reklama
nie pozostalo nam nic jak czekac.No ja juz niestety jestem opuchnieta:/ nie ma na to rady jak dopadnie to konice
ale tez sie ciesze ze za duzo sie nie roztylam bo potem ciezko zrzucic a tak moj maz mowi ze lekko ubiore latem jeszcze stroj kapielowy(optymista...) kurcze i dziasiaj znowu tak ladnie za oknem....
a s;uchajcie jak to jest z dieta jak sie karmi piersia co mozna a czego nie mozna jesc?bo dla mnie to czarna magia...
a s;uchajcie jak to jest z dieta jak sie karmi piersia co mozna a czego nie mozna jesc?bo dla mnie to czarna magia...
hehe strój owszem ale mysle ze ta skóra po ciazy na brzuszku to tak odrazu nie zniknie
ile kg masz na plusie?
wiem ze jak sie karmi to trzeba uwazac na to co sie je ale sama jestem zielona bo to moja tez pierwsza ciaza tak jak u ciebie
u mnie pogoda tez sie robi ładna bo rano mgła
ile kg masz na plusie?
wiem ze jak sie karmi to trzeba uwazac na to co sie je ale sama jestem zielona bo to moja tez pierwsza ciaza tak jak u ciebie
u mnie pogoda tez sie robi ładna bo rano mgła
mialam 11 na plusie ale przez moje rewolucje zostalo 9 chociaz lekarz ostrzega mnie ze jeszcze waga moze skoczyc i zawsze mowi o diecie i zeby nie jesc niezdrowo i zbyt duzo...no ma racje facet.Ale ja i tak za duzo juz zjesc nie moge zolodek maluchy cisna od paru ladnych tyg.
A Ty z waga jak sie trzymasz?wiadomo kazdy inaczej tez to przechodzi znam dziewczyny ktore w ciazy tyly po 20 kg a dwa miesiace pozniej nie bylo sladu
zaraz poszukam w necie czegos o karmieniu bo ciekawa jestem ale chyba same gotowane itd tez dobra dietka bedzie
A Ty z waga jak sie trzymasz?wiadomo kazdy inaczej tez to przechodzi znam dziewczyny ktore w ciazy tyly po 20 kg a dwa miesiace pozniej nie bylo sladu
zaraz poszukam w necie czegos o karmieniu bo ciekawa jestem ale chyba same gotowane itd tez dobra dietka bedzie
pobuszowalam troche w necie i wniosek jest jeden!mozna jesc podaczas karmienia wszystko(ograniczac tluszcze,cukier no i wiadomo zakaz alkoholu) natomiast obserwowac maluszka co ewnetualnie go uczula.Nie nalezy wierzyc w to ze nie wolno jesc warzyw "wzdymajacych" kalafior,kapusta poniewaz moga wzdymac nas niekoniecznie maluszki i generalnie tak jak w ciazy z rozsadkiem ale praktycznie wszystko
tak wiec nie jest tak zle
magda85-gdańsk
Fanka BB :)
tak Agata tylko ja zjesz na raz kilka rzeczy, po których malucha może boleć brzuchol, to potem trudno dojsc do tego co to powoduje..ja miałam na tyle szczęście, że mój Damian nie miał żadnych problemów, miał moze z 10 kolek, jak miał 3 tygodnie, to zjadłam pizze z telepizzy i nic mu nie było
więc miałam szczęście. z kolei kumpela jadła ryż kurczaka i marchewe gotowana, bo mały miała takie bóle brzuszka. to jest indywidualna sprawa, każda musi obserwować i siebie i maluszka
mi szkoda tych wszystkich nowalijek
bo one się pojawia, a wiadomo, że zbyt zdrowe nie są, ale takie pyszne po zimie
ale jakos wytrzymam
chciałabym karmić cycuchem, ze wzgledu na łatwość, ale i nie ukrywam na oszczędność. z Damianem walczyłam 2 tygodnie o pokarm i sie udało
więc liczę że teraz będzie juz tylko łatwiej..trudniej chyba być nie może..
toliveistodie
Agata, ja też przegięłam - dwa spacery, basen, jazda samochodem poodbierać rzeczy kupione na allegro, a i badania rano - w sumie to praktycznie ok 2h leżałam w ciągu dnia, więc wieczorem brzuch mi stwardniał, wszystko na dole mnie ciągnęło i miałam małe skurcze. Po nospie wszystko się uregulowało, ale najadłam się strachu.
Dzisiaj mamy sesję brzuszkową - potem się pochwalę co nam się udało zrobić.
Dzisiaj mamy sesję brzuszkową - potem się pochwalę co nam się udało zrobić.
zabolek12385
Hej laleczki. Ja nadal leze i nic nie robię i juz mnie cholera bierze. Mdłości trochę ustały ale nadal słabo.
Co do jedzenia na cycu to jeść normalnie i obserwować. Wiadomo na początek dobrze zrezygnować z pieczonego co i dziecku i nam wyjdzie na dobre
ja jadłam wsio i młoda bezkolkowa.
Madzia-Gdańsk niz koniecznie musi byc tak jak przy pierwszym dziecku. Np moja Sis rewelacyjnie karmiła pierwsza córkę zero problemów a przy blizniakach same problemy.to wszystko zależy od dziecka jak i czy szybko zalapie
Co do jedzenia na cycu to jeść normalnie i obserwować. Wiadomo na początek dobrze zrezygnować z pieczonego co i dziecku i nam wyjdzie na dobre
Madzia-Gdańsk niz koniecznie musi byc tak jak przy pierwszym dziecku. Np moja Sis rewelacyjnie karmiła pierwsza córkę zero problemów a przy blizniakach same problemy.to wszystko zależy od dziecka jak i czy szybko zalapie
reklama
Podziel się: