reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

sylha - prawda jak duma rozpiera rodzicow jak ludzie sie zachwycaja ich dziecmi??? My jak bylismy w szpitalu na pobraniu krwi to tez wzbudzalismy ogolny zachwyt i wszedzie bylo slychac ochy i achy a jak maluchy w 5 dobie zycia mieli badanie sluchu i pani doktor powiedziala ze to jej najlepsi pacjenci bo nawet nie drgneli to nas duma rozpierala straszna. :)
Sprawdzam teraz ta mate co piszesz kurcze moze cos by pomyslec podobnego dla moich chlopakow.

reklama
Ja mam mate edukacyjna z tiny love ale jeszcze jej nie probowalalismy ale za to mam karuzelke do lozeczka z fisher price- rainforest i jest super. Kupiłam tez osobno projektor do lozeczka z tommie winnie i na razie klade go przed małym bo na suficie jeszcze nie widzi bo za wysoko ale na nim tez sie wyswietlaja zwierzaczki i jest melodyjka na noc i na dzień i Mati to tez uwielbia.

Witajcie Dziewczyny!
Wasze kciuki podzialaly i 21.11.12 o godzinie 10.37 przyszla na swiat Aleksandra wazac 3300g, a minutke po niej Natalia 2980g. Obie mialy po 10pkt i sa przecudne:-)
Nie sa identyczne, widac od razu roznice. Sa niesamowite, spokojne takie calusne:-)
Nadal nie mam tyle pokarmu zeby sie najadaly i troszke je dokarmiamy.

Zdjecia beda jak wrocimy do domku

Pozdrawiam,
Powodzenia nastepnej w kolejce:-)

Witam do sprzedania mam dwa foteliki maxi cosi 0-18 kg do każdego baza do wpiecia w auto.zainteresowane proszę o wiadomość prywatna-cena do uzgodnienia.

reklama
bojka trzymaj sie tam I duzo odpoczywaj. Ja mialam to samo - myslalam, ze serce mi wyskoczy nawet wieczorem jak probowalam zasnac... Zadnego wysilku. Mam nadzieje, ze szybko Ci przejdzie.

Ja zalecilam sobie sama lezenie. Od wczoraj duzo leze zadnych prac domowymi, bo w srode do polnocy siedzialam z moim M I siostra z zegarkiem ... Skorcze mialam co 2 min. Trzymalo mnie z 15 min, ale wzielam nospe I chyba ze strachu od razu mi przeszlo. Na razie wszystko ok, maluchy sie wierca normalnie, ale zdaje mi sie, ze dlugo nie pociagne.

Do góry