reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

Rachel - gratuluje podwojnie! Ja prosilam lekarza zanim wzięli mniema sale zeby wpisali mi który lewy a który prawy, bo imiona tez już miałam - jedno dla rozbojnika, a drugie dla tego niesmialego. Popros lekarza - na pewno ci wpisza ;)

Na pewno tak zrobię, teraz już wiem, że nie wyjdę na jakąś szurniętą mamuśkę :-D

reklama
Hej!
Tez sie zdziwilam jak tu zajrzalam ze pustki straszne,u mnie pogoda sliczna wiec caly dzien na dworze spedzony a Ty Gloriane jak sie czujesz? Jutro wybieram sie na usg,zobaczymy ile szkraby przybraly na wadze.
Mam nadzieje ze wszystkie nadal w trojpaku jestescie i nic niepokojacego sie nie dzieje...

Polka ja leżę wciąż plackiem w szpitalu,czekam na jutro, może coś się wyjaśni. Tutaj wlsanie grzmi i błyska,leje deszcz ale cieszę się z tego bo jak świeci słońce to krew mnie zalewa ze muszę leżeć ;-) trzymam kciuki za usg :-)

P.s czy wam też się zdarza całodniowe buszowanie malucha po pęcherzu?

płytka jakaś pewnie jest ale ja po prostu ściągnęłam mp3 z netu...

Co do ułożenia, to ja też jeszcze w brzuszku przypisałam imiona maluszkom, Marek był z prawej strony a Andrzejek z lewej i przed cc pytałam dr, kogo pierwszego będą wyjmowali (okazało się, że Marka), żebym wiedziała i żeby prawidłowo przypisać im imiona. Jak najbardziej spełniono moje życzenie i informowano "na bieżąco " :happy:

Witam :)

Gloriane dziś już pewnie wyniki z posiewu bedziesz miała, trzymam kciuki aby nic się nie wyhodowało i mogli coś zadzialać na tą szyjkę....

Moje maluszki też potrafią buszować po pęcherzu :tak: wtedy takie głupie wrażenie mam, ze zaraz się posiusiam :-D

A mnie nie było przez weekend bo mężuś malował sypialnie, a ja prałam resztę rzeczy maluszków, tj kocyki, rożki, pościele, trzeba było wykorzystać tą piekną pogodę, bo nie wiadomo kiedy znowu będzie tak słonecznie.

Byłam jeszcze wczoraj w aptece i już pierwsze zakupy zrobiłam, a mąż się zastanawiał jak ja wykorzystam karty apteczne ( bo jego zdaniem a aptece tylko leki można kupić :-D) tak więc brakuje mi tylko płynu do kąpieli, bądź oliwki i mydełka no i pieluch i chusteczek nawilżających i chyba dla dzidziolków będę już wszystko miała z kosmetycznych zakupów.

A wczoraj zamowiłam sobie laktator w aptece :-)

Polka trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę, mam nadzieję, ze wszystko będzie ok, ja też dziś mam wizytę i już nie moge sie doczekać :tak: ciekawa jestem jak tam moje maluszki się mają :-)

gloriane mam nadzieję, że będzie wszystko dobrze i cię puszczą do domku za niedługo :tak:
Bibiana ty już chyba gotowa praktycznie?;> &&&&&& za dzisiejszą wizytę

Ja nie wiem jeszcze nawet czy łóżeczko będę rozkładać teraz czy jak będę rodzić to M sam rozłoży :confused:
Ehh mi ciuszki poprała i poprasowała teściowa na szczęście :-) ja muszę teraz tylko poprać właśnie pościel, ochraniacze, rożki i będę miała z głowy.
Jeszcze tylko zdać sesje, obronę przekładam na koniec września bo nie dam rady i chyba mogę rodzić :shocked2:

Zenia no prawie:sorry2: jeszcze troszke mi zostało, piżamę dla siebie, bo mam tylko jedną....aaaa butelki dla dzieci....smoczki....no i wózek, ale wózek to mogę nawet po porodzie kupić, bo wiadomo, ze od razu na spacer nie wyjdziemy, no i jeszcze jeden fotelik samochodowy, bo jeden mam....

ja łóżeczko jedno mam juz rozłożone, bo akurat w sobote prałam więc już zostwiłam je w sypialni, a drugie to dopiero musi siostra mi przywieźć.

Jejku Ty jeszcze nauka :szok: podziwiam Cię:tak: mi by sie nie chciało :zawstydzona/y: ale ja to z natury leń jestem :-D

Dla mnie pranie i prasowanie ciuszków to sama przyjemność była :tak: zużyłam cały proszek do prania :szok:

2013-06-08 Andrzejek letnik.jpg2013-06-07 M.jpga to moje chłopaki :)))

Załączniki

• 2013-06-08 Andrzejek letnik.jpg
    2013-06-08 Andrzejek letnik.jpg
    24,5 KB · Wyświetleń: 54
  • 2013-06-07 M.jpg
    2013-06-07 M.jpg
    35,2 KB · Wyświetleń: 55
reklama
Do góry