reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

Jak zrobić by zajść w ciążę bliźniaczą? Chciałabym mieć bliźniaki. Szkoda, że to jest niezależne od nas. Tylko modlić się hehe :) pozdrawiam wszystkie mamy bliźniaczków i gratuluję

reklama
czesc dziewczyny.jak nastroje niedzielne.ja dzisiaj zauwazylam u siebie po nocce zolte uplawy.caly czas mam w pochwie infekcje -bralam ostatnio pimafucin i co 3 dzien lactovaginal.nic bardzo mi to nie pomaga-uplawy maja nieprzyjemna won.co jest troszke lepiej to znowu cos.dobrze,ze mam w srode wizyte.czy ktoras z was ma taka infekcje-biezrzecie cos dopochwowo?i znowu jestem w strachu.

Wiolka ja nic nie pomoge, bo cala ciaze nic mi nie dolega procz typowych ciazowych dolegliwosci.:no:
Ale mysle, ze jak cie nie piecze/boli to do srody powinno byc ok.

Cześć dziewczyny

Amika zbytnio nie zastanawiałam się nad tym co zrobić :-) tak wyszło.Próbować,może się uda.

Wiolka ja dosyć często mam jakieś infekcje i wtedy lekarz coś mi dopochwowo zapisuje.Będziesz u lekarza to dobierze Ci odpowiednie leki.Spokojnie infekcje da się wyleczyć.

Dziewczyny, torba do porodu juz spakowana.:-) Jeszcze pozostaje torba szpitalna, dla siebie juz wszystko mam, a dla robaczkow daje sobie czas do konca maja, bo jak wczesniej przyjda to i tak beda za male by cokolwiek z tego potrzebowac.

czesc dziewczyny.jak nastroje niedzielne.ja dzisiaj zauwazylam u siebie po nocce zolte uplawy.caly czas mam w pochwie infekcje -bralam ostatnio pimafucin i co 3 dzien lactovaginal.nic bardzo mi to nie pomaga-uplawy maja nieprzyjemna won.co jest troszke lepiej to znowu cos.dobrze,ze mam w srode wizyte.czy ktoras z was ma taka infekcje-biezrzecie cos dopochwowo?i znowu jestem w strachu.
Kochana ja w ciązy jakos lepiej ale przed ciągle cos miałam i mam na tym punkcie fiola:-) Więc moje doświadczenie mówi mi, że jak upławy maja nieprzyjemny zapach to najprawdopodobniej bakterie, bez swędzenia czy pieczenia. Na grzybki to raczej uplawy żółte w dużej ilości ale bezzapachowe - przynajmniej u mnie tak była. Ja cały czas biorę lacibios femina, można wycierac się ręcznikiem papierowym, pić dużo wit. C, ewentualnie tabletki z żurawiny, brałam tez taki lek bez recepty feminnella vagi c - to tabletki z witc, które pomagaja przywrócić prawidłowe ph pochwy, nie wiem jednak czy można je brac w ciąży musialabyś to sprawdzić, są bez recepty - mi przynosiły doraźna ulgę. Możesz spróbowac tych sposobów ale najlepiej oczywiście do gina:-), powodzenia.

oooo tolive!!! Hej!!! Cały czas jakoś mi siedziałaś w głowie!!!
Pisz kochana co u Ciebie!!! Jak to sie stało, ze zniknęłaś? Jesteś na Kasprzaka, tak jak planowałas? Jak nastrój przed czwartkiem/piątkiem :-)?

reklama
Czesc dziewczyny.jakos widze,ze nie macie weny ostatnio cichutko tutaj.ja dzisiaj pol nocy nie spalam.o 8 pojechalam na badania-potem sie polozylam i dopiero wstalam:szok:odespalam ale wszystko mnie boli a nogi najgorzej.
TOLIVE-ja tez myslalam o tobie i bylam pewna,ze juz urodzilas.trzymamy kochana kciuki.pisz koniecznie i opisz co porabiasz,czy jestes caly czs w szpitalu.
DOROCIK-a ty masz na kiedy,bo chyba ty nastepna?
CAILINKA-to szybka jestes z ta torba.ale lepiej,bo bedziesz miala z glowy.zrob sobie suwaczek,bo ciagle zapominam w ktorym jestes tyg.-chyba cos ok 27?
LILLY-napisz co u ciebie i MATI-mam nadzieje,ze dobrze.

Do góry