reklama
silvii28
Fanka BB :)
ankos86
dzięki dziewczyny za odpowiedź :-) zastanawiałam się bo ktoś kiedyś o tym wspominał chyba na tym forum. A moja lekarka nawet nie poruszyła tego tematu więc wolałam się upewnić czy to mnie tez może dotyczyć. na połówkowym waga moich dzieciaków wyszła prawie jednakowa 530 i 540 więc mam nadzieje że nadal takie proporcje się utrzymują;-) choć lekarz który mi robił usg powiedział że do ok 22 tyg zazwyczaj waga jest podobna. dopiero później mogą powstać różnice bo dzieci mają szybki przyrost masy i wtedy to wychodzi na jaw.
dzidka bidulko zycze szybkiego powrotu do zdrowia:-)
silviii gratuluje dzidzie prawie rowne i napewno bedzie wszystko dobrze
który u ciebie tydzien?
ankos waga dzieciaczkow super u mnie na polowkowym bylo 450g i 560g
jak u ciebie ciaza dwukosmowkowa i dwuowodniowa to nie ma mowy o podkradaniu
wiec dlatego lekarz o tym nie mowi bo to nie dotyczy twojej ciazy
a jaka plec dzieci u ciebie?
silviii gratuluje dzidzie prawie rowne i napewno bedzie wszystko dobrze
który u ciebie tydzien?
ankos waga dzieciaczkow super u mnie na polowkowym bylo 450g i 560g
jak u ciebie ciaza dwukosmowkowa i dwuowodniowa to nie ma mowy o podkradaniu
wiec dlatego lekarz o tym nie mowi bo to nie dotyczy twojej ciazy
a jaka plec dzieci u ciebie?
Ostatnia edycja:
silvii28
Mati, zaczęłam 14;-)
ankos86
dzidka ja też walcze z przeziębieniem. kupiłam jakiś syrop dla kobiet w ciąży. skład to tylko wyciąg z czosnku, kocentrat z malin i czarnej porzeczki i wit C ale całkiem smaczny
pozatym termos z gorącą herbatą z miodem i cytryną i piję non stop. już dużo lepiej się czuję
choć dalej nadaję się tylko do leżenia w łóżku. noi oczywiście mleko z miodem :-)
silvii super że wszystko w porządku :-)
silvii super że wszystko w porządku :-)
oj ankos to tobie tez zycze szybkiego powrotu do zdrowia
dziewczyny ja od wczoraj biore luteine doustnie i znowu zaczynam miec doly
bedziecie skazane na moje marudzenie:-(
ankos no tak faktycznie u ciebie parka to tak jak u mnie prawdopodobnie druga dzidziulka to córeczka
dziewczyny ja od wczoraj biore luteine doustnie i znowu zaczynam miec doly
bedziecie skazane na moje marudzenie:-(
ankos no tak faktycznie u ciebie parka to tak jak u mnie prawdopodobnie druga dzidziulka to córeczka
reklama
ankos86
dzięki mati :-)
a na co dokładnie działa luteina? co ci dolega? pisałaś że masz problemy z infekcją. ja tez miałam od początku i nie mogłam tego zaleczyć. wkońcu się udało po kilku dawkach antybiotyku i od ok 2 mies mam juz spokój.teraz biore jakieś tabletki na regulacje ph. provag czy jakoś tak. i jest ok.
a na co dokładnie działa luteina? co ci dolega? pisałaś że masz problemy z infekcją. ja tez miałam od początku i nie mogłam tego zaleczyć. wkońcu się udało po kilku dawkach antybiotyku i od ok 2 mies mam juz spokój.teraz biore jakieś tabletki na regulacje ph. provag czy jakoś tak. i jest ok.
Podziel się: