gienek, Onlyone - ja pod koniec tez mialam takie uczucie smialam sie do emka ze Filipek juz reke wypycha. Uplawy przewaznie tez mialam bialo zolte, czasem blado rozowe no i brzuszek zszedl na dol ale wyczytalam gdzies ze schodzi na dol nawet na 6 tyg przed rozwiazaniem. Oszczedzajcie sie dziewczynki i jak najdluzej w trojpaku siedzcie.
reklama
lilonka
Smerfikowa mama
Gienus, Onlyone - siedźcie jeszcze długo w trójpakach ;-) jak wy uciekniecie z forum, to się pustawo zrobi :-) Mi zaraz wybije 20 tydzień. I zaczynam myśleć o zwolnieniu. Chyba czas zwolnić tempo ;-).
Miss Cinname
Fanka BB :)
No nie no dziewczyny, proszę tu nie robić takich rewolucji! Proszę trzymać dzieci w swoich M3!
Gienek - już masz tak z górki, że jeszcze chwileczkę wytrzymasz! A że brzuch na udach? Masz przynajmniej oparcie;-).
Onlyone - do Ciebie to samo! Wdech i trzymamy;-)
Ja coraz wyraźniej czuję urwisy. Szczególnie jeden ewidentnie sobie w swoim pokoju disco organizuje.
Już się nie mogę doczekać kolejnej wizyty- tym razem połówkowej:-). Na razie po domowej kuracji na bakterie w moczu najczęściej siusiam.
Gienek - już masz tak z górki, że jeszcze chwileczkę wytrzymasz! A że brzuch na udach? Masz przynajmniej oparcie;-).
Onlyone - do Ciebie to samo! Wdech i trzymamy;-)
Ja coraz wyraźniej czuję urwisy. Szczególnie jeden ewidentnie sobie w swoim pokoju disco organizuje.
Już się nie mogę doczekać kolejnej wizyty- tym razem połówkowej:-). Na razie po domowej kuracji na bakterie w moczu najczęściej siusiam.
Gienus, Onlyone - siedźcie jeszcze długo w trójpakach ;-) jak wy uciekniecie z forum, to się pustawo zrobi :-) Mi zaraz wybije 20 tydzień. I zaczynam myśleć o zwolnieniu. Chyba czas zwolnić tempo ;-).
nie przejmuh sie Lilonka - jest jeszcze kilka dziewczyn ktore zostana z toba:-). na razie za wiele sie nie udzielam bo urwisy wyciagaja ze mnie cala energie i ciagle bym spala ale jeszcze kilka tygodni i powinno sie uspokoic.
![Eek :eek: :eek:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/eek.gif)
Miss Cinname
Fanka BB :)
Tekla - po pierwsze musisz pozwolić sobie na smutek. Nie ma chyba słów na świecie, które Cię pocieszą. Każda z nas jest tu z Tobą, szczególnie że nie trudno wyobrazić sobie, co czujesz. Ale gdzieś tam jest Twoje słońce, które samo wyjdzie zza chmur. Sama wierzę z całego serca, że jeszcze będziesz mieć przy piersi duszyczkę, a nad Wami już całe życie czuwać będą dwa aniołki.
Elala jak mozesz to spij ile sie da!
tekla, tak jak napisala miss cinname - nie ma slow, ktore moglyby cie pocieszyc. Nawet nie wiem co napisac, cos doradzic... Katka, Lola i to co ciebie spotkalo, to tak niesprawiedliwe I straszne, ze nie moge sobie tego wyobrazic, przy tym "inne" problemy wydaja sie tak blahe I glupie.... Mam nadzieje, ze zycie Wam to wynagrodzi. Trzymaj sie!
tekla, tak jak napisala miss cinname - nie ma slow, ktore moglyby cie pocieszyc. Nawet nie wiem co napisac, cos doradzic... Katka, Lola i to co ciebie spotkalo, to tak niesprawiedliwe I straszne, ze nie moge sobie tego wyobrazic, przy tym "inne" problemy wydaja sie tak blahe I glupie.... Mam nadzieje, ze zycie Wam to wynagrodzi. Trzymaj sie!
reklama
Tekla, rozumiem Twój smutek i bardzo to niesprawiedliwe co Cię spotkało. Daj sobie czas by przejść ten etap żałoby. Wierzę, że niedługo będziesz cieszyć się kolejna ciążą. Pozdrawiam Cię cieplutko!
Lilonka, Ty się nic nie martw, kilka nas tu zastanie. Poza tym dziewczynom tak szybko nie pozwolimy się ewakuowac z forum. Czy chcą czy nie, muszą jeszcze wytrzymać w trójpakach :-) Poza tym jestem przekonana, że będą dołączać kolejne mamusie bliźniaków![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
Lilonka, Ty się nic nie martw, kilka nas tu zastanie. Poza tym dziewczynom tak szybko nie pozwolimy się ewakuowac z forum. Czy chcą czy nie, muszą jeszcze wytrzymać w trójpakach :-) Poza tym jestem przekonana, że będą dołączać kolejne mamusie bliźniaków
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
Podziel się: