ania ten pierwszy link jest dokladnie do tego wozka, ktory ja mam i dwie strony wczesniej wkleilam jego zdjeciaMi sie podobaja takie wozki potem dolacze linki,chociaz mam jeszcze duzo czasu ale na ogladanie nigdy nie jest za wczesnieJa robilam badania na toxoplazmoze obydwa wyszly mi negatywnie,to chyba dobrze??W czwartek ide na kontrole do gin,zobaczymy czy cos sie nowego dowiemy czy nie??Czy wasi małżonkowie chodza z wami na USG bo moj bardzo chce isc,a ja nie wiem czy moze,bo nie pytalam lekarza na poprzedniej wizycie
To sa linki do wozkow:
..:: BOBO WÓZKI DZIECIĘCE ::.. Bebecar Peg Perego Maxi Cosi: Jumper DUO głęboko-spacerowy
Producent wózków i artykułów dziecięcych - TAKO - wózki dziecięce, wózki lalkowe, spacerowe...
marta 123 bedac w szpitalu tez mialam bakterie w moczu bardzo liczne (zreszta cala ciaze tak mialam). moj lekarz dawal mi tylko urosept na to bo w posiewach nic innego nie wychodzilo, ale w szpitalu 10 dni mialam antybiotyk mimo, ze tez posiewy wyszly ujemne. skoro lekarz mowi Ci , ze jest bezpieczny to lepiej go jedz niz choduj bakterie, bo pozniej mozesz dostac duzo mocniejszy!!!Witam wszystkie podwójne mamusie
ja dzisiaj byłam na wizycie u mojego lekarza. troche jestem zmartwiona i wystraszona
mam jakies bakterie w moczu i lekarka kazała mi wziasc antybiotyk - duomox
nie wiem co mam robic - to jednak antybiotyk - a co moje dzieciaczki na to
gin mówi ze to bezpieczne ale nie wiem
skad te złe wyniki to nie mam pojecia.
jestem wystraszona
pozdrawiam wszystkich marta
omena , a jaki masz preparat na podniesienie morfologii. mi bardzo pomogl SORBIFER DURULES, w 3 dni z hemoglobiny 9,3 podniosla sie na 11,8. teraz mialam 12,6 w ciagu kolejnego tygodnia mi sie tyle podniosla i lekarz powiedzial, zebym jadla go juz tylko co 3 lub 4 dni bo spokojnie wystarczy. je sie go dwa razy dziennie ze zwyklym kwasem foliowym bo sie lepiej wchlania. wczesniej mialam terdyferon forte , ktorego moj organizm po prostu nie wchlanial i w ogole mi sie hemoglobina nie podnosila. moze spytaj lekarza o to zelazo , o ktorym ja pisze. no i trzeba pamietac, zeby zelazo jesc na czczo , albo 2 godz. przed lub po posilku.U mnie z tym lezeniem jest roznie jestem juz mama 3 latka i co chwile czegos mu trzeba.Ostatnio mam strasznie silne upławy podobno to przez ten pesar bo zadnej infekcji nie ma.Ale az sie wystraszylam ze mi sie wody sacza chyba po powrocie meza w srode pedze do lekarza.A z moja anemia to juz nie mam sily morfologia tylko 10.3
co do wielkosci wozka lidka ma racje. jest duzy, ale jak dla mnie bardzo zwrotny i lekki w prowadzeniu. przynajmniej wersja JUMPER DUO bo nie wiem która ma lidka. powiedziec sobie trzeba jednak szczerze, ze w Polsce tanszych wersji wozków blizniaczych "jako tako" wyposazonych ( a JUMPER DUO jest akurat bogato wyposazony) jest malo. jezeli chodzi o wozki obok siebie to jakie by nie byly musi byc spory bagaznik na stelarz. zreszta wiadome jet tez , ze wozek podojny bedzie dwa razy ciezszy niz pojedynczy niestety. taka prawda...co do wózka to w drzwiach sie zmiesci ale do sklepu jak sa bramki to raczej nie wiedzie.
z włożeniem go do samochodu tez jest problem musi byc ogromny bagaznik.ja mam wózek jeden obok drugiego z firmy tako jest cieżki(waży 24kg.)i bardzo nie praktyczny(ale nie wiem czy jest jaki kolwiek wózek dla blizniaków lekki,ładny,praktyczny)
Ostatnia edycja: