reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

Melduję się po ostatnim weekendzie zjazdowym :-D w końcu wolna!!! :-D:-D:-D jeszcze tylko parę egzaminów i obrona :dry::confused2::oo2::hmm: ale obrona już na wrzesień ustalona, bo nawet jakby udało mi się dotrwać do 20 lipca w ciąży to nie wyobrażam sobie tego stresu
Wczoraj mi się kostki w nogach zgubiły i jeszcze się nie odnalazły :dry: i już chyba nie odnajdą przy tej temperaturze

Lilonka &&&&&&&&&&& żeby wszystko się dobrze skończyło

Bibiana z tego co ja popatrzyłam na ich stronie Kontakt ze sklepem 3kropki.pl to jest tylko punkt odbioru zamówień więc nie wiem czy mają sklep stacjonarny
A co do ciężkiego wyboru to mój już nie chciał nawet słyszeć o wózkach bo tyle się na ględziłam, na marudziłam i na porównywałam :-D
Dytko to mnie nie pocieszyłaś :confused2: a produkcja mleka na pewno Ci się rozkręci :tak:
elala przecudowne zdjęcia :tak:
gloriane to na pewno ten lekarz chce trochę kasy od ciebie wyssać. A z upałami ja powiedziałam mamie, że chyba się do niej przeprowadzę :-D bo ma stary dom już i tam zawsze fajnie chłodno jest
Rózyczko to jutro od rana &&&&&&&&&& za Was zaciśnięte :tak:

reklama
Cześć dziewczyny!Trochę się nie odzywałam ale już jestem.Dzisiaj już wstawię zdjęcie.obiecuję:-)Mi jeszcze nic nie puchnie,aż dziwne bo cały dzień na nogach i w biegu za synkiem.Jakieś dziadostwo mnie chyba dopada bo kicham i prycham od soboty a na dodatek swędzi mnie cała buzia od środka(nawet dziąsła)i usta,jak na jakąś alergie.Jak mąż skończy dzisiaj wcześniej to chyba przejdę się z tym do lekarza bo naczytałam się o tej dziadowskiej cholestazie i się nakręcam.Zenia jaki ty masz ładny suwaczek,a ja jestem krok za tobą:-)ale ten czas leci.Jutro jak różyczka się rozpakuje to zajmę twoje miejsce na podium:szok:
Różyczka trzymam kciuki za jutrzejszy wielki dzień i bardzo Ci zazdroszczę,że będziesz miała już maluszki przy sobie.
:tak::-)

Ostatnia edycja:
multimama no my idziemy praktycznie łeb w łeb :-) a w Irlandii pogoda raczej opuchliźnie nie sprzyja :-p i faktycznie idź lepiej do lekarza sprawdzić bo pewnie jakieś zapalenie jamy ustnej czy coś w tym stylu ci sie przyplątało. I wklej w końcu te zdjęcie :-)

dziewczyny co do wózków jeszcze to ja jak szukałam to czytałam opinie i porównywarke na tych stronach. Może wam pomoże :-)
wózki bliźniacze - opinie, zdjęcia, testy, informacje o produktach, rozdania - bangla.pl
Wózki dla bliźniąt i trojaczków opinie | Wózki Dla Dzieci Opinie

No tak,pogoda to mi się tu do opuchlizny nie przyczyni na pewno :-)Zenia mam przeczucie,że mogę Cię wyprzedzić z rozpakowaniem bo przy tutejszym braku przeglądu i dokładnej kontroli to modlę się żeby dotrwać do 36 tygodnia a i z 34 będę się cieszyła.Czas pokaże:tak:Będzie zdjęcie,będzie:-):tak:

Miss, Zenia dzieki za pomoc :tak:

Zenia ja też kostki gdzieś zgubiłam :dry: w dodatku jak łydka mi nie spuchnie to smiesznie wyglądam, chude nogi i gigant stopy :szok::szok:

Gloriane dobrze, ze krązek trzyma, mi już miesiąc trzyma i jest ok więc i u Ciebie tak będzie :tak:

Odpukac jeszcze swoje kostki widze ale to pewnie do czasu,a z reki sciagnelam juz obraczke i pierscionek bo czasami mi puchly palce i balam sie ze potem bedzie problem zeby je sciagnac:-)
Multimama faktycznie idziesz leb w leb z zenia,wiec jesli sie rozpakujesz przed nia to nie bedzie krzyku ze sie wpychasz w kolejce,ale licze na to ze obydwie dociagniecie do 36 tyg:-)
Upal niemilosierny u mnie w domu najchlodniej w kuchni bo miesci sie w piwnicy i na takie upaly to najlepsze miejsce:-)
Rozyczka juz sie pewnie niezle denerwuje&&&&& nadal zacisniete.
Gloriane pewnie masz racje ze ten lekarz to jakis naciagacz troche,grunt ze masz do swojego zaufanie.
Dzis przyszly moje koszule i jestem zadowolona,tak samo jak ze stanika choc balam sie ze bedzie nie dobry bo nie mialam okazji go wczesniej przymiezyc,ale jest akurat wiec jestem zadowolona :-)

Sluchajcie dziwczyny, mam takie pytanie.
Kiedy czuć pierwsze ruchy dzieci w ciąży bliźniaczej? Jak to mozna opisać?
Juz się nie mogę doczekać tego momentu. Mam razżenie, ze wtedy dopiero poczuje, ze to wszystko to nie sen :-)

reklama
Mrówka_Netka stanik kupiłam taki Caffe Latte Alles MaMa 85 C sklep SUPER biust (3273874186) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. a koszule z zyrafka u tego sprzedawcy Koszula koszulka nocna ciążowa do karmienia L / XL (3305854535) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Jjka ruchy to sprawa indywidualna u kazdej z nas, u mnie przy blizniakach zaczelam cos czuc kolo 21-22 tydz ale inne dziewczyny np duzo wczesniej juz czuly ruchy swoich malenstw. A Ty w ktorym jestes teraz tygodniu?

Do góry