reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

Dziewczyny ale wam zazdroszcze tej pogody! U mnie nadal zimno!
Wyszorowalam dzis podloge na kolanach i teraz odpoczywam i nadrabiam wszystko co napisalyscie w ciagu ostatnich paru dni bo nie mam czasu tu zagladac.

Asia trzymam kciuki by dzieciaki jeszcze troche posiedzialy w brzuszku, az strach czytac, ze juz by sie mogly urodzic. Wszystko bedzie dobrze!

reklama
A u mnie fatalnie. Od wczoraj nic jeść nie mogę bo co zjem to zwracam ( choć odpukac śniadanie jeszcze we mnie siedzi) ale co najgorsze jak tylko wstane to robi mi sie słabo. Od wczoraj leze i nic nie robię i aż sie boje co bedzie w poniedziałek No bo Jule trzeba do szkoły odstawić.

oj kochana wspolczuje ale co zrobic takie sa uroki ciazy kazda z nas inaczej to wszystko przechodzi
jak masz okazje to lez i odpoczywaj jak najwiecej choc moze do poniedzialku ci przejdzie
ja sie meczylam z wymiotami i zawrotami glowy w 1 trymestrze i tez prawie nic nie jadlam , myslałam ze dzieci zagłodze:-):-)

Tu to jedynie do szpitala co daje kilka godzin czekania a zapewne pobiera tylko krew a wyniki bedą za kilka dni. Muszę poczekać do poniedziałku a to tez niewiele da. Trzeba sie samemu przecierpiec. Nic ide dalej lezec

zABOLEK-biedna,lez i odpoczywaj-no bo co innego.moze to z powodu anemii?
MATI-dzialkowiczko co tam porabialas???????:-)sa jakies wiesci od LILLY?

witajcie dziewczyny:-):-)
wiolka za wiele nie zdziałałam na dzialeczce oprócz lezenia na lezaku moj maz nawet nie pozwalał mi wstawac :-:)-( wiec grzecznie lezałam i delektowalam sie słoneczkiem
u lilly narazie nic konkretnego nie wiadomo, lekarz ja badał i stwierdził tylko ze szyjka sie skrócila
pisala tez ze na oddziale 9 dziewczyn w ciazy blizniaczej :-)
jak tylko bede miala nowe wiesci (oczywiscie same dobre)to dam znac

reklama
hej laseczki:)
u nas wszystko w porządku, fenoterol działa, skurczy brak, mam nadzieje, że dotrwam do tego 30 marca:) zostało 12 dni:) tylko i aż 12:)
moniek co u was?
miłej niedzieli laseczki:)

Do góry