Marcikuk- ja miałam dokładnie to samo z apetytem. Czułam straszny głód i burczenie w brzuchu co 2 godz ale do tego miałam takie mdłości , ze cieżko mi było coś zjeść . Na początku ciąży jadlam ogórki i wszystko co ostre i kwasne a po 2-3 tyg nie mogłam na to patrzeć . Smialam sie, ze ta większa dzidzia to chłopczyk a ta o tydz mniejsza to dziewczynka bo dopiero pózniej zaczęłam mieć ochotę na słodkie . A np wczoraj to pobilam wszystko bo zjadlam ogórki kiszone i zagryzlam je czekolada po czym zjadlam jabłko i popilam mlekiem
No cóż może faktycznie jest parka i muszę dokarmiac raz córeczkę raz synka
Co do wózków to myśle , ze to będzie dla mnie najtrudniejsza decyzja. Gdybym miała jedno dziecko to wiedziałam , ze chce bugaboo lub i candy a tak to juz nic nie wiem.
Na pewno te na szerokość są wygodniejsze dla dzieci ale ja będę chyba wyrodna matka i będę patrzeć na swoją wygodę
A tak serio to nie weszlabym do klatki schodowej do rodziców z takim na szerokość i pewnie do bloków tez cieżko nie mówiąc o sklepach ... Tak myślałam , ze pózniej można dokupić jakas spacerowke tania na szerokość.
Marcikuk te baby jogger city select są fajne bo na pojedynczej ramie , maja gondolki, spacerowki i foteliki do auta. I fajnie , ze można rożne pozycje w nich ustawiać i można z niego zrobić pojedynczy wózek . Zreszta juz sama nie wiem . Będę musiała i tak zobaczyć na żywo .
Co do wózków to myśle , ze to będzie dla mnie najtrudniejsza decyzja. Gdybym miała jedno dziecko to wiedziałam , ze chce bugaboo lub i candy a tak to juz nic nie wiem.
Na pewno te na szerokość są wygodniejsze dla dzieci ale ja będę chyba wyrodna matka i będę patrzeć na swoją wygodę
Marcikuk te baby jogger city select są fajne bo na pojedynczej ramie , maja gondolki, spacerowki i foteliki do auta. I fajnie , ze można rożne pozycje w nich ustawiać i można z niego zrobić pojedynczy wózek . Zreszta juz sama nie wiem . Będę musiała i tak zobaczyć na żywo .
Ostatnia edycja: