reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

Zgadza się, będę w szpitalu do porodu - mój lekarz mówi że jednokosmówkowe dzieciaki potrafią wywinąć jakiś niefajny numer pod koniec ciąży więc wolą mnie obserwować już do końca... nie chcę być w szpitalu, ale będę dużo spokojniejsza. Jak coś się będzie działo to od razu na blok i cesarka...
Jeśli będzie ok, to niestety 2-3 tygodnie leżenia, bo nie będą mnie rozwiązywać przed 37 tygodniem.

reklama
TOlIVE-gratulacje!to tteraz czekamy na wasza trojke!kolejka sie przesuwa i bardzo dobrze.trzymajcie sie i dajcie znac.
MATI-i ja odliczam,bo ciagle mnie cos martwi.dzisiaj wstalam i wszystko mnie swedzi.i juz mam schizy,ze moze cholestaza.jakbym mogla to przesunelabym czas do przodu o kilka tyg.ale mam nadzieje,ze i my sie doczekamy w zdrowiu.

ech wiolka jeszcze tyle czasu zostalo
ja sobie mysle ze jeszcze dobre 2 miesiace
martwia mnie te bóle ale przeciaz bylam 3 dni temu u ginki i bylo wszystko ok pozatym caly czas leze i skad te bóle
oszalec mozna:-:)-(

Witajcie babeczki:-)

Ja wczoraj przez cały dzionek nie miałam neta:-(

Toilve wielkie gratulację:)To teraz możesz chwilke odetchnąć na chwilę przed...informuj nas na bieżąco jak Twoje samopoczucie:tak:Trzymam kciuki &&&

donka cudowne Twoje dziewczynki są:-):-):-)I jakie piękne minki robią:happy2: No po prostu małe piękności!

niuleczka świetna waga szkrabków:tak:Super że wszystko ok!

mati ja też miałam wczoraj bardzo kiepskie samopoczucie co chwila twardniał mi brzuszek:baffled:

Lilly jesteśmy cały czas z Tobą myślami!

Dziś mam wizytę i jak zwykle stresa:baffled:Lekarz ostatnio mówił że szyjka ok ale po 30 tygodniu może byc nagły zwrot akcji-oby nie:szok:

anuska sukienusia sliczna:-):-) tez bylam wczoraj caly dzien bez neta
u mnie narazie dobrze ale wczoraj tez twardnial mi brzuchol i bolał .jak to sie powtórzy to wybiore sie na izbe moze akurat moja ginka bedzie miala dyzur

Ostatnia edycja:
anuska ja to czuje jak dzieci mi w dole brzucha buszuja i kopy daja i dlatego moze te bóle
najgorsze ze to moja 1 ciaza i niewiem które bóle sa normalne a ktorymi trzeba sie niepokoic

reklama
Do góry