reklama
Malena - no wlasnie tak zagladam na forum po jakies wiesci od ciebie a tu nic. Zaczynalam sie martwic Ciesze sie ze wszytsko ok. No to kochana szykuj sie na poniedzialek. Dzieciaki jeszcze nie chcą wychodzic :-) Wierze ze ty ledwo chodzisz. Ja juz ledwo czlapie a co dopiero ty. No ale do poniedzialku dasz rade.
Za mnie prosze jutro trzymac kciuki bo mam wizyte i wiele do powiedzenia
Za mnie prosze jutro trzymac kciuki bo mam wizyte i wiele do powiedzenia
Tekla - wszyscy wstrząśnięci Twoją wiadomością....napisz kochana co się wydarzyło...tak widocznie musiało być choć ból pewnie niewyobrażalny, ściskam Cię mocno i czekamy na dobre wieści o Dominiku.
Marcikuk - dzięki, że pamiętałaś:-) Jasne, że będę trzymać kciuki za jutrzejszą wizytę. Zamelduj się po.
Anika - Jak Twój suwak mknie! ładnie, ładnie. Dzięki za pamięć.
Marcikuk - dzięki, że pamiętałaś:-) Jasne, że będę trzymać kciuki za jutrzejszą wizytę. Zamelduj się po.
Anika - Jak Twój suwak mknie! ładnie, ładnie. Dzięki za pamięć.
Tekla, tak bardzo mi przykro..... brakuje słów by Cie pocieszyć :-(Trzymam kciuki, by Dominiczek walczył! Jak dojdziesz do siebie, napisz co się stało? Bardzo się przejęłam ta wiadomością, martwię sie o swoje kruszyny :-(Trzymaj się kochana!
Tekla- Moje Ogromne wyrazy współczucia, nawet nie jestem w stanie sobie wyobrazić co czujesz-bardzo mi przykro, będę się modlić za Dominisia. Trzymaj się!
Lola- dzięki za pocieszenie, u mnie od początku nie szło zbyt dobrze i jest coraz gorzej, cieszę się,że Ty tak ładnie wytrwałaś, przesyłam całuski dla Ciebie i dla maluszków.
Malena- ja tak czułam,że wrócisz zuch dziewczynka! Ślicznie Ci idzie, cały czas mocno trzymam kciuki-do poniedziałku zostały 3 dni:-)
Marcikuk- powodzenia jutro na badaniu za Ciebie również cały czas mocno zaciskam kciuki!!! Tak samo podziwiam za wytrwałość co do mnie to ja już wiem,że będę musiała się kuć, mam wyniki i wyszła mi ewidentna cukrzyca ciążowa. Mam nadzieję,że jutro dostanę się do diabetyka,żeby powiedział mi co dalej!
Dziewczyny ja zwariuje oprócz tych wszystkich rzeczy dodatkowo od tygodnia mam okropne swędzenie brzucha a od 2 dni wysypkę z czerwonymi krostkami, wygląda to jak jakiś świąd lub pokrzywka. Ja już nie wiem,czy to zwykłe uczulenie na krem na rozstępy-zaczęłam używać Elancyl czy też objaw cholestazy ciążowej?:-( Swędzenie jest po prostu okropne i ciężko je porównać do czegokolwiek...
Lola- dzięki za pocieszenie, u mnie od początku nie szło zbyt dobrze i jest coraz gorzej, cieszę się,że Ty tak ładnie wytrwałaś, przesyłam całuski dla Ciebie i dla maluszków.
Malena- ja tak czułam,że wrócisz zuch dziewczynka! Ślicznie Ci idzie, cały czas mocno trzymam kciuki-do poniedziałku zostały 3 dni:-)
Marcikuk- powodzenia jutro na badaniu za Ciebie również cały czas mocno zaciskam kciuki!!! Tak samo podziwiam za wytrwałość co do mnie to ja już wiem,że będę musiała się kuć, mam wyniki i wyszła mi ewidentna cukrzyca ciążowa. Mam nadzieję,że jutro dostanę się do diabetyka,żeby powiedział mi co dalej!
Dziewczyny ja zwariuje oprócz tych wszystkich rzeczy dodatkowo od tygodnia mam okropne swędzenie brzucha a od 2 dni wysypkę z czerwonymi krostkami, wygląda to jak jakiś świąd lub pokrzywka. Ja już nie wiem,czy to zwykłe uczulenie na krem na rozstępy-zaczęłam używać Elancyl czy też objaw cholestazy ciążowej?:-( Swędzenie jest po prostu okropne i ciężko je porównać do czegokolwiek...
Gienek - ja wlasnie z tych samych powodow nie spie. U mnie godzina 3 rano od 2 nie moge wytrzymac. Tak mnie wszystko swedzi. Jakis czas temu zaczal brzuch no ale sie nie przejmowalam bo w koncu sie rozgiaga, a od kilku dni stopy i dlonie. Masakra jakas. Nie moge przestac sie drapac. Zwariuje zaraz. O cholestozach wole nie czytac bo mi zaraz wyjdzie ze to mam. Najgorsze to ze jak bede u lekarza to mi powie ze to normalne. Kurde w UK wszystko jest normalne, puchniecie, swedzenie. A ja juz nie moge. W zyciu mnie tak dlonie nie swedzilay zwlaszcza po wewnetrznej stronie i piety. Dobrze ze emek mi drapaczke zrobil bo do piet nie siegne.
Wez powiedz lekarzowi o tej wysypce mnie swedzi ale mam tylko zaczerwienione od drapania nie mam wysypki
Wez powiedz lekarzowi o tej wysypce mnie swedzi ale mam tylko zaczerwienione od drapania nie mam wysypki
reklama
Marcikuk- jesteś? No i ja nie śpię, musiałam wstać,bo ze swędzenia nie mogę zasnąć! Kochana teraz swędzą mnie też ręce od łokcia do nadgarstka i od tego,że tak drapię robią się krostki:-( U Ciebie ewidentnie objawy cholestazy-proszę Cię powiedz to dzisiaj koniecznie na wizycie!!
Podziel się: