reklama
Mati,Wiolka u mnie póki co samopoczucie nieźle.Ogólnie z rana bardzo mi słabo,ale od dwóch dni znalałam na to sposób,a mianowicie pomaga mi zjedzenie czegoś słodkiego.
Miki jest masa różnych butelek na rynku,ale ja wybieram antykolkowe bo z doświadczenia wiem,że działają,przynajmniej w pewnym stopniu bo cudów na kolki nie ma.Ja będę kupowała butelki Avent.Poczytaj najlepiej sobie czym się różni butla zwykła od antykolkowej:-) Jak pisałam wyżej,ja polecam antykolkowe.
Miki jest masa różnych butelek na rynku,ale ja wybieram antykolkowe bo z doświadczenia wiem,że działają,przynajmniej w pewnym stopniu bo cudów na kolki nie ma.Ja będę kupowała butelki Avent.Poczytaj najlepiej sobie czym się różni butla zwykła od antykolkowej:-) Jak pisałam wyżej,ja polecam antykolkowe.
Mati no ja tam myślę,że jeśli długość szyjki sie nie zmieni to normalnie będziesz mogła wstawać.jak już wcześniej pisałam sprawa długości szyjki nie jest taka prosta,bo nikt nie wie jaką długość miała przed ciążą.
A jak tam paczki doszły?Pochwal się co tam kupiłaś :-) do mnie dziś listonosz 4 przyniósł.Kupiłam 2 bluzy dla mojej starszej córci i ubranka dla maluchów.Bardzo zadbane,jak nowe i nie śmierdzą :-)
A jak tam paczki doszły?Pochwal się co tam kupiłaś :-) do mnie dziś listonosz 4 przyniósł.Kupiłam 2 bluzy dla mojej starszej córci i ubranka dla maluchów.Bardzo zadbane,jak nowe i nie śmierdzą :-)
toliveistodie
Fanka BB :)
Wczoraj spotkałam się z mamą bliźniąt - kupiłam od niej mnóstwo ubranek dla dzieciaków a jednocześnie dostałam dużo dobrych rad - co kupować, a co sobie odpuścić. Jeśli chodzi o butelki to mówiła że jej dzieciaki przetestowały wszystko, i dziewczynka pije z Aventa, a chłopczyk z DrBrowna. Nie zalecała kupowania całego zestawu, tylko próbować po jednej, żeby zobaczyć co dzieciakom będzie pasować.
Ja chyba muszę już kupić sobie kojec do spania, bo nie mogę spać w nocy, dziewczyny leżą mi na przeponie, i jest mi naprawdę ciężko oddychać - w nocy śpię prawie na siedząco![Zaskoczona(y) :baffled: :baffled:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/baffled5wh.gif)
Ja chyba muszę już kupić sobie kojec do spania, bo nie mogę spać w nocy, dziewczyny leżą mi na przeponie, i jest mi naprawdę ciężko oddychać - w nocy śpię prawie na siedząco
![Zaskoczona(y) :baffled: :baffled:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/baffled5wh.gif)
Z tym spaniem to u mnie tez draka.Od jakiegoś czasu śpię po 3-4 godz,albo cos mnie boli,albo zgaga potężna męczy,albo nie wiem jak się ułożyć.Któraś mama pisała tu kiedyś,że wygodnie spać na nadmuchanym materacu.Mam takowy i chyba wkrótce wypróbuję ten sposób.
lilly ja jeszcze zadnych paczek nie dostalam caly czas czekam a te co wczoraj wylicytowalam to pewnie po niedzieli przyjda
ja w nocy spie normalnie chociaz przekładam sie z boku na bok milion razy ale zauwazylam ze z dnia na dzien wstaje coraz wczesniej ok 6 30 juz nie spie a co bedzie dalej hehe to niewiem
ja w nocy spie normalnie chociaz przekładam sie z boku na bok milion razy ale zauwazylam ze z dnia na dzien wstaje coraz wczesniej ok 6 30 juz nie spie a co bedzie dalej hehe to niewiem
reklama
Podziel się: