reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Elala ale cudne zdjęcia, szczególnie te pierwsze jak maluszki są przytulone, cudo!!!!

Gloriane mi sie wydaje, ze lekarza chce kase, zawsze tak mówią jeśli nie chodzisz do lekarza ktory pracuje w tym szpitalu, mi też tak jeden lekarz mówił, że po co mnie mój wysłał do szpitala, że mógł to w gabinecie założyć i psioczył na mojego gina i dodał, ze każdy sam wybiera swojego lekarza prowadzącego, ale ja do mojego mam zaufanie, prowadził moją pierwszą ciążę i przy tej nie naciąga mnie na kasę a np mógłby mnie zwerbować do swojego prywatnego gabinetu, ale powiedział, że po co mam płacić jqak tu mam tą samą opiekę za darmo no i interesuje się, a tamten jak się dowiedziałam w swoim gabinecie za zalożenie pessara bierze 500 zł :szok:

Lilonko no ja też chce mieć maluchy przodem do siebie, ale jak już będą siedzące to z doświadczenia wiem że dzieci wolą jechać tyłem do rodzica i patrzeć przed siebie. ten co dałaś link ładny ale za szeroki :baffled:

Witam -nadal w 3-paku jestem :)

Wbaczcie ale piszac z komorki trudno jest nadrobic zaleglosci...
Ale czytam co tam u Was :)

Justyna-gratuluje i witam na forum :)

Lilionka-lipa z tym lozyskiem ale najwazniejsze.ze.szybko odbebnilas szpital i ze wdomku z Maluchami i emkiem juz jestes :)

U mnie zmiana planow. Lekarz mowi zenie ma na co czekac i we wtorek 18.06 bede miala cc....jakos okolo 9.00...
Normalni nie dociera to do mnie....tyle czekania,strania sie,lez,placzu,niepewnosci....a tu we wtorek mam miec juz nasze.Skarby.... Normalnie uwierze dopiero jak zobacze :)

Pozdrawiam cieplo wszsytkich :)

Dzięki za rady w sprawie tego lekarza! I tak i tak umawiam się z moim lekarzem prowadzącym na przyszły tydzień, a co do "szpitalnego" lekarza zastanowię się i przede wszystkim wybadam ile bierze za wizytę.

Lilonka, wózek o którym pisałaś Freestyle Twins, właśnie zasdzałam się na niego tylko niewiele informacji, opinii można o nim znaleźć w necie i sama nie wiedziałam czy się na niego decydować. Wygląda całkiem solidnie no i cena przekonuje, co tu dużo mówić.

Dytko - GRATULACJE!
Elala - piekne fotki!!! Sliczniuchy malutkie!!!
Lilonka - ale pech! Mam nadzieje, ze czujesz sie juz ok! Przeczytalam o suchych dloniach - ja mialam ten Sam problem. Tak suche, ze skora mi pekala I krew leciala... Skad to? Dostalam od lekarza krem ze sterydami - hydrocortisone, bo wszystkie domowe sposoby zawiodly.
Bio oil uzywalam cala ciaze, a rozstepy na brzuchu I tak sie pokazaly.... Niestety...
Caluje was kochane i czekam na kolejne fotki malych żabek :)

Dzieki Bibiana,jak na razie ten jako jedyny wpadl mi w oko kolorystycznie i w ogole:-) szkoda tylko ze nie ma fotelikow w zestawie ale zawsze moge je dokupic osobno no i cena akuratna:-)

Ineska mi osobiscie te baby joger sie podoba,choc i tak dla mnie wazne zeby gondole byly...ale ile ludzi tyle opini:-) mam nadzieje ze sie zdecydujesz na ktorys bo wybor wozka to naprawde wielki dylemat hehe

Milego popoludnia kobitki

Rozyczka kciuki zacisniete mocno za wtorkowe cc!!!:-):-):-)

reklama
Ineska ja głosuje za Twoim faworytem :-)

my zamówiliśmy mniej więcej taki jak poniżej, z torbami, jasne dodatki

jumper-duo-imitation-linen-2012-29937.JPG

Załączniki

• jumper-duo-imitation-linen-2012-29937.JPG
    jumper-duo-imitation-linen-2012-29937.JPG
    58,8 KB · Wyświetleń: 87
Do góry