reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
polka,tigla dla mnie rowniez multipla to paskudztwo.napisalam o niej bo jest bardzo przestronna.u mnie we wloszech mozna ja kupic juz za niecale 2000 euro.
elela ja rowniez przesylam moje gratulacje i niech maluszki zdrowo rosna:))

Oh dziekuje kochane. Maluchy ciagna cyca oboje :-) a mi pokarmu nie brakuje. Wlanie corcia doji smiadanie. Ja to oczywiscie musialam miec jakies komplikacje :baffled: U nie to normalka. Maluchy zostaly same z tata na 5 godzin a ja zostalm na sali op. Najwazniejsze ze juz teraz wsio ok i moge byc tam gdzie moje miejsce czi przy naszych lobuziakach. Uroczych.

Elala gratulacje!!! Duże maleństwa urodziłaś. Oby moje też takie duże były. Czekamy na fotki maluszków!!

reklama
Elala - GRATULACJE :-) i masz tyle pokarmu, i maluszki chcą ssać, i waga Szkrabów ładna.... SUPER wieści :)))) Dochodź do siebie jak najszybciej, pozdrawiam i ściskam mocno!

My dzisiaj idziemy do mojego lekarza prowadzącego - chyba to będzie już ostatnia wizyta....bo za 1,5tygodnia mam się do szpitala na oddział zgłosić :szok::szok::szok: ....chyba że plany się zmienią :)

Do góry