reklama
LILLY-powedzenia w szpitalu i szybkiego powrotu do domku!bedziemy z Toba myslami.ja sie tak dzisiaj rozpedzilam w kupowaniu ciuszkow dla maluchow,ze jak tak dalej pojdzie to wyprawka bedzie gotowa.a co tam!
do jutra dziewczyny ide poczytac.
do jutra dziewczyny ide poczytac.
lilly ja ci podam moj nr 661 550 429 -Matylda
pisz kochana jak tylko cos bedziesz wiedziec bede czekac na wiesci od ciebie
ja zaraz uciekam bo męzus chce na kompie troche posiedziec
wiec lilly bede mocno trzymac kciuki i wierze ze bedzie dobrze inaczej byc nie moze :-):-)
pisz kochana jak tylko cos bedziesz wiedziec bede czekac na wiesci od ciebie
ja zaraz uciekam bo męzus chce na kompie troche posiedziec
wiec lilly bede mocno trzymac kciuki i wierze ze bedzie dobrze inaczej byc nie moze :-):-)
dzidka24
Zaangażowana w BB
Witam ponownie chciałam się dowiedzieć czy może którejś z was to się działo, zacznę od początku. Dziś jest 4 dzień jak mam bóle z prawej strony takie w rodzaju kłucia ale ten ból promieniuje czasem mi sie wydaje że to od wątroby czasem jak by niżej promieniuje aż do kręgosłupa po prostu cały bok prawy boli. Muszę leżeć tylko na lewej stronie wtedy mija ale nie jest to szybko. W nocy przez to nie śpię ten ból potrafi trzymać nawet z godzinę. Czy to normalne?
magda85-gdańsk
Fanka BB :)
laseczki na wizycie wszystko ok
30 marca cesarka ale jestem w szoku, że to juz za 15 dni!!
30 marca cesarka ale jestem w szoku, że to juz za 15 dni!!
MAGDA-to wspaniale!pomysl-na swieta juz pewnie bedziecie w domku we 3-i tak bardzo dlugo donosilas maluchy!takie swiateczne kurczaczki.
DZIDKA-ja tak raz mialam i bylam w szpitalu,zeby to sprawdzic ale nic sie nie dzialo-jakas kolka.jak cie dluzej pomeczy to jedz na jakas konsultacje-lepiej sie upewnic!
DZIDKA-ja tak raz mialam i bylam w szpitalu,zeby to sprawdzic ale nic sie nie dzialo-jakas kolka.jak cie dluzej pomeczy to jedz na jakas konsultacje-lepiej sie upewnic!
witajcie dziewczynki
Magda wspaniała wiadomosc naprawde super:-):-)
jak u was samopoczucie?u mnie dzis piekna pogoda tak bym chciala chociaz na jakis malutki spacerek sie wybrac. maz mi jutro obiecal zawiec mnie na dzialke :-):-)
Magda wspaniała wiadomosc naprawde super:-):-)
jak u was samopoczucie?u mnie dzis piekna pogoda tak bym chciala chociaz na jakis malutki spacerek sie wybrac. maz mi jutro obiecal zawiec mnie na dzialke :-):-)
reklama
lezaczek mam na działeczce
juz mi na glowe pada a leze dopiero miesiac mam nadzieje ze we wtorek po wizycie bedzie lepiej ,zebym chociaz po domu mogla chodzic i sie nie ograniczac to bylo by super
wiolka a u ciebie jak tam? kiedy wizytujesz? i jak sie czujesz?
juz mi na glowe pada a leze dopiero miesiac mam nadzieje ze we wtorek po wizycie bedzie lepiej ,zebym chociaz po domu mogla chodzic i sie nie ograniczac to bylo by super
wiolka a u ciebie jak tam? kiedy wizytujesz? i jak sie czujesz?
Podziel się: