reklama
monia1110
Fanka BB :)
Anulka!!! sliczniutkie coreczki ) anioleczki piekne )
madzia842
Fanka BB :)
Przecudne, nie mogę się napatrzeć takie aniołki a tak w kość mamie dają hihi. Gratulacje, a ile już ważą?
lolaa
Zaangażowana w BB
Anulka!!! faktycznie jest czego zazdrościc, nie można oczu oderwac!
Cos osttanio MagdaB sie nie pojawia!
Cos osttanio MagdaB sie nie pojawia!
Dziękujemy za komplementy!!!:-):-):-)
Tak sa jednojajowe i wszyscy mowia ze takie same, ale dla mnie sa zupelnie inneAnulka!!! Śliczne maleństwa! Czy one są identyczne czy mi się wydaje?
Maja po prawej, Julia po lewej:-)Jejciu jakie śliczne. Przesłodkie są te twoje córeczki. A która to maja, a która julia?
lolaa
Zaangażowana w BB
No to ja chyba bede nosila jak slonica, bo narazie sie nic nie zapowiada na lezenie, w przyszlym tygodniu mam tylko na KTG sie zglosic i dale czekac.
lolaa
Zaangażowana w BB
Naprawde zaczynam sie dołowac, Dziewczyny juz rozpakowane, w ktorym tygodniu popszlyscie do szpitala rodzic i czy byl konkretny powod do lezenia?
Zaczynam sie denerwowac ze ciagle mam czekac, a z ta bakteria to juz wogole bezsensu czekac.
Zaczynam sie denerwowac ze ciagle mam czekac, a z ta bakteria to juz wogole bezsensu czekac.
reklama
martyna222
udało się ! :)
Witam!
Anulka piękne te twoje córki...śliczności
ja po wizycie...szyjka piękna i wszystko ok. niestety zastrzyki do końca ciąży no i leki na nadciśnienie...trudno przeżyje...najważniejsze są dzieci ...a bóle mostka to normalka bo macica uciska... więc też muszę wytrzymać...
Pozdrawiam
Anulka piękne te twoje córki...śliczności
ja po wizycie...szyjka piękna i wszystko ok. niestety zastrzyki do końca ciąży no i leki na nadciśnienie...trudno przeżyje...najważniejsze są dzieci ...a bóle mostka to normalka bo macica uciska... więc też muszę wytrzymać...
Pozdrawiam
Podziel się: