reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

Mi synek często daje kopy w szyjkę:baffled: też mało przyjemne.Ja jako takich bóli nie odczuwam tylko twardnienie i niemiłe uczucie spięcia brzucha a jak są bóle to nieciekawie:szok:Mój gin na każdej wizycie pyta mnie czy przy twardnieniu mam bóle.

reklama
cześć dziewczynki ja coraz lepiej sie czuję ale nos mam zawalony cały czas :baffled: juz mnie to denerwuje. Do tego od 2 dni mam okropną zgagę :( wieczorami mam takie pieczenie wczoraj to już myślałam, że nie usnę. Dziś mąż zakupił mi migdały zobaczymy czy pomogą.
Donka te Twoje dziewuszki super wyglądają i do tego te uśmieszki :)
Tolive trzymamy kciuki za szczęśliwe rozwiązanie :)

małe wiercipięty hihi:-D teraz nie i maja już tyle miejsca co wcześniej,nie wygodnie im i sie wiercą:tak:U mnie wcześniej czułam fikołki itp. a teraz tylko rozpychanie łokciami i wypinanie dupek:-)

ach cholera wie ale ja mam tylko te twardnienia i ból ale niewielkie jak czuje ze dzieci mi tam nisko kopia
bylam na wizycie 2 dni temu wiec chyba nic sie takiego nie dzieje pozatym szyjka ok
troche sie naczytalam tez o objawach odklejającego sie łózyska ale tak jak pisze ja nie mam zadnego doswiadczenie w tych sprawach
teraz jak bede na wizycie za 10 dni to porozmawiam z lekarka
moje dzieciaczki sa bardzo ruchliwe
ja to jeszcze niewiem czy to dupcia czy nózka ale rozpychaja sie na calego
dzidzka bidulko juz dlugo ciebie trzyma te choróbsko

Ostatnia edycja:
mati jak byłaś na wizycie i lekarka powiedziała że jest ok to na pewno tak jest;-) Ja wcześniej czytałam różne pierdoły i się bardzo przejmowałam a teraz żyję z dnia na dzień byle do przodu:tak:A ból przy kopniaku to norma nie martw sie na zapas:tak:

anuska masz racje
trzeba byc dobrej mysli ja napewno jak skoncze 30 tydzien to tez bede miala inne myslenie
jakos to zleci
kochana powodzenia na wizycie daj znac pozniej

reklama
Do góry