Witajcie
Noc taka sobie podobna do wczorajszej kursy na siku, przewracanie z boku na bok
Pauli spakowałam własnie to co jest na liście Gemelo, plus własne sztućce, zresztą nie wybieram sie za morze zawsze jak coś będzie potrzebne można donieść, co do rzeczy dzieci spakowałam na oko, w moim szpitalu nie trzeba żadnych chusteczek,kremów itp.tylko ciuszki,rożek,pieluchy tetrowe,pampersy.
marta moja kuzynka tez brała ten antybiotyk i jest bezpieczny także spokojnie
lola ja o płci dowiedziałam się chyba w 16 tyg., ale było śmiesznie bo raz było,że dziewczynka chłopiec, potem dwie dziewczynki, potem parka tak jest do dziś, zalezy jak dzieci się ułożą, od sprzętu, doświadczenia lekarza, u każdej inaczej.
lola co do leżenia, cóż ja leżałam na początku w 6 tyg. bo miałam krwiaczka małego, ale też nie non stop, potem cóż powiem szczerze leżenie było od święta nie oszczędzałam się wcale, non stop dostawałm ochrzan od lekarza,że powinnam się zachowywać jak przystało na kobietę w ciąży, teraz leżakuję,że tak powiem gdzieś od miesiąca bo wiem,że już trzeba wystopować, szyjka zaczyna sie skracać, nie chcę prowokować losu, więc staram się odpoczywać, choć jeszcze wczoraj polatałam z odkurzaczem, jeżdżę na zakupy sama, więc reguły nie ma.
miłego dnia