Melduję się po ostatnim weekendzie zjazdowym w końcu wolna!!! jeszcze tylko parę egzaminów i obrona ale obrona już na wrzesień ustalona, bo nawet jakby udało mi się dotrwać do 20 lipca w ciąży to nie wyobrażam sobie tego stresu
Wczoraj mi się kostki w nogach zgubiły i jeszcze się nie odnalazły i już chyba nie odnajdą przy tej temperaturze
Lilonka &&&&&&&&&&& żeby wszystko się dobrze skończyło
Bibiana z tego co ja popatrzyłam na ich stronie Kontakt ze sklepem 3kropki.pl to jest tylko punkt odbioru zamówień więc nie wiem czy mają sklep stacjonarny
A co do ciężkiego wyboru to mój już nie chciał nawet słyszeć o wózkach bo tyle się na ględziłam, na marudziłam i na porównywałam
Dytko to mnie nie pocieszyłaś a produkcja mleka na pewno Ci się rozkręci
elala przecudowne zdjęcia
gloriane to na pewno ten lekarz chce trochę kasy od ciebie wyssać. A z upałami ja powiedziałam mamie, że chyba się do niej przeprowadzę bo ma stary dom już i tam zawsze fajnie chłodno jest
Rózyczko to jutro od rana &&&&&&&&&& za Was zaciśnięte
Wczoraj mi się kostki w nogach zgubiły i jeszcze się nie odnalazły i już chyba nie odnajdą przy tej temperaturze
Lilonka &&&&&&&&&&& żeby wszystko się dobrze skończyło
Bibiana z tego co ja popatrzyłam na ich stronie Kontakt ze sklepem 3kropki.pl to jest tylko punkt odbioru zamówień więc nie wiem czy mają sklep stacjonarny
A co do ciężkiego wyboru to mój już nie chciał nawet słyszeć o wózkach bo tyle się na ględziłam, na marudziłam i na porównywałam
Dytko to mnie nie pocieszyłaś a produkcja mleka na pewno Ci się rozkręci
elala przecudowne zdjęcia
gloriane to na pewno ten lekarz chce trochę kasy od ciebie wyssać. A z upałami ja powiedziałam mamie, że chyba się do niej przeprowadzę bo ma stary dom już i tam zawsze fajnie chłodno jest
Rózyczko to jutro od rana &&&&&&&&&& za Was zaciśnięte