reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

A to będziesz miała prawdziwą niespodziankę:-)Będzie Maja i Dawid a jak będzie dwóch chłopców to będziemy myśleć dalej:-)Ja ubranka dla chłopca mam po synku i jakby co to z powodzeniem wystarczy na dwóch a dla dziewczynki wszystko dostałam od koleżanki więc też jestem ubezpieczona na każdą sytuację:-)Tak jak piszesz najważniejsze aby maluszki były zdrowe:-)A ty jakie imiona masz dla maluszków?

reklama
palam &&&&&&& za maluchy

Zenia u mnie widzę sytuacja podobna, w środę idę do lekarza i zobaczymy co dalej. A tak wogóle jak tam Twoje przybieranie na wadze? U mnie dramat, chyba przestanę wchodzić na wagę:szok:
gloriane ja się sama nie ważę, tyle co u lekarza więc okaże się w czwartek.... ale już się boję :eek:

wiosanka gratulacje! :-)
netka super zdjęcia a dziewczynki przesłodkie
Różyczko trzymaj się dlugo na tym podium :tak:
multimama na pewno będziesz miała parkę :tak: będzie księżniczka rozpieszczana przez braciszków :-):-)

Ladne imiona, nad Mają się zastanawialam ale kuzyn ma Maję, a oni tacy dziwni i pewno zaraz obgadają...
My dla chłopców mamy Nataniel i Lucjan lub Julian a dla dziewczynki brak :-D mi się duzo imion podoba ale mój mąż wybredny jest :confused2: podoba mi się Stefania, Eliza, Marcelina, Celina, Aniela, Matylda, Małgorzata (ale to moja sis) Janina,Teresa no ale mojemu mężowi tylko Goska do gustu przypadła, tylko ze w rodzinie jest dużo Małgoś no i mam kilka koleżanek o tym imieniu więc nie wiem czy chce...

A ja już zrobiłam mały porządek z ciuszkami i prawie połowę naszykowałam dla koleżanki, bo rodzi tak jak ja...a ja i tak połowy z tych ciuszków nie wykorzystam....

u nas tez ma byc parka, dwoch roznych lekarzy potwierdzilo;-) a co do imion to wybralismy: Wojtus i Lenka:-) i tak dosc dlugo sie spieralismy o imiona ale w koncu doszlismy do porozumienia:-)

Ja od wczoraj jestem już w pełnej gotowości,obok stoi naszykowane łóżeczko przykryte kocem aby się nic nie zakurzyło a w nim torby do szpitala.Synek musiał się przeprowadzić do swojego pokoju,nie był za bardzo szczęśliwy widząc jak tata przenosi jego łóżeczko ale nie ma innego wyjścia.Dzisiaj jego pierwsza samotna noc,zobaczymy jak to będzie.

polka6 u mnie też dwóch innych lekarzy dopatrzyło się dziewczynki bo chłopczyka było widać od razu ale tak wszyscy u mnie w rodzinie wyczekują dziewczynki(ze mną na czele)że uwierzę jak zobaczę:-)

My bedziemy robic pokoik dla corci i tez trzeba bedzie ja wydelegowac od nas i boje sie ze bedzie z tym wielki problem. U nas synek bedzie rodzynkiem ale emek nastawial sie ze beda jednak dwie dziewczynki i bardzo tego chcial,choc z reguly faceci to syna chca a nie corke a moj to jakis odwrotowiec i musi sie teraz przyzwyczaic ze jednak jeden synek bedzie:-) ale to prawda ze dopiero przy porodzie okaze sie na 100% jak to faktycznie jest,najwazniejsze zeby zdrowe byly...

reklama
Do góry