reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Marcysiowa - pięknie ważą Twoje dziewczynki :-) Ciekawa jestem ile będzie na żywo. A i piękny suwaczek u Ciebie. Życzę wszystkim trójpaczkom żeby do takiego dotrwały.

Różyczko - coś kiepsko z.aktywnością u dziewczyn, ale trudno się dziwić. My zimową porą, to z na spacery nie bardzo bo zimno, a i zakupy nie bardzo bo okres grypowy, to buszowały my po forum :-)
My mamy bujaczek z fishera i huśtawę z bright startsa. Huśtawka lepsza, bo sama buja i gra ;-) a w sumie niewiele droższa.

Tigla - masz wieści co u Kretowinki? Dawno jej u nas nie było.

Onlyone skorzystam z okazji ze u mnie nic sie niedzieje i napisze
ci ze znalazlam forografa -Ann Wo. http://m.annwo.co.uk/
mam nadzieje ze bedziemy zadowoleni. :-) w razie czego polece albo i nie. A ty znalazlas cos w koncu?

Elala jeszcze chwilka :-) trzymam kciuki &&&&

Marcysiowa dziewczynki ładnie ważą i tez ciekawa jestem ile w rzeczywistości będą ważyły.

Lilonka Smerfiki slicznie przybieraja na Twoim mleczku....oby tak dalej.

Dziewczeta przepraszam ze wpadam do Was tak bez zapowiedzi,ale czytam Wasz watek z zapartym tchem.jest moim ulubionym i kibicuje Wam dzielnie.widze ze rozprawiacie o autach.jesli moge Wam polecic to kupcie FIAT MULTIPPLA LUB FIAT IDEA.sa bardzo przestronne i wygodnie sie je prowadzi.multipla ma 7 miejsc siedzacych,kazde oddzielne i z wlasnym pasem bezpieczenstwa.

Elala, Elala, Elala !!!

Lilonka. Do Kretowinki muszę zadzwonić, bo faktycznie już trochę się nie odzywa.
Powiedz mi karmisz tylko piersią ? Jeżeli tak to napisz mi jak to wszystko ogarniasz, masz kogoś do pomocy ? Tak pytam, bo dla mnie to po prostu kosmos. Bardzo chciałam karmić piersią (Laktację bardzo rozbuchałam już w szpitalu-ściągałam już ok 150), ale nie dość, że długo dochodziłam po cesarce do siebie to jakoś czasu brakowało mi na wszystko. . A starałam się prowadzić w miarę normalne życie.

Agatka 13
dzięki za podpowiedz z Ideą (multipli nie znoszę, bo jest według mnie mega brzydka).

Ostatnia edycja:
reklama
Agatka rowniez dzieki za podpowiedz i przyznam ze tak jak Tigla multipla wyglada mi na brzydactwo:-)

Elala juz pewnie po...niecierpliwie czekamy na jakies informacje,trzymaj sie kochana!!!

Do góry