Tigla- powodzenia dzisiaj na wizycie, dobrze,że już nie krwawisz, mam nadzieję,że wszyściutko ci się tam szybko zagoi. A od czego robią się krwiaki?Tak naprawdę nie wiadomo,ale jest to coraz częstsze zjawisko, ja też brałam acard na rozrzedzenie krwi i zastanawiałam się,czy to nie on spowodował krwawienie, lekarz kazał mi odstawić,bo ten lek na jedno pomaga,ale jak już zaczynasz krwawić to mocniej. Brałam go wspomagająco,żeby zarodeczki łatwiej mogły się wgryźć. Daj znać dzisiaj,jakie masz zalecenia.
eevlee- dziękuję za namiary na kosz-właśnie zakupiłam taki jak mi poleciłaś, Malenka też taki ma,więc musi być super
Nie denerwuj się badaniem genetycznym, na pewno wszystko będzie dobrze u Twoich słoneczek a swoją drogą to szybko poznałaś płeć-nieźle!
Malenka- dzięki za wsparcie, zaglądaj tu do nas kochana i opisuj wszystko-ja też czasami zaglądam na wątek rozpakowanych i patrzę,co tam piszecie;-) Fotki cudowne już też bym bardzo chciała się tak przechadzać ze swoimi żabkami i mieć ten spokój wewnętrzny,że szpital za mną a dzieci są zdrowe. P.S: Już Ci to mówiłam nie jeden raz,ale niezły z Ciebie lachon, te dzieciaki to tak jakby Ci ktoś pożyczył do zdjęcia
P.S: Ja też mam 164 cm i każdy się dziwi jak ja targam takie brzuszysko,ale nie jestem taka filigranowa laleczka jak ty,więc po prostu szok,że ty prawie do 39 tygodnia dociągnęłaś!!!
Onlyone- WOW 30 tydzień Ci dzisiaj strzelił-MOJE GRATULACJE!!!
Sylha- tak ja jeszcze nierozpakowana, trzymam się dzielnie może uda mi się dociągnąć do Wigilii lub do końca roku? Sama nie wiem..lekarze mi wróżą,że to już może być za tydzień,ale ja się nie czuje porodowo,raczej czuję,że te moje marudy mnie jeszcze trochę pomęczą zanim zdecydują się przyjść na świat
Marcikuk- pomoc mamy niezastąpiona prawda? Chociaż masz trochę czasu dla siebie..moja mi obiecuje,że jak się urodzą wnuczki to weźmie 2 tygodnie urlopu i zaraz po tym jak skończy się urlop mojego męża to ona go zastąpi:-)
Kobietki cieszę się,że nas tutaj już tak dużo
Jesteście na podobnym etapie tylko ja jakoś tak sama idę...pierwsza tura się skończyła,czyli Sylha,Lola,Marcikuk,Malena i inne, przerwa ja sama,potem Onlyone, Hakima i WY!!! P.S: Czy orientujecie się ile urlopu należy się tatusiowi przy bliźniakach?