reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

sylha - prawda jak duma rozpiera rodzicow jak ludzie sie zachwycaja ich dziecmi??? My jak bylismy w szpitalu na pobraniu krwi to tez wzbudzalismy ogolny zachwyt i wszedzie bylo slychac ochy i achy a jak maluchy w 5 dobie zycia mieli badanie sluchu i pani doktor powiedziala ze to jej najlepsi pacjenci bo nawet nie drgneli to nas duma rozpierala straszna. :)
Sprawdzam teraz ta mate co piszesz kurcze moze cos by pomyslec podobnego dla moich chlopakow.

reklama
Ja mam mate edukacyjna z tiny love ale jeszcze jej nie probowalalismy ale za to mam karuzelke do lozeczka z fisher price- rainforest i jest super. Kupiłam tez osobno projektor do lozeczka z tommie winnie i na razie klade go przed małym bo na suficie jeszcze nie widzi bo za wysoko ale na nim tez sie wyswietlaja zwierzaczki i jest melodyjka na noc i na dzień i Mati to tez uwielbia.

Witajcie Dziewczyny!
Wasze kciuki podzialaly i 21.11.12 o godzinie 10.37 przyszla na swiat Aleksandra wazac 3300g, a minutke po niej Natalia 2980g. Obie mialy po 10pkt i sa przecudne:-)
Nie sa identyczne, widac od razu roznice. Sa niesamowite, spokojne takie calusne:-)
Nadal nie mam tyle pokarmu zeby sie najadaly i troszke je dokarmiamy.

Zdjecia beda jak wrocimy do domku

Pozdrawiam,
Powodzenia nastepnej w kolejce:-)

Witam do sprzedania mam dwa foteliki maxi cosi 0-18 kg do każdego baza do wpiecia w auto.zainteresowane proszę o wiadomość prywatna-cena do uzgodnienia.

reklama
bojka trzymaj sie tam I duzo odpoczywaj. Ja mialam to samo - myslalam, ze serce mi wyskoczy nawet wieczorem jak probowalam zasnac... Zadnego wysilku. Mam nadzieje, ze szybko Ci przejdzie.

Ja zalecilam sobie sama lezenie. Od wczoraj duzo leze zadnych prac domowymi, bo w srode do polnocy siedzialam z moim M I siostra z zegarkiem ... Skorcze mialam co 2 min. Trzymalo mnie z 15 min, ale wzielam nospe I chyba ze strachu od razu mi przeszlo. Na razie wszystko ok, maluchy sie wierca normalnie, ale zdaje mi sie, ze dlugo nie pociagne.

Do góry