reklama
toliveistodie
Fanka BB :)
Mati pewnie,że wcześnie dlatego napisałam Ci,żebyś kilka tygodni jeszcze wytrzymała.Minimum z 5 tyg.A ordynator coś mówić musi,co nie znaczy,że Twoja ciąża się skończy tak jak przepowiada.Ja wierzę,że dasz radę dłużej.No teraz te skurcze i bóle brzucha i pleców są inne niż wcześniej.Nie wiem jak to opisać,ale są inne.Ja dopiero co po wizycie 2 dni temu miałam,a kolejna za tydzień.
Niuleczka a w życiu nie mam zamiaru wcisnąć się w kolejkę![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
Toli Twoje gwiazdeczki są cudne:-) sama słodycz.
Niuleczka a w życiu nie mam zamiaru wcisnąć się w kolejkę
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
Toli Twoje gwiazdeczki są cudne:-) sama słodycz.
ankos86
Fanka BB :)
toli śliczne masz córeczki :-) dużo zdrówka życzę i opisz jak wam leci, czy są grzeczne itp.
wiolka ja też ostatnio śpie strasznie długo. po ok 9 godz z jedną pobudką w nocy na sikanie :-) brzuch też mi nie przeszkadza, jakby go nie było tylko biodra nie bolą jak za długo na jednym boku leżę mimo że mój materac jest naprawdę mega wygodny.
mati wierzę że wytrzymasz dłużej niż te 3 tyg!
wiolka ja też ostatnio śpie strasznie długo. po ok 9 godz z jedną pobudką w nocy na sikanie :-) brzuch też mi nie przeszkadza, jakby go nie było tylko biodra nie bolą jak za długo na jednym boku leżę mimo że mój materac jest naprawdę mega wygodny.
mati wierzę że wytrzymasz dłużej niż te 3 tyg!
marcikuk no masz jeszcze sporo czasu do grudnia ale zycze ci abys nie musiala tak lezec jak ja
mnie dzis dopadl maly dół moze mi przejdzie jak moj maz przyjedzie i przywiezie cos dobrego do zjedzenia bo glodna wiecznie jestem
mnie dzis dopadl maly dół moze mi przejdzie jak moj maz przyjedzie i przywiezie cos dobrego do zjedzenia bo glodna wiecznie jestem
mati - no wierze ze masz dość takiego leżenia zwłaszcza w szpitalu, lepiej byś to zniosła gdybyś mogla leżeć w domku, ale pomyśl sobie ze to dla dobra dzieciaczków. Do czerwca juz nie daleko. A może cie puszcza do domku żebyś mogla leżeć, czy szanse na to znikome? Zycze ci cierpliwości i samych pozytywnych myśli.
reklama
Podziel się: