Malena, Marcikuk- dziękuję dziewczynki za słowa otuchy, najwyraźniej te omdlenia są spowodowane właśnie zacukrzeniem/niedocukrzeniem,nie znam dokładnych wyników,bo pani dr powiedziała tylko,że są bardzo złe i wystawia mi pilne skierowanie do diabetologa, który ustawi mi dietę. Szkoda,że tak późno mi to odkryli, mam nadzieję,że nie wpłynęło źle na dzieci,czytałam,że jest to bardzo niebezpieczne,bo mogą pojawić się różnego rodzaju wady-serca, płuc,nerek,neurologiczne no i dla mnie też niebezpieczne. Teraz czeka mnie kucie 4- razy dziennie i mierzenie cukru,no cóż nikt nie mówił,że będzie łatwo. Mam nadzieję,że sama dieta pomoże i nie będę musiała mieć zastrzyków z insuliny. Miłego wieczornego Halloween
reklama
sylha
mama bliźniakowa
Lola- a już chciałam pytać o te butelki z medeli, bo mam laktator, ale ja zamówiłam sobie z normalnym smoczkiem - wygląda jak ten, które używam teraz z aventu i dzieci ładnie jedzą, choć mały coraz więcej na cycu i przynajmniej przy nim nie śpi.
Wczoraj byliśmy u położnej bo nie podobał mi się pępek małego przy okazji ważenie: 3180 czyli od wagi urodzeniowej równe 500gram więcej
Wczoraj byliśmy u położnej bo nie podobał mi się pępek małego przy okazji ważenie: 3180 czyli od wagi urodzeniowej równe 500gram więcej
Gienek - do sprawdzania poziomu cukru we krwi maja teraz takie fajne "dlugopisy" z igla nic nie boli jak klujesz palca. Nie martw sie dasz rade. Zreszta nie jest chyba powiedziane jeszcze ile razy dziennie bedziesz musiala miezryc sukier i czy bedziesz brac insuline w zastrzykach czy tabletkach. Musisz byc dobrej mysli i miec nadzieje ze wystarcza tabletki.
Sylha - no to maly juz fajny "klocek". Niech ladnie je i przybiera na wadze w koncu facet
Sylha - no to maly juz fajny "klocek". Niech ladnie je i przybiera na wadze w koncu facet
Po 3 tygodniowej walce w szpitalu dnia 30 października przyszli na świat Kaspian i Dominik z wagą 560gr oraz 670 gr. Po 12 godzinach walki stracilismy Kaspianka, Dominik jest w ciezkim stanie ale wciaz walczy. Chlopcy urodzili sie przez cc w 23w6d
Ostatnia edycja:
Tekla ogromne wyrazy współczucia. Modle się również za Dominika.
Dziewczyny ja Was przepraszam ale muszę opuścić to forum. Za dużo mnie to kosztuje, najpierw katka, teraz tekla, choć wierzę, że Dominik da sobie radę. Trzymajcie się, może zajrze tu za jakiś czas.
Wszystkie jesteście wspaniałe. Super że jest to miejsce, ale po prostu nie dla mnie.
Dziewczyny ja Was przepraszam ale muszę opuścić to forum. Za dużo mnie to kosztuje, najpierw katka, teraz tekla, choć wierzę, że Dominik da sobie radę. Trzymajcie się, może zajrze tu za jakiś czas.
Wszystkie jesteście wspaniałe. Super że jest to miejsce, ale po prostu nie dla mnie.
reklama
Podziel się: