reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
zamówiliśmy w PL, nie znam jeszcze dokładnej ceny, jutro powinnam się dowiedzieć, bo sprzedawca miał dzwonić do tako i negocjować cene. My potrzebujemy gondolki i spacerówki bez fotelików, bo foteliki już mamy

Gotadora ładny wózek :tak:
Ten tako na pewno bardzo wygodny dla dzieci bo szeroki, ale ja niestety musze mieć wąski, bo nigdzie bym nie wjechała wózkiem :no:

A dziś byłam na żywo zobaczyć tego easywalkera, no i już mam parę minusów, brak podnóżków regulowanych no i te wąskie gondolki :szok: no ale jak wózek wąski to i gondolki wąskie, choć już spacerówki są szersze....ale prowadzi się wygodnie :tak: i takim sposobem znów przekonałam męża na jeden obok drugiego, ale raczej zakupimy tego keesa k2 plus, bo tańszy no i ma regulowane podnóżki, nic zobaczymy jak się będzie sprawował....przerażają mnie te wąziutkie gondoli, ale i tak na zimę maluszki już będziemy musieli w spacerówki przenieść, bo jak dojdzie kombinezon to raczej się nie zmieszczą :-D mam nadzieje, ze wózek bedzie tak wygodnie się prowadził jak easywalker :tak:

Polka ja miałam pojedyńczy tako jumper i jest mega wygodny, fakt jest duży, ale ile dziecko miało w nim miejsca :tak: byłam bardzo zadowolona, jedynym minusem to po zamontowaniu spacerówki był trudny dostęp do kosza z zakupami, ale jak byłam na zakupach to nie robilam ich aż takich wielkich :-)

Hej dziewczyny!
Jak tam po weekendzie? U mnie dzis goraco i na upal sie zapowiada. Rozyczko trzymasz sie jeszcze? Kciukasy nadal zacisniete na jutrzejszy dzien:-) Gloriane a co tam u Ciebie? Jak tam idzie Ci lezenie?
Wlasnie zauwazylam ze weszlam w 30 tydzien,jak ten czas zlecial nawet nie wiem kiedy:-)

Polka gratulacje - piękny suwaczek! :tak:

Różyczka trzymamy kciuki za Ciebie &&&& jutro Wasz Wielki Dzień!

Marcysiowa - pozdrowienia dla Ciebie i Twoich ślicznych córeczek!

u nas niby słonko, ale jakoś chłodnawo, ale dobrze jest :-)

Uff we Wrocławiu naprawdę gorąco:szok:

Polka Gratulacje suwaczka:) Ta trójka z przodu wygląda już całkiem ładnie, prawda?:-D
Leżenie idzie mi jakoś, mam kiepski nastrój ale leżę naprawdę uczciwie. Dziś wybrałam się do mojego lekarza prowadzącego, postanowiłam nie skorzystać z usług "szpitalnego" lekarza. Pessar się trzyma, muszę leżeć plackiem, a lekarz mówi, że już od 32 tc skończonego z dnia na dzień będzie coraz bezpieczniej, czyli jeszcze półtora tygodnia. No i lekarz mówi, że byle do 34 tc, jeśli dotrzymam do tego czasu to wtedy już wstaję i spokojnie czekam na poród. Mam nadzieję, że dam radę jeszcze te 3 tygodnie:szok:

Pozdrowienia:-)

reklama
Bibiana -sprawdzalam ten sklep,jest tylko punktem odbioru.

Pogoda cudna,wiec uciekam z Krasnalami na spacer. A Wy,jak zejdzie troszkę tego upały tez na spacerek,dotlenic malenstwa Waszymi noskamii :)! Mam nadzieje,ze wieczorem nadrobie wszystkie wiadomości!!!

Do góry