reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

Hej dziewczynki :)
Twins witaj :)
Agata gratki :)

Ja wczoraj miałam wizytę w szpitalu. Miałam szybkie usg i z maluchami ok. Kolejna wizyta z tym ze ze szczegółowym usg za dwa tygodnie.

Dzis gdzies samopoczucie kiepskie. Cały czas mi niedobrze i słabo. Pewnie przez to cisnienie bo pogoda kiepska.

reklama
TWINS-witamy!
ZABOLEK- to super,ze z dzieciatkami wszystko dobrze.i ja dzisiaj kiepskawo sie czuje chociaz pogoda byla ladna,jakas jestem rozdrazniona i nic mi sie nie chce.
DZIEWCZYNY W KTORYM TYG.POCZULYSCIE KOPNIAKI,BO JA NIE CZUJE TYLKO JAK JUZ TO PRZELEWANIA I UCISKI.

dzieki dziewczyny za gratulacje;) ja dzisiaj co chwile gosci mam a mialam odsypiac...to jutro odespie;) Ja ruchy maluszkow poczulam ok 21-23 tydzien wczesniej niebardzo to kwestia ich ulozenia np moga Cie kopac w lozysko a wtedy nic nie poczujesz i juz wiec nie ma co sie przejmowac.
A co dzisiaj tak cichutko tutaj?
ktoras skorzystala z pieknej pogody dzisiaj?

o no to super!dzisiaj byla piekna pogoda:) az zal ze pospacerowac nie mozemy:/ a ja tak lubie chodzic...juz niedlugo bede smigac z wozkiem to nadrobie a co tam:D

Hej Kochane ale mam zaleglości:baffled: ale czytam, czytam, czytam
Byłam dziś na glukozie 75 fujjjjj, wynik dobry, mocz tez, gorzej z morfologia, hemoglobina spadła na 10,7, hematokryt 30,7, erytrocyty 3,4, wszystko razem daje juz chyba anemie która trzeba wspomagac żelazem - a wiem, że to nic porzyjemnego...zaparcia, czarne stolce:baffled:, juz i tak mam problemy z tymi rzeczami. Mam tylko nadzieje, że dodatkowe żelazo pomoże bo czytałam, że anemia w 3 trymestrze prowadzic moze do przedwczesnych porodów. Poza tym z każdym dniem odchodza mi sily, czuje sie powoli jak słonica, duszno mi, zadyszke łapię nawet od mówienia, nocne skurcze łydek nie daja mi spać....W sumie nie moge narzekać bo w tej ciąży nawet jednego pawia nie puściłam i oprócz senności w pierwszym trymestrze, az do teraz praktycznie brak jakis przykrych dolegliwości ale widać , ze się zaczyna....
Jak siedziałam w poczekalni po tej glukozie to chłopaki sie tak cukru najedli, że brzuch mi cały skakał i falował we wszystkie strony hehhe, jeszcze takiego meczu nie rozgrywali:-)
Rozmawiałyście o butelkach... ja chyba zakupię taki zestaw OKAZJA!!! Dr Brown's ZESTAW 3x Butelka 7x Smoczek (2189289767) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. albo na sztuki ale mniej sie opłaca w sumie. I zastanawiam się czemu butelka antykolkowa avent nie ma rurki w środku a dr browns ma? i maja niby działać tak samo?

A wracając do wozkow to czy któras z Was widziala na żywo wozek:Promocja KOLCRAFT DUO Wozek podwojny iPOD ADAPTER (2181836766) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej., bo cena przystępna i sie zastanawiam czy któras z Was "macała"

Dziewczyny za Wasze wizyty, pobyty w szpitalu i faze leżenia trzymam kciuki i tez bardzo pragnę abysmy się wszystkie szczęsliwie spotkały na niemowlakach...:-)

Dziewczyny witajcie :-),

Ja na tym wątku pierwszy raz, bo dzisiaj się dowiedzieliśmy, że będą bliźniaki :-), w sumie jestem po INV i z tym się liczyliśmy, ale jednak radość ogromna:-D:-D:-D:-D.

Powiedzcie mi moje drogie, ciąża odpowiada suwaczkowi tj. 5t4d ciąży i gin po długich poszukiwaniach znalazł 2 pęcherzyki 14 i 16 mm, ale w środku nich ledwo ledwo widoczne białe kropeczki.....takie koło 1mm, kazał się nie martwić, ale jednak jakoś nie daje mi to spokoju, bo czytałam, że w tym czasie dzidzia powinna mieć 2-3 mm....i moje pytanie czy pamiętacie może jakie u Was były wymiary i w jakim czasie?!?!?

reklama
Do góry