reklama
sylha
mama bliźniakowa
Gieniek- śledziku z piłeczką

Marcikuk- Stefcio po naszym trupie!!!
Moja teściowa mieszka w Niemczech to by na niego wołała Śtefan, Śztefan- coś jakoś tak

, no, ale np. Stefania brzmi ładnie. może dlatego,że znajomych córa tak ma na imię i wołają Stefcia- a ona taka urocza jest...

Marcikuk- Stefcio po naszym trupie!!!

Miss Cinname
Fanka BB :)
Te Wasze brzuszki...aż bym chciała już mieć zaokrąglony. Na razie wygląda, jakbym porządnie się najadła
A imiona super! Ja mam na wymyślanie jeszcze czas, ale już próbuję opracować jakiś kompromis z M i jest ciężko...liczę na jakieś olśnienie;-)

A imiona super! Ja mam na wymyślanie jeszcze czas, ale już próbuję opracować jakiś kompromis z M i jest ciężko...liczę na jakieś olśnienie;-)
sylha
mama bliźniakowa
Geniek- ale śledzie to takie "wąskie" - skoro twierdzisz śledzik tłusty i długie ryby:-),
Palu- no to ciekawe co Ci wymyślą!!!!!
Palu- no to ciekawe co Ci wymyślą!!!!!
Witam
czytam wasze imonka dla dzieciaczków to podzielę się z wami moimi propozycjami zawsze podobalo mi się imię Filip tak że na pewno będzie bo znam płec jednego i ma być chłopak a jeśli drugi też będzie chłopak to bedzie Adam a jeśli dziewczynka to Gabrysia ale zastanawiamy się jeszcze nad Julką.
Palu ja też bym chciała mieć już twój tydzień bo od soboty to się tak fatalnie czuje. Jutro mam wizyte to myślę że poda mi jakąś przybliżoną date cc może bedzie mi lzej.
czytam wasze imonka dla dzieciaczków to podzielę się z wami moimi propozycjami zawsze podobalo mi się imię Filip tak że na pewno będzie bo znam płec jednego i ma być chłopak a jeśli drugi też będzie chłopak to bedzie Adam a jeśli dziewczynka to Gabrysia ale zastanawiamy się jeszcze nad Julką.
Palu ja też bym chciała mieć już twój tydzień bo od soboty to się tak fatalnie czuje. Jutro mam wizyte to myślę że poda mi jakąś przybliżoną date cc może bedzie mi lzej.
reklama
Podziel się: