reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

witam wszystkie dziewczyny!
asiia milo uslyszec dobre wiesci ciesze sie ze jest u ciebie wszystko dobrze
jutro ja mam wizyte i tez mam nadzieje ze bedzie ok
agata jak tam odpoczelas po sobotnim wypadzie? teraz kochana lez ile sie da!!!!
milego dnia zycze wam:-):-)

reklama
hej laseczki:)
asia super, że masz dobre wieści, oby tak dalej! trzymam kciuki!! my tez jutro śmigamy zbadać przepływy:)
kurcze laski, ma któras jakis kontant do Moniek? czyżby zostawiła mnie samą!?
ja juz odkurzyłam, zaraz biore sie za obiad, dzis barszczyk z ziemniakami i skwarkami:)
miłego dnia:)

czesc dziewczyny.MAGDA-widze dogadzasz sobie pod koniec-obiadek pycha!ASIIA-i tak trzymaj.juz 1 tydzien dluzej minal!MATI-jak samopoczucie,bo ja mam jakiegos dola.dziewczyny czy was tez tak wszystko boli poczawszy od palcow u rak-ja chodze jak stara babcia polamana?

czesc wiolka u mnie ok
mnie tez kochana zaczyna bolec ale kregosłup i ciezko mi buty zakladac to teraz a co dopiero pozniej bedzie
moje dzieci sie rozbrykaly i kopią jak cholera a u ciebie jak tam?
kochana ja miałam okropne doly w zeszlym tyg i wiem jak to jest chcialabym zeby to wszystko juz bylo za nami
dobrze ze czas nie stoi w miejscu

Czesc laseczki!
asiia super tak trzmac!
mati-juz wypoczelam ale przesadzilam i to ostro:D maz mi pocisnal,ze niepowazna jestem(tez mi nowosc:D jak bym byla powazna to pewnie bysmy nie byli razem:p)
A jak Twoje samopoczucie??mam nadzieje,ze z dnia na dzien lepiej?no bo w koncu codziennie blizej rozwiazania
magda-a Ty jak sie trzymasz??mmm mozesz mi tez taki obiadek zrobic:D a ja mam ochote na szparagi gotowane na parze z bulka tarta:D
wiolka-no niestety lekko nie jest,mi faktycznie robi sie lepiej(jak dziewczyny tu sugerowaly jak pochodze troche) tylko przegiac nie mozna,albo kapiel we wannie

mi dzieciatka nie daja sie wyspac ciagle uciskaja na pluca-tlumacze im ze maja zmierzac w druga strone bo gora nie wyjda:D ale nie chca sluchac...a ja wlasnie pochlaniam swiezo upieczony chlebek przez mojego meza mniam maszynki do chleba to cud!nawet facet staje sie piekarzem;)

magda calkiem mozliwe ze moniek ciebie wyprzedzila:-D:-D
kochana zaraz i ty bedziesz rodzic:-) mam nadzieje ze mi tez tak uda sie donosic ciaze gotujac obiady ,sprzatac itd PODZIWIAM
ja od 24 tygodnia biore fenoterol, więc to pewnie i jego zasługa, ale czuję sie naprawde dobrze, lepiej niz w ciąży z Damianem.

czesc dziewczyny.MAGDA-widze dogadzasz sobie pod koniec-obiadek pycha!ASIIA-i tak trzymaj.juz 1 tydzien dluzej minal!MATI-jak samopoczucie,bo ja mam jakiegos dola.dziewczyny czy was tez tak wszystko boli poczawszy od palcow u rak-ja chodze jak stara babcia polamana?
mnie nie bola plecy, nawet nie spuchłam. jedyny ból który odczuwam, to boli mnie jakis mięsień po łopatką, ale bolał juz przed ciążą, więć to nie prze ciążę.

Agata88;8353499 magda-a Ty jak sie trzymasz??mmm mozesz mi tez taki obiadek zrobic:D a ja mam ochote na szparagi gotowane na parze z bulka tarta:D mi dzieciatka nie daja sie wyspac ciagle uciskaja na pluca-tlumacze im ze maja zmierzac w druga strone bo gora nie wyjda:D ale nie chca sluchac...a ja wlasnie pochlaniam swiezo upieczony chlebek przez mojego meza mniam maszynki do chleba to cud!nawet facet staje sie piekarzem;)[/QUOTE pisze:
hehe nie jest to obiad skomplikowany, gotuje rosół, tre marchewe i buraki dodaje do zupy, gotuje ziemniaki, duzo ziemniaków i skwarków, coby mąż się najadł;) i koniec.
agata ty spisz na plecach?? jejku ja nie pamietam kiedy spałam na plecach, nawet jak jestem na usg, to ciężko mi wyleżeć, robie sie zielona, albo blada;P

ale szparagi też bym zjadła, mniam:)

samopoczucie dzis ok szczególnie przed jutrzejsza wizytą :-D:-D hehe zobaczymy co tam nowego z moją szyjka .bede sie gniewac jak sie skrócila :wściekła/y::wściekła/y:
agata ty to normalnie torpeda jestes :-D:-Dale coz jak bym byla na takim etapie ciazy to pewnie moje nastawienie tez bylo by bardziej optymistyczne:-):-)

dziewczyny ale ja jestem zielona nawet niewiem na co jest fenoterol-chyba na skurcze? tak
magda w twoim przypadku tak wlasnie bylo czy z innego powodu go bralas
pytam poniewaz moja gin cos wspominala o tym leku ale jego chyba na wczesniejszym etapie ciazy nie mozna brac
u mnie odpukac zadnych twardnien ani skurczy nie ma bynajmniej takich odczuwalnych

reklama
mati nie przejmuj sie ja tez nie wiem co to fenoterol czy jakos tak:D nie jestes sama;p wiesz co tak optymistycznie bo jeszvze dwa tyg i jak to moj lekarz poswiedzial moge skakac zeby urodzic;D wiec nic tylko odliczam dni do mycia okien,sprzatania przynajmniej czysto bedzie na przyjscie chlopakow.Wiadomo ze maz wszystko robi ale wiecie jak to jest zawsze bym cos poprawila:p

magda-ja na plecach nie tak bardziej system opracowalam na siedzaco ale i tak cos mi tam ciagle uciskaja takie uczucie jakby klatke mialo mi rozerwac.Niemile to w kazdym razie:/
No to nic tylko pozazdroscic kobieta ze stali kurcze ten tydzien a Ty nie narzekasz ze tu Cie boli tam boli.Ja musze pomarudzic przynosi mi to ulge...
A powiedz mi spakowana do szpitala juz jestes?i jesli mozna wiedziec co tam masz?bo ja to taka sierota ze nawet nie wiem co zabrac oczywiscie poza koszula,recznikiem itd(jakies wkladki laktacyjne,majtki poporodowe i te sprawy?)

A ja wlasnie pranie(prania w sumie...) robie bo moj kochany mysli ze samo sie zrobic i poki co wypelnial kosz na brudy po brzegi:D a ja juz tylko w dwie koszulki wchodze....:)

Do góry