszystko mnie łapie...Dziś obudziłam się z katarem dla odmiany:dry:

reklama
Paolka Ja jak miałam bóle jak na okres to lekarka mówiła, że to macica tak boli jak się rozciąga. Ale lepiej zapytać lekarza

gloriane wapno weź.. może dostałaś faktycznie jakiegoś uczulenia
Ineska nie patrz na te wymiary na prawdę bo można osiwieć :sorry2:
gotadora fajnie jak cię wypuszczą :-)
Jesteeem, żyję :-D nadal w trójpaku. Byłam dzisiaj cały dzień w Bielsku załatwiać różne sprawy (sama autem 60km w jedną stronę) i jeszcze żyję :-D ale nie wzięłam dzisiaj pasa i kurcze kręgosłup mnie nawala teraz równo :/ No ale stwierdziłam, że bez pasa szybciej mi brzuch opadnie :sorry2:

Ostatnia edycja:
zenia.mi
oj trzymasz się tego pierwszego miejsca :)

a ja dziś zgaga 3/10 :dry: zaczyna się
wczoraj byłam na usg, jedno maleństwo główkowo- ma głowa nisko - na szyjkę uciska, a 2 miednicowo - wysoko jest i głową w żołądek uderza :wściekła/y:żyć nie umierać :)
dziś mój M po wózek pojechał :tak: wiec już mam go w domu, kolejna rzecz z listy skreślona :)

teraz mam do sprzedania 2 foteliki do zoom-a z adapterami kupione 2 tyg. temu :dry:eh... 300zł ktoś chętny?

Dzięki dziewczyny za pomoc, na razie jest jakby lepiej więc na razie nigdzie nie będę jeździć. Gdzieś w necie wyczytałam że to mogą być skurcze BH.
Justynia882 te foteliki to są RISUS ABC design czy może jakieś inne?
Nie napisałaś po USG jakie wagi miały twoje maluchy?

zenia.mi a jaki masz pas? jakis specjalny na kregoslup?

Taki podtrzymujący brzuch i odciążający kręgosłup
pas-ciazowy-podtrzymujacy-happy-mommy-rozm-s-1657659619.jpg

Załączniki

• pas-ciazowy-podtrzymujacy-happy-mommy-rozm-s-1657659619.jpg
    pas-ciazowy-podtrzymujacy-happy-mommy-rozm-s-1657659619.jpg
    9,3 KB · Wyświetleń: 61
Dziewczyny, doradźcie!! Moja swędzawka nie ustaje. Tzn. wszystko po trochu mnię poswęduje i najlepiej byłoby badania zrobić czy to cholestaza czy np. reakcja po tym cholernym antybiotyku który biorę(po którym swoją drogą mam chyba wszystkie skutki uboczne:szok: ) ale trwa weekend więc nic nie zrobię, a skoro badania wątrobowe robiłam w poniedziałek i wyszły ok to trochę bez sensu tak w ciemno na IP chyba jechać? Czy cholestaza może się rozwinąć w ciągu tygodnia??:eek:

gloriane wzięłaś te wapno? spróbuj na prawdę... ja w ogóle całą ciąże biorę wapno żeby zębów nie pogubić
a czy to cholestaza to nie mam zielonego pojęcia :/ a po antybiotyku bardzo mozliwe no ale to wapno powinno pomóc :sorry:

Gloriane myslę, że jakby była to cholestaza to już by w poniedziałek wyszło w badaniu, bo tak biorąc na chopski rozum to objawy choroby zawsze wychodzą później niż sama choroba, ale mogę się mylić....

Ja w nocy miałam mocniejsze skurcze, niby nie takie bolące, ale obudził mnie ten skurcz, brzuch twardy jak skała i tak parę razy z rzędu....oby jeszcze z tydzień wytrzymać....

reklama
Do góry