reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

Elala ja też czekam z niecierpliwością, już na pewno maluszki tulisz do siebie :-)

na razie nie mam sms od niej, jak tylko się do mnie odezwie to dam znać :tak:

reklama
Elala - trzymasz nas w napięciu :-) czekamy na wieści!!!

Tigla - normalnie:szok: przy bliźniakach?? Ja testu białej rękawiczki na pewno bym nie zdała :-) I w sumie od kiedy Smerfy są z nami nic nie jest do końca normalne - bo to one są na pierwszym miejscu, więc czasem śniadanie mamy musi kilka godzin poczekać :-). Karmienie dwójki jest czasochłonne, ale jeśli mogę karmić to będę, trudno w domu nie musi być superczysto, a na obiady możemy jeść nawet kanapki ;-) Twardo pije herbatki laktacyjne i rutwice, żeby wspomóc laktacje, działam laktatorem jak jest chwila i mam plan karmić minimum do grudnia :-D
Jak będziesz dzwonić - to pozdrów Kretowinkę i ucałuj maluszki od nas.

Eevlee - a jak ty dajesz radę ze swoją bandą?

Elala pewnie zapatrzona w maluchy nie ma w głowie nas powiadamiać. Do jutra pewnie da znać. Nie mniej czekamy z niecierpliwością!! :-)

A mężuś do szpitala arbuzika przyniósł. I teraz go kefirem zapiję :-D

wiadomość od Elali:

" Mamy nasze kochane malenstwa. Synek urodzil sie 15.37 wazy 2775g i mierzy 50 cm. corcia 2 min pozniej wazy 2615 i mierzy 47cm. Pozdrowienia od calej naszej wielkiej rodzinki"

reklama
No w końcu !
Elala gratulacje i buziaki dla maluszków-chociaż o takiej wadze to już nie całkiem takie maluszki :tak:

Do góry