reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

odpoczywać dziewczyny, odpoczywać....bo czasem to same jesteśmy sobie winne...mnie ciągle nosi...niby planuje odpoczywać, ale ciagle coś wymyślam, co to mnie nieby nie zmęczy, a okazuje się że później sie ruszyc nie moge..
a to już nie zarty :no:
a tak w ogóle pusto jakoś dzisiaj :-(
gdzie jestescie laski?

idę teraz poprzebierac rzeczy po starszej córuni i do pralki..zostanie tylko prasowanie :tak:albo okaże się, że mam wszystkiego za mało i dopiero zakupy sie zaczną :szok:rety :szok:

reklama
ale tu ciszaaaaaa!
ja jednak pozałatwiałam sprawy i skoczyłam do ciuchacza. kupiłam cudną sukienkę dla córci i kilka pierdółek :-) ah wciąga ten ciuchacz ale już siły nie te same co kiedyś. też już szybko się męczę.
Aimee ja mam tak samo. ciągle się oszukuję że mogę coś zrobić. sprzątam, biegam jak głupia a potem zdycham.... a do końca u mnie jeszcze dalekooooooo

czesc dziewczynki
dzis tak pozno bo nie mialam internetu
u mnie pogoda do bani i samopoczucie tez
u lilly w miare ok
miala juz wczoraj badania
ale napewno wszystko wam opowie jak wróci ze szpitala:-)

MATI- nic sie nie martw nastrojem ja bez luteiny czesto mam kiepski!masz moze jakies linki do fajnych ciuszow z motywem puchatka-szukam fajnych ciuszkow dla chlopcow,bo dla dziewczynki juz mam full.dzisiaj przyszly mi fajne kocyki polarkowe-juz mam po 2 dla kazdego malucha.jeszcze zamowie tak po 1.a ty MATI co ciekawego pokupowalas ostatnio?

a w ogóle to tak od 2 dni nogi mi zaczęły maaaaaasakrycznie puchnąć..dzisiaj będę miala specjalną poduszkę, zeby klasc je wyzej, ale nie wiem czy poza tym mozna cos zrobic???

no i zrobilam przeglad ciuszkow i oczywiscie tych na 56 mam bardzo malo, nawet jak dla 1 Niuni a co dopiero dla 2..ech...chyba przyjdzie co nieco dokupic, a wcale mi się to nie usmiecha, bo tego wydatku juz nie planowalam..
myslalam, że starczy :-(

aimee dzięki za pocieszenie ;-) ale coś w tym jest. strasznie szybko leci ten czas. W końcu nie jesteśmy same i dzieciaczki nam go umilają ;-)
wiolka ty chyba kupowałaś takie kocyki bawełniane dwustronne na allegro? zadowolona jesteś z nich? podasz mi namiary na sprzedawce?
mati nie daj się tej złej aurze!!!

Aimee ja tak samo mam za mało tych malutkich rozmiarów. a wydawało mi sie że tyle tego wszystkiego mam. a tu trzeba każdą rzecz x2.

reklama
Do góry