reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

ja na termotorbie aventu się zawiodłam - poza tym wchodzą tylko 2 małe butelki więc dla mnie na chwilę obecną to za mało ;-)
a jak jedziemy na dłużej do lekarza itp to w termos woda gorąca, w jedną butelkę bez smoczka woda zimna, w 2 duże butelki sypię mleka i potem tylko zalewam wodą gorącą , dolewam zimnej i finito :-)

reklama
Czemu małe? 2 aventu 9 oz tam wchodzą. Ja uzywalam prawie rok i była bez zastrzeżeń. A w styropianowe wchodzi jedna lub tez dwie. No chyba ze są juz jakies inne wielkie :) to w takim razie jak 2 butle to mało to chyba najlepsze wyjście robic mleko na miejscu.

Dziękuję dziewczyny za miłe słowa:tak:a odpowiadając na pytanie Mati - czuję się bardzo dobrze, tylko strasznie spać mi się chce w ciągu dnia, ale na szczęście moja niuńka jeszcze ucina sobie drzemki w południe, więc ja korzystam z okazji i śpię razem z nią:szok:śpię, póki mogę, bo potem nie będzie na pewno tak różowo:-Dpozdrawiam cieplutko:rofl2:

Ojjj, nie potrafię wkleić suwaczka....:(

Ostatnia edycja:
silvii też miałam problem z dodaniem suwaczka. musisz wpisać to w rubryce "sygnatura" nie wiem gdzie to było ale chyba w jak wejdziesz na swój profil w zakładce "o mnie".
powodzenia ;-)

a ze spaniem masz rację. śpij póki możesz:-) ja na początku też byłam strasznie śpiąca a teraz mam z tym problemy. albo nie mogę zasnąć, albo budzę się w środku nocy i po spaniu...
takie są uroki ciąży :-)
a w jakim wieku jest twoja niuńka?

Te pojemniki są dobre ale jak sie ma jedno dziecko bo tam wchodzą tylko 3 porcje. Przy dwójce i na dłużej to jednak lepszy pojemnik na min 4-6 porcji mleka.
Mnie torba trzymała długo nie 2 h.
Zreszta ja tam wole mleko robic świeże

reklama
dzień dobry!!!
dziś jakiś senny ten dzień ;-) też dopiero wstałam i nawet przespałam całą noc:szok: bez wstawania do ubikacji!!! :-) już nie pamiętam kiedy tak miałam...
miki ja też włosy już umyłam i wybieram się do banku i przy okazji na zakupy do ciuchacza :-)
jak siedzę w domu to nawet glowy mii się nie chce umyć ... oj zapuściłam się...

Do góry