Hej Kochane ale mam zaleglości
![Zaskoczona(y) :baffled: :baffled:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/baffled5wh.gif)
ale czytam, czytam, czytam
Byłam dziś na glukozie 75 fujjjjj, wynik dobry, mocz tez, gorzej z morfologia, hemoglobina spadła na 10,7, hematokryt 30,7, erytrocyty 3,4, wszystko razem daje juz chyba anemie która trzeba wspomagac żelazem - a wiem, że to nic porzyjemnego...zaparcia, czarne stolce
![Zaskoczona(y) :baffled: :baffled:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/baffled5wh.gif)
, juz i tak mam problemy z tymi rzeczami. Mam tylko nadzieje, że dodatkowe żelazo pomoże bo czytałam, że anemia w 3 trymestrze prowadzic moze do przedwczesnych porodów. Poza tym z każdym dniem odchodza mi sily, czuje sie powoli jak słonica, duszno mi, zadyszke łapię nawet od mówienia, nocne skurcze łydek nie daja mi spać....W sumie nie moge narzekać bo w tej ciąży nawet jednego pawia nie puściłam i oprócz senności w pierwszym trymestrze, az do teraz praktycznie brak jakis przykrych dolegliwości ale widać , ze się zaczyna....
Jak siedziałam w poczekalni po tej glukozie to chłopaki sie tak cukru najedli, że brzuch mi cały skakał i falował we wszystkie strony hehhe, jeszcze takiego meczu nie rozgrywali:-)
Rozmawiałyście o butelkach... ja chyba zakupię taki zestaw
OKAZJA!!! Dr Brown's ZESTAW 3x Butelka 7x Smoczek (2189289767) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. albo na sztuki ale mniej sie opłaca w sumie. I zastanawiam się czemu butelka antykolkowa avent nie ma rurki w środku a dr browns ma? i maja niby działać tak samo?
A wracając do wozkow to czy któras z Was widziala na żywo wozek:
Promocja KOLCRAFT DUO Wozek podwojny iPOD ADAPTER (2181836766) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej., bo cena przystępna i sie zastanawiam czy któras z Was "macała"
Dziewczyny za Wasze wizyty, pobyty w szpitalu i faze leżenia trzymam kciuki i tez bardzo pragnę abysmy się wszystkie szczęsliwie spotkały na niemowlakach...:-)