Magdziocha- OGROMNE GRATULACJE WITAMY NA ŚWIECIE DZIEWCZYNKI!!!
Pachnąca- ja codziennie rano sprawdzam ciała ketonowe, mam takie paseczki do mierzenia z porannego moczu, dietetyk mi poradził,żebym wieczorem przed snem zjadła kaloryczny posiłek i wypiła bardzo dużo wody nawet kosztem częstego wstawania do toalety. Już jest troszkę lepiej z wysokiego poziomu spadło mi na średni a raz miałam mało, idealnie było by mieć śladowe ilości,ale trudno to osiągnąć..
Lola- doskonale Cię rozumiem słońce każdy by miał obawy na Twoim miejscu, bardzo się cieszę,że Lenka dobrze się czuje i że niedługo wyjdzie do domku-szpital kojarzy się i przypomina o nieprzyjemnych sprawach, zobaczysz,że w domku będzie dużo lepiej! Całuski dla Was wszystkich i czekamy na kolejne zdjęcia-jak masz chwilkę to pokaż nam Matiego jak urósł
bojka- gratuluję parki,widać,że pary na naszym forum dominują a ja myślałam,że jak bliźnięta to zazwyczaj są tej samej płci;-) trzymaj się dzielnie i uważaj na siebie!
onlyone- a ty się tutaj nie wpychaj przed kolejkę:-) na kiedy masz dokładnie termin porodu? ja od 3 dni też mam skurcze, już takie bardziej bolesne tylko,że zazwyczaj wieczorem a rano jest ok..zaciskaj nogi i bierz nospę, ja właśnie tak robię
mati84- to u Twoich myszek NT było jak najbardziej prawidłowe, w Polsce uważa się,że norma jest do 2,5. Czy Twoje dzidziusie w związku z tym,że urodziły się w 32 t.c. miały jakieś problemy z płuckami?
anuska25- dziękuję ślicznie za wsparcie i za kciuki, w poniedziałek mam wizytę u mojej lekarz ze szpitala, w którym chcę rodzić, dam znać co i jak!