reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

uściski i gratulacje dla rozpakowanych mamuś!!!!
dziewczyny w szpitalach - nie łamcie się, dacie radę!!!!

ja właśnie zapuściłam moim smykom mp3 z dźwiękiem suszarki i bicia serca, bo już nie potrafiłam opanować marudzenia i w ciągu kilku sekund zamknęli oczęta i cichutko śpią... Nieprawdopodobne:szok::-):-):-)

reklama
Gloriane- właśnie z tego powodu polecam poprosić położne o zmianę pokoju na mniejszy bo w tych dużych to rotacja jest ciągła i dziewczyny przychodzą po terminie juz albo długo nie zostają. Ty się zamęczysz myślami o tym że one zaraz będą tulić swoje dzieciaczki a ty chcesz jak najdłużej jeszcze swoje potrzymać żeby było bezpiecznie a z drugiej strony też byś chciała już być na tym etapie co one. Pomyśl jeszcze nad tym:-)Postaram sie jutro wpasc do ciebie na chwilke:)
Różyczko- super że cholestaza opanowana:) oby tak dalej
U nas coraz lepiej:-D chłopaki przybieraja powoli na wadze, jedza coraz wiecej aczkolwiek duzo trzeba sie nad tym napracowac zeby jedli bo sa leniuchami;) W niedziele mamy wizyte okulisty i jesli wszystko bedzie ok to mozliwe ze w przyszlym tyg wypisza ich do domku:))))
Rachel- witaj na forum:)

Maggi przrmyslalam to i faktycznie fatalnie ten rotacyjny klimat kobiet w 39 tc na mnie wpływa. Nie wiem tylko jak to załatwić żeby nie wyjść na królewnę której coś nie pasuje :-\

gloriane nie martw się tak, mnie tam co rusz coś kuje albo boli tak jakbym miała zakwasy to chyba taki urok także nie martw się i nie wkręcaj sobie nic :)
A wypisać niestety nie wypiszą cie prędzej niż po 3 dniach bo im się to nie opłaca :confused2:
Różyczka no to już naprawdę pięknie by było jakbyś dotrzymała tyle :-)

Dzięki zenia :-) a wypisu to raczej zbyt szybko nie mogę spodziewać,ciekawe czy wogole przed porodem :-(? Widzę jeden plus szpitala,na bank więcej nie przytyje ;-)

Witam o poranku :)

Cala.noc prawie nie spalam-o 23 przywiezli dziewczyne (ponoc blizniakowa mama) - nie wiem dokladnie bo poki co z nia nie rozmawialam... Ale tak CHRAPIE ze wszystkie na sali oka nie zmruzylysmy..... Masakra :/

Nie ma to jak szpitalne atrakcje...

Maggi-super ze Maluszki coraz lepiej-oby okulista mial same dobre wiesci i wracajcie w komplecie do domku :)

Asiek-super pomysl z ta plytka...jak juz nic nie dzialalo... A mozna cos takiego kupic??

Ja również melduje się rano :
Rozyczko ja leżę na szescioosobowej sali gdzie przez pol nocy kobiety gadają o totalnych bzdurach, przez druga część nocy chrapia, wiem o czym piszesz.

Dziewczynki tak na szybko tylko napisze ze dzwiek suszarki z biciem serca w tle jest znakomoity. Moje chlopaki 7 miesiecy maja I dotej pory przy nim zazypiaja. Polecam!!!!!!
Dziewczynki w szpitalu - nie poddawajcie sie. Trzymam za was kciukasy bedzie dobrze jjeszcze troszke I bedziecie tulic bobasy

reklama
Rachel - gratuluje podwojnie! Ja prosilam lekarza zanim wzięli mniema sale zeby wpisali mi który lewy a który prawy, bo imiona tez już miałam - jedno dla rozbojnika, a drugie dla tego niesmialego. Popros lekarza - na pewno ci wpisza ;)

Do góry