3 tygodnie temu mialy srednio po nie cale 2,5 kg. emek wysnil ze beda lekko ponad 2800g. A jutro sie okaze ile ich tam jest:-). Ja czuje sie tak jakbym o kims innym pisala. To wszystko do mnie nie dociera. Zamiast wyczekiwac jak zwykle ruchow bede wpatrywala sie w te malutkie buziulki. Jeden wielki sen.
reklama
Jak chcecie uzywac isofixow do fotelikow to tylko duuuze auta wchodza w gre. Takie standardowe combi z tylu nie ma wystarczajaco miejsca na 2 isofixy i mamusie. Jezeli same foteliki to bez komfortow sie jakos pomiescicie we 3. My sprawdzalismy wczoraj ;-). Bedzie odrobina kombinowania ale wiele rodzin ma 2 dzieci i kazdy sobie radzi. My tez damy rade. Jeszcze raz przed kupnem polecam sprawdzic wszystko bo sprzedawca wcisnie nam to co chcemy uslyszec.a dla mnie przede wszystkim wazne jest to zeby do tylu wsadzic dwa foteliki z blizniakami i samemu swobodnie usiasc miedzy nimi:-) bo zakladam ze czesto bedziemy jezdzic w piatke, no i zeby malo palil![]()
Elala my również wybraliśmy duże autko ze względu na isofixy, wolę mieć to i spokój czy dobrze zapnę czy źle, no i ten model to ma już wiele z naszych znajomych, więc wiemy że warto. Multivana również wszystkim bardzo polecam, niestety cenę ma zaporową dla wielu, chyba że chce się jakiś starszy model, bez tzw "bajerów". No i jak w nowym aucie trzeba coś naprawić to jest to również ogromny wydatek, niestety już zdążyliśmy się przekonać, byle głupstwo trzeba w serwisie zamawiać.
Elala trzymam za Ciebie kciuki &&&&& również wyczekuje jutrzejszego dnia i wieści od Ciebie i nie martw się, bo wszystko będzie dobrze i jesteś pod dobrą opieką. No i ja zaczynam marzyc o tym momencie, wyobrażać sobie jak to będzie jak zobaczę nasze maluszki ... &&&&&&&
Elala trzymam za Ciebie kciuki &&&&& również wyczekuje jutrzejszego dnia i wieści od Ciebie i nie martw się, bo wszystko będzie dobrze i jesteś pod dobrą opieką. No i ja zaczynam marzyc o tym momencie, wyobrażać sobie jak to będzie jak zobaczę nasze maluszki ... &&&&&&&
lilonka
Smerfikowa mama
Elala - to 3mamy kciuki jutro o 11 :-) I czekamy na wieści.
My myślimy o drugim autku. Moje wyzionęło ducha w grudniu, jeszcze w sierpniu myślałam o jakiejś yarisce czy innym podobnym ale bliźniaki zweryfikowały plany :-) Teraz zastanawiamy się nad berlingo czy innym kangoo, co by bagażnik był pakowny.
Tigla i jak tam bioderka? My mamy kontrole za 2 tygodnie, bo u Maćka wyszły bioderka na granicy normy. Więc dostaliśmy zalecenie pieluchowania o układania na brzuchu i zobaczymy czy jest poprawa.
My myślimy o drugim autku. Moje wyzionęło ducha w grudniu, jeszcze w sierpniu myślałam o jakiejś yarisce czy innym podobnym ale bliźniaki zweryfikowały plany :-) Teraz zastanawiamy się nad berlingo czy innym kangoo, co by bagażnik był pakowny.
Tigla i jak tam bioderka? My mamy kontrole za 2 tygodnie, bo u Maćka wyszły bioderka na granicy normy. Więc dostaliśmy zalecenie pieluchowania o układania na brzuchu i zobaczymy czy jest poprawa.
Elala - trzymamy za jutro kciuki &&& i same dobre wiadomości, piękny masz suwaczek:-)
Ja powoli wracam do żywych po tych wszystkich choróbskach co się przypałętały i tylko jeszcze z anemią muszę sobie poradzić
. Moi chłopcy codziennie powoli bo powoli ale coraz lepiej radzą sobie z oddychaniem i robią postępy
wczoraj nawet Mateusz otworzył oczka ahhh cóż to był za widok i prezent na dzień mamy lepszego nie mogłabym sobie wymarzyć. Jutro czeka nas kolejne usg główek więc trzymajcie kciuki żeby wszystko było ok.
U was lista widzę skraca się z tygodnia na tydzień:-) Trzymajcie się dzielnie jak najdłużej w trójpakach dziewczynki
ja trzymam za każdą z was kciuki&&&&&
Różyczko ty masz już piękny suwaczek aż zazdroszczę że ja nie dotrwałam do tego etapu;/ Jeszcze ze dwa tygodnie i dzieciaczki będą już mogły spokojnie się pchać na świat. Masz już wszystko przygotowane? Torba do szpitala spakowana?
Ja powoli wracam do żywych po tych wszystkich choróbskach co się przypałętały i tylko jeszcze z anemią muszę sobie poradzić
U was lista widzę skraca się z tygodnia na tydzień:-) Trzymajcie się dzielnie jak najdłużej w trójpakach dziewczynki
Różyczko ty masz już piękny suwaczek aż zazdroszczę że ja nie dotrwałam do tego etapu;/ Jeszcze ze dwa tygodnie i dzieciaczki będą już mogły spokojnie się pchać na świat. Masz już wszystko przygotowane? Torba do szpitala spakowana?
Lilonka bioderka ok, kolejna kontrola za 2 miesiące-a robił je nasz wspólny ortopeda, który będzie ciał mi ręce pod koniec czerwca. My jedno przezciemiaczkowe mieliśmy już w szpitalu, kolejne mamy w połowie czerwca. Nie martw się, wszystko na pewno będzie dobrze.
reklama
Podziel się: