reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Witam dziewczynki

Pisze ze szpitala. Jestem od soboty tutaj i miałam wyjść dziś rano przed męża praca ale lekarze zasugerowali żebym wyszła z dziećmi wieczorem i zobaczyła jak sobie daje radę z 2 dzieci sama bez męża bo w końcu go nie będzie ze mną w ciagu dnia. Jakoś dajemy sobie radę . Nauczyłam się karmić przez sonde a nawet ja zmieniać i w sumie tragedii nie ma. Zobaczymy jak będzie w domu ...

Gieniek- usmialam się z tego daszku na ptaszka :-D ale faktycznie przydałby mi się bo mati nie raz miał obsikana twarz , włosy , uszy...
Tez klade mu pieluche tetrowa ...

Marcikuk- oh te Mateuszki...:-) mój to aniolek i diabelek-2w1. Tak to słodki i kochany , super się uśmiecha i robi kochane minki ale potrafi się tak wkurzyc a szczególnie gdy jest głodny ze nie wiem czy śmiać się czy płakać . Zaczyna wszystko szarpać ( dobrze ze nie karmie piersią :-D) , tupac nozkami i ryczec jakby go ze skory obdzierano i w tej złości nie zauważa ze od dawna próbuje mu wsadzić butle która od odpycha. I potem znowu zamienia się w aniolka. Robi się już pulchniutki i przytyl 700 g w 2 tyg. Póki co ściągam mleko i tylko 1-2 razy dziennie daje mm.

Lola ale dzisiejszy powrót do domu dalej wchodzi w grę? Super ,że sobie radzisz przy Lence.

A co do Mateuszków to diabełki wcielone - mój ma 4 lata ale myślę ze przy bliźniakach nie będzie tyle roboty co jest przy nim :-D

Miss kciuki za jutrzejszą wizytę

Ja chyba jutro się przejdę do swojego przyplątały się jakieś upławy a wolę iść wcześniej niż później jeśli to jakieś zakażenie czy coś w tym rodzaju

No to teraz mi mowicie ze te Mateuszki to takie aparaty. Moj dokladnie jak Lola pisze. Ogolnie jest przeslodki i jak otworzy te swoje wielkie oczeta to wymiekam ale jak glodny to sie drze jak wariat. Bunt histeria nie wiem jak nazwac :-):-)

Jesli chodzi o moja wage to mnie sie wierzyc nie chce bo w ciagu miesiaca 27 kilo poszlo. 17 co w ciazy przybralam i 10 co i tak mialam na zbyciu. Jak dalej tak bede chudla to za 4 miesiace znikne :-D:-D. A tak na serio to mnie w kosc daly te dwa tygodnie w szpitalu, te moje wszystkie infekcje, antybiotyki i inne specyfiki co bralam. Poza tym hormony ktore spadly tez sie chyba przyczynily bo tylko plakalam. No i brak snu tez robi swoje i pelne rece roboty w ciagu dnia. Smialam sie do emka jak bylam w ciazy ze za rok o tej porze to bede chudzina ale nie sadzilam ze szybko spadne z wagi. Balam sie ze wcale nie schudne, ale cel osoagniety hihi. Wam moje drogie zycze po ciazy szybkiego stracenia na wadze ale bez tych przebojow co ja mialam

cześć dziewczyny

Lola216 - już w domu?, na pewno sobie poradzisz z dwójeczką, wiele już przeszłaś więc to przyjdzie Ci z łatwością, życze Wam dużo uśmiechu na twarzy i wytrwałości, powodzenia:tak:

Marcikuk - no twój spadek wagi spektakularny jest, jak byś brała udział w jakimś programie w USA (schudnać po porodzie) to napewno dużo byś zarobiła:-D;-).

Ja dziewczyny zaglądam do Was ale mniej pisze bo mało jestem w domku, bo tatę mam w szpitalu i do niego jeżdze i mam średnie nastroje więc nie chce tu wprowadzać przygnębiającej atmosfery.

Trzymajcie się kobitki

Madmax - duzo zdrowka dla taty zycze.
Co do mojego udzialu w programie to nie wiem czy bym zarobila bo jakos samoistnie leci :) dietetyk czy jakis gosc od fitness by nie zarobili hihi
Lola - jak tam Lenka w domku sie odnalazla, pewnie szczesliwa ze przy rodzicach i braciszku juz jest

moniq- wklejam pierwszy i drugi, i tylko przy trzecim adresie przechodzi dalej, przy poprzednich krzyczy, że "wadliwy plik" A ten trzeci daje właśnie "nieczytelne" efekty... cóż, może muszę spróbować kiedy indziej :)

reklama
moniq- wklejam pierwszy i drugi, i tylko przy trzecim adresie przechodzi dalej, przy poprzednich krzyczy, że "wadliwy plik" A ten trzeci daje właśnie "nieczytelne" efekty... cóż, może muszę spróbować kiedy indziej :)

Asiek tez tak milal ale dlatego ze teNadres w zle miejsce wklejalam. Musi byc w tym glownym okienku.

Marcikuk no to pewnie lasencja z ciebie ze hoho. Mam nadzieje ze ja tez szybko pozbede sie nadwyzkowych kilogramow.
lola - fajnie ze cala rodzinka juz w domku

Ostatnia edycja:
Do góry