reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

Dziewczyny ja jestem po wizycie i niestety dostałam skierowanie do szpitala jestem załamana ale co zrobić muszę isć:-(, robi się już rozwarcie mam nadzieję ze jakoś ten czas mi zleci, a wy trzymajcie się do końca w domku.pozdrawiam

reklama
Aga- trzymam kciuki żebyś jeszczetrochę wytrzymała i czas Ci szybko zleciał!!!!Daj w miarę możliwości jakiś cynk jak Ci idzie i na jakim jesteś etapie!!!I najważniejsze: żeby maluszki zdrowo przyszły na świat!!!

moje bliźniacze koloski:-)

100_0681.jpg

Dziewczyny a ja jakos nie moglam zabrac sie żeby coś napisać ...
Nawet już nie pamietam co komu miałam odpisać :-)
Gienek- mam wizytę za tydz we wtorek i oczywiście znowu stres co tym razem wyjdzie no i jeszcze ostatnio wyszła mniejsza ilośc wód plodowych u małej . Mam nadzieje , ze teraz ba USG nic się nie pogorszyło ... Bo jeśli tak to rozwiazujemy. Tak wiec stres z wizyty na wizytę ...

Malena- ja to nie mogę się wypowiadać w kwestii puchniecia bo mi przez cała ciążę nic ani trochę nie spuchlo ( hehe oprócz brzucha oczywiście ). Japonki jak latały tak latają na nogach , ze ostatnio musiałam aż się zawrócić do domu bo cały czas mi spadały :-)
Malena- u mnie jest to samo , ze mały szogun kopie i przewraca się 24 na dobę i czasami zastanawiam się kiedy on śpi :-) brzuch mi skacze cały jakby chciał wyjść z niego a małej nie czuje prawie wogole co oczywiście mnie tez stresuje. Ale od początku tak mam i nawet na USG było widać , ze ona się rusza a ja nie czułam . Swoją droga wczoraj jak lezalam to mąż mi powiedział ze na dole mi skacze brzuch no a ja niestety tam to już nie zobaczę :-) tak wiec może i kopie ale jest poza moim zasięgiem a faktycznie ma nóżki na dole ...
Tak wogole to Gienek , Katka i Sylha- śliczne macie brzuszki . Jeszcze będzie nam ich brakowało ;-)

A ja jestem w szoku , ze tak dobrze się czuje , jakbym wogole w ciąży nie była. A wczoraj sobie uswiadomilam , ze przecież już w brzuchu mamy taki ciężar jak kobiety w pojedynczej ciąży w 40tc.
Jednak od 2 dni coś mnie boli podbrzusze tak jak na okres szczególnie w nocy i zastanawiam się czy to nie jakieś skurcze ... Dziś muszę spakować torbę .

Aga- trzymam kciuki

Palu- ty to już masz z górki :-) ale ci zazdroszczę , ze jeszcze pare dni i będziesz tulic swoje dzieciatka. Czy ty w końcu poznalas płeć ?

Niuleczka- śliczne Twoje dzieciaczki . I chyba identyczni co ?

Ostatnia edycja:
Aga - trzymaj sie, czas szybko zleci zobaczysz. Jak sylha pisze daj znac w miare mozliwosci co u ciebie
niuleczka - sliczne koloski. No faktycznie identyczne dzieciaczki.
Lola - nie stresuj sie bo tym nie pomozesz dzieciom. Wszystko bedzie dobrze.

dziewczyny moje chłopaki za nic nie sa do siebie podobni, nawet jak bracia nie wygladaja:tak:, jeden blondyn, drugi brunet itd

W kaZdym razie zobaczycie jak rozkochacie sie w swoich dzidziach:-)

Lola mam parke:)
A u mnie sama nie wiem kto najbardziej się rusza. Wydaje mi się, ze młoda. Ale w sumie trudno wyczuć, które się rusza bo główki maja obok siebie, rączki tez:) i tak boksuja:)

Niuleczka- jakie te kluchy słodkie!!!!!I dla mnie też podobne oprawa oczu, noski usta......
A powiedz mi tej klusce w białym sweterku nie zaczynają się wyżynać ząbki!?!?!?Czy to tylko takie złudzenie?!?!?

reklama
Niuleczka - ale pociechy:) A jak dajesz radę? Spią w nocy Ci grzecznie, czy jak jeden spi, drugi sie budzi?:)
Aga - Nic się nie martw, bedziesz pod czujnym okiem lekarzy - szpital wiadomo mało przyjemna sprawa, ale dla dobra dzieci zaciskasz zeby i idziesz:) Trzymamy kciuki i koniecznie dawaj znac!

Do góry