reklama
jasmina84
Fanka BB :)
Marcikuk wygląda na to ze mialam 3 pęcherzyki a nie dwa, bo chlopaczki jednojajowi moim zdaniem nie byli bo podobienstwa nie ma. Jeden podobny jest do mnie a drugi do męża. Ja też myślałam o Mateuszku, ale w bliższej rodzinie jest więc..... A Filipek bardzo mi się podoba
W szpitalu opiekują się mną nadal super
Tylko że ja to inny przypadek bo trojczki, ale jak rozmawialam z dziewczynami co leżą na salach to też są zadowolone, także chyba dla wszystkich tu opieka jest miła
A niektóre pielęgniarki czy położne to takie słodkie jak ciasteczka, widać, że to dobre kobitki, zawsze miłe, usmiechniete, pomogą, doradzą. No super
Kto odbierał poród nie mam pojęcia, jakaś kobieta, ale nie znam nazwiska, nawet nie pamietam jej twarzy, więc niestety nie odpowiem na to pytanie.
W szpitalu opiekują się mną nadal super
Kto odbierał poród nie mam pojęcia, jakaś kobieta, ale nie znam nazwiska, nawet nie pamietam jej twarzy, więc niestety nie odpowiem na to pytanie.
katka2012
Jasmina - ale super
Tak się cieszę, że wszystko dobrze i że jesteś radosna i szczęsliwa a dzieci zdrowe
A powiedz jakie masz pieluszki w szpitalu? I ile dziennie Ci tego idzie?
Buziaki:*
Marcikuk - wizytę mam dopiero za 2 tygodnie, ale nie wiem czy mojej Pani dr uda się cos zobaczyc, czy dopiero na prenatalnym.
Buziaki:*
Marcikuk - wizytę mam dopiero za 2 tygodnie, ale nie wiem czy mojej Pani dr uda się cos zobaczyc, czy dopiero na prenatalnym.
Ostatnia edycja:
sylha
mama bliźniakowa
Jasmina- nie ważne kto odbierał ważne,że wszystko się dobrze skończyło!!!!!Jak Twoje myszki 3?!?!?!?
Ten dzień dzisiaj to zdecydowanie nie mój dzień
w nocy może razem ze 3 godziny spałam ciśnie mnie strasznie w żebra, trochę ostanio za dużo wrażeń było, ale za to emek mi podłogi umyje i uffff w końcu mamy okno w kuchni wymienione więc można je orobić i zacząć generalne porządki- w tych mi też emek pomoże, bo ja już się nie nadaję....
Ten dzień dzisiaj to zdecydowanie nie mój dzień

sylha
mama bliźniakowa
Miss Cinname
sylha- piękny brzuszek!!!:-) I praktyczny- w sam raz podkładka pod sałatkę;-)
Ja od dwóch dni mam jakieś koszmary, więc sypiam z przerwami, przez co w ciągu dnia jestem jeszcze bardziej rozkojarzona. Dziś nie mogłam sie połapać ile mam dać w sklepie, jeśli rachunek wynosi 11.95. Bez komentarza....
Ja od dwóch dni mam jakieś koszmary, więc sypiam z przerwami, przez co w ciągu dnia jestem jeszcze bardziej rozkojarzona. Dziś nie mogłam sie połapać ile mam dać w sklepie, jeśli rachunek wynosi 11.95. Bez komentarza....
Katka - trzymam kciuki żebyście jak najszybciej poznali płeć, około 17 tc jest to już jak najbardziej wykonalne:-)
I melduj koniecznie na forum
Gieniek - u nas od początku imiona te same Alek i Kalina i tak obwieszczone razem z ciążą wszem i wobec i nie wyobrażam sobie już zmiany na inne bo tak o nich i do nich mówię.
Sylha -Ja myślałam o Adasiu wcześniej zanim zaszłam w ciążę, potem był Ksawery jeszcze i Jeremiasz ale żadne z tych imion nie powaliło mojego męża na kolana i został facet Alek i od razu zaakceptowane, Ksawery odpadł bo nie ma ładnego zdrobnienia i średnio nam z nazwiskiem grało a Jeremiasz - po prostu odpadł od razu. Dla córeczki wymyślił mąż i od razu zaakceptowałam. I tak już zostało
Sylha - bardzo ładny brzusio:-) I w pasie szczuplutko - same laseczki na tym forum. Mnie też już coraz trudniej się śpi i obraca w łóżku + to nocne wstawanie siku
Miss C_ też mi się zdarza zaćmienie w sklepie przy płaceniu - masakra...:-) Wcześniej tego nie było, może u Ciebie minie na koniec ciąży!
Jaśminka- fajne imionka i super, że ogarniasz maluszki i że tam dbają o Was.

I melduj koniecznie na forum

Gieniek - u nas od początku imiona te same Alek i Kalina i tak obwieszczone razem z ciążą wszem i wobec i nie wyobrażam sobie już zmiany na inne bo tak o nich i do nich mówię.
Sylha -Ja myślałam o Adasiu wcześniej zanim zaszłam w ciążę, potem był Ksawery jeszcze i Jeremiasz ale żadne z tych imion nie powaliło mojego męża na kolana i został facet Alek i od razu zaakceptowane, Ksawery odpadł bo nie ma ładnego zdrobnienia i średnio nam z nazwiskiem grało a Jeremiasz - po prostu odpadł od razu. Dla córeczki wymyślił mąż i od razu zaakceptowałam. I tak już zostało

Sylha - bardzo ładny brzusio:-) I w pasie szczuplutko - same laseczki na tym forum. Mnie też już coraz trudniej się śpi i obraca w łóżku + to nocne wstawanie siku

Miss C_ też mi się zdarza zaćmienie w sklepie przy płaceniu - masakra...:-) Wcześniej tego nie było, może u Ciebie minie na koniec ciąży!
Jaśminka- fajne imionka i super, że ogarniasz maluszki i że tam dbają o Was.

sylha
mama bliźniakowa
Malena- Ksawery= Ksawuś tak mi się skojarzyło.....a jak ja mam zdrobniale Kacpra wołać?!?!?
Ja mam brata Adasia:-), ale co tam to imię mi się zawsze bardzo podobało i mój brat choć już stary koń to nadal Adaś:-)
liczę jeszcze na to, że uda mi się histerycznie nadać synkowi to imię ;-). Ostatnio też skoro Kacper to się zastanawiam nad innym imieniem dla córci, bo Adaś i Amelka to razem tak się ładnie układało i komponuje się moim zdaniem lepiej niż Kacper i Amelka......chodzi mi jeszcze po głowie Laura i Daria- o tej emek nie chce słyszeć, a Laurę mamy w rodzinie....
Ja mam brata Adasia:-), ale co tam to imię mi się zawsze bardzo podobało i mój brat choć już stary koń to nadal Adaś:-)

reklama
katka2012
Hej dziewczynki,
bardzo ładne te imiona wymyslilyscie
U nas na okolicznosc synka byłby Jasiek albo właśnie Adaś
A dziewczynki to Ala, Hania, Zosia albo Jagoda
Tylko ciężko mówić do dzieciaków, skoro nie wiemy kim są
My dziś chyba zafundujemy sobie krótką wycieczkę do Sczyrku - pewnie ostatnią już.. ehhh, ale trzeba korzystać póki mogę
Sylha - brzuszek książkowy
Zero fałdek tam gdzie nie trzeba - wrócimy do formy szybko laseczki

bardzo ładne te imiona wymyslilyscie
Sylha - brzuszek książkowy
Podziel się: