reklama
B
Bura
Gość
Jeszcze będziesz ich miała dość ;-)Ja już się nie mogę doczekać tych ruchów
Gosia_x_bonus i gratis
Fanka BB :)
Jeszcze będziesz ich miała dość ;-)
potwierdzam,może nie dość, ale z czasem robi się męczące ciągłe wiercenie, moje ułożone są główkowo-miednicowe, chłopczyk leży praktycznie na siostrze a dokładnie ich ulubionym miejscem wypinania są moje żebra po lewej stronie, a propos też macie takie uczucie czasem pieczenia pod biustem jak np. siedzicie,albo się schylacie?
martyna222
udało się ! :)
Hej!
Dziewczyny mam pyt. dziś w nocy miałam 3 dość silne skurcze...bardzo się przestraszyłam...na szczęście wziełam nospe i mi przeszło...przy tych skurczach robiłomi się strasznie duszno...miałam już jechać do szpitala...czy powinnam się zacząć martwić? czy może jechać do lekarza sprawdzić czy wszytsko ok? dziś już wszystko ok...leże i odpoczywam
Dziewczyny mam pyt. dziś w nocy miałam 3 dość silne skurcze...bardzo się przestraszyłam...na szczęście wziełam nospe i mi przeszło...przy tych skurczach robiłomi się strasznie duszno...miałam już jechać do szpitala...czy powinnam się zacząć martwić? czy może jechać do lekarza sprawdzić czy wszytsko ok? dziś już wszystko ok...leże i odpoczywam
martyna222
właśnie rozmawiałam z lekarzem...i powiedział że mam się nie martwić jakby były regularne to mam jechać do szpitala...ale mi ulżyło...zresztą w poniedziałek idę na usg i kontrole szyjki...już jestem spokojnieszaJa tydzień temu wylądowałam w szpitalu przez skurcze...Ale myśle że 3 to jeszcze troche mało by siać panike...Chociaz naprawde musimy bardzo uważać wiec jak będą się powtarzać to lepiej nie czekać...Lepiej dmuchać na zimne...
martyna222
wiem że nie można głaskać...To życze powodzenia na wizycie i nie wiem czy wiesz ale nie dotykaj brzucha!!!Bo to wywołuje skurcze!(tak powiedzieli mi lekarze i położne bo prawie tydzień leżełam ze skurczami regularnymi...)
a jak ty się czujesz?
martyna222
mnie też tak szczypało teraz coraz mniej...taki jakby ucisk mostka....pytałam się o to lekarza...to powiękrzająca się macica...nic nie poradzisz...potem jest okropna zgaga...u mnie 24h na dobę...Dzieci mi szaleją coraz bardziej:-) ale ogólnie z każdym dniem coraz gorzej...Jestem bardzo drobna do dwójki dzieci...więc lekarze twierdzą ze nie donoszę...Skurcze ustąpiły ale niestety coraz trudniej mi oddychać...I jak któraś już pisała pod piersiami czuje taki ból jak zakwasy...Wy też tak macie???A noce to już po prostu robi się tragedia...Do tego wszystkiego mam w obu nerkach kamienie prawie po1cm...a jest ich po kilka...) i mam anemię...Jest 22 tc a ja przytyłam tylko 4kg...teraz ważę 62...Także muszę na siebie uważać...Ale nie uleżę:-) chociaż po domu muszę pośmigać
w nocy ja mało śpie...budzę się 3-5 razy na siku i zasnąć nie mogę...
i u mnie jeszcze te nadciśnienie...ale musimy dać radę dzieciaki najwazniejsze
Gosia_x_bonus i gratis
Fanka BB :)
martyna widze,że mamy identyko objawy, Ja też nadal nadciśnienie, noce sa najgorsze, normalnie nawet nie chce mi się iść do łózka wieczorem,dzieciaki jeszcze się wypychają i jest ciężko, nie mam na nic ochoty, ani leżeć, ani siedzieć...
ewuś niech lekarze nie przesadzają skąd wiedzą,że nie donosisz, będzie dobrze, dużo odpoczywaj i myśl pozytywnie a będzie dobrze
co do wagi Ja mam 13 kilo do przodu, ale poszło w dzieci i cycki jak się śmieje mój mąż, chodze w dresach które kupiłam w 1 miesiącu ciąży takie z butiku z pasem, także to jedyny pozytyw,że nie przytyłam
co do skurczy, szczerze nawet nie wiem jak mają wyglądać, czasem napina mi sie brzuch, ale jak dwa czorciki się przepychają trudno żeby się nie napinał, domyślam się,że skurcze są bolesne i nie da się ich pomylić z napięciem brzucha. Mam nadzieję,że odejdą mi wody, czy naprawdę zjarzę,że to skurcze,że będę wiedzieć kiedy rodzę hi hi...
ewuś niech lekarze nie przesadzają skąd wiedzą,że nie donosisz, będzie dobrze, dużo odpoczywaj i myśl pozytywnie a będzie dobrze
co do wagi Ja mam 13 kilo do przodu, ale poszło w dzieci i cycki jak się śmieje mój mąż, chodze w dresach które kupiłam w 1 miesiącu ciąży takie z butiku z pasem, także to jedyny pozytyw,że nie przytyłam
co do skurczy, szczerze nawet nie wiem jak mają wyglądać, czasem napina mi sie brzuch, ale jak dwa czorciki się przepychają trudno żeby się nie napinał, domyślam się,że skurcze są bolesne i nie da się ich pomylić z napięciem brzucha. Mam nadzieję,że odejdą mi wody, czy naprawdę zjarzę,że to skurcze,że będę wiedzieć kiedy rodzę hi hi...
reklama
martyna222
no mamy tylko ty już masz 34 tydz...zazdroszczęmartyna widze,że mamy identyko objawy, Ja też nadal nadciśnienie, noce sa najgorsze, normalnie nawet nie chce mi się iść do łózka wieczorem,dzieciaki jeszcze się wypychają i jest ciężko, nie mam na nic ochoty, ani leżeć, ani siedzieć....
Co ile macie wizyty? czy po 30 tydz są co 2 tyg?
Podziel się: