reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

Tekla - ogromne wyrazy współczucia...23 tc chorowałaś na coś? To tak nagle się stało?

Dziewczyny wróciłam ponownie do Was:-), jestem ktg - zapis prawidłowy i szykujemy się na poniedziałek. W razie gdyby COŚ to na Izbę Przyjęć. Trzymajcie kciuki kochane bo ja już ledwo chodzę:-)

reklama
Malena - no wlasnie tak zagladam na forum po jakies wiesci od ciebie a tu nic. Zaczynalam sie martwic Ciesze sie ze wszytsko ok. No to kochana szykuj sie na poniedzialek. Dzieciaki jeszcze nie chcą wychodzic :-) Wierze ze ty ledwo chodzisz. Ja juz ledwo czlapie a co dopiero ty. No ale do poniedzialku dasz rade.
Za mnie prosze jutro trzymac kciuki bo mam wizyte i wiele do powiedzenia :sorry:

Tekla bardzo mi przykro i trzymam kciuki za Dominika. Jak mozesz napisz co się wydarzyło ?

Malena no to do poniedziałku

Marcikuk powodzenia na wizycie i samych dobrych wieści

Tekla - wszyscy wstrząśnięci Twoją wiadomością:no:....napisz kochana co się wydarzyło...tak widocznie musiało być choć ból pewnie niewyobrażalny, ściskam Cię mocno i czekamy na dobre wieści o Dominiku.

Marcikuk - dzięki, że pamiętałaś:-) Jasne, że będę trzymać kciuki za jutrzejszą wizytę. Zamelduj się po.

Anika - Jak Twój suwak mknie! ładnie, ładnie. Dzięki za pamięć.

Malena mknie jak szalony wydaje mi się ,że to wczoraj o wszystkim się dowiedziałam a tu już prawie 20 tydzień -chciała bym ,zeby był już 30- myślę ,że była bym spokojniejsza

Tekla, tak bardzo mi przykro..... brakuje słów by Cie pocieszyć :-(Trzymam kciuki, by Dominiczek walczył! Jak dojdziesz do siebie, napisz co się stało? Bardzo się przejęłam ta wiadomością, martwię sie o swoje kruszyny :-(Trzymaj się kochana!

Tekla- Moje Ogromne wyrazy współczucia, nawet nie jestem w stanie sobie wyobrazić co czujesz-bardzo mi przykro, będę się modlić za Dominisia. Trzymaj się!
Lola- dzięki za pocieszenie, u mnie od początku nie szło zbyt dobrze i jest coraz gorzej, cieszę się,że Ty tak ładnie wytrwałaś, przesyłam całuski dla Ciebie i dla maluszków.
Malena- ja tak czułam,że wrócisz:tak: zuch dziewczynka! Ślicznie Ci idzie, cały czas mocno trzymam kciuki-do poniedziałku zostały 3 dni:-)
Marcikuk- powodzenia jutro na badaniu za Ciebie również cały czas mocno zaciskam kciuki!!! Tak samo podziwiam za wytrwałość:tak: co do mnie to ja już wiem,że będę musiała się kuć, mam wyniki i wyszła mi ewidentna cukrzyca ciążowa. Mam nadzieję,że jutro dostanę się do diabetyka,żeby powiedział mi co dalej!

Dziewczyny ja zwariuje oprócz tych wszystkich rzeczy dodatkowo od tygodnia mam okropne swędzenie brzucha a od 2 dni wysypkę z czerwonymi krostkami, wygląda to jak jakiś świąd lub pokrzywka. Ja już nie wiem,czy to zwykłe uczulenie na krem na rozstępy-zaczęłam używać Elancyl czy też objaw cholestazy ciążowej?:-( Swędzenie jest po prostu okropne i ciężko je porównać do czegokolwiek...

Gienek - ja wlasnie z tych samych powodow nie spie. U mnie godzina 3 rano od 2 nie moge wytrzymac. Tak mnie wszystko swedzi. Jakis czas temu zaczal brzuch no ale sie nie przejmowalam bo w koncu sie rozgiaga, a od kilku dni stopy i dlonie. Masakra jakas. Nie moge przestac sie drapac. Zwariuje zaraz. O cholestozach wole nie czytac bo mi zaraz wyjdzie ze to mam. Najgorsze to ze jak bede u lekarza to mi powie ze to normalne. Kurde w UK wszystko jest normalne, puchniecie, swedzenie. A ja juz nie moge. W zyciu mnie tak dlonie nie swedzilay zwlaszcza po wewnetrznej stronie i piety. Dobrze ze emek mi drapaczke zrobil bo do piet nie siegne.
Wez powiedz lekarzowi o tej wysypce mnie swedzi ale mam tylko zaczerwienione od drapania nie mam wysypki

reklama
Marcikuk- jesteś? No i ja nie śpię, musiałam wstać,bo ze swędzenia nie mogę zasnąć! Kochana teraz swędzą mnie też ręce od łokcia do nadgarstka i od tego,że tak drapię robią się krostki:-( U Ciebie ewidentnie objawy cholestazy-proszę Cię powiedz to dzisiaj koniecznie na wizycie!!

Do góry