reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

To dobrze,że miałaś miłe spotkanie z siostrą.:-) Ja bym coś zjadła dobrego,ale nie wiem co....
Jutro z rana trzeba wybrać sie do tego szpitala w końcu

reklama
no kochana do szpitala trzeba nie ma na co czekac
pewnie twój mąż przyjezdza i zostanie z córą
smutno nam bedzie bez ciebie
apropo jedzienia to ja jestem tak objedzona ze ledwo siedze
moze uda mi sie drzemke uciac
lilly ty farbujesz włosy farbą czy szamponem koloryzyjacym ?
bo musze sobie zrobic juz nie moge patrzec na siebie:-:)-(

Mati no trzeba,mam nadzieję,że zrobią szybciutko konkretne badania i do domku.Nie lubię szpitali:no:
Mój dziś wrócił,ale teraz to raczej bez sensu popołudniu jechać,myślę,że lepiej od rana do tego szpitala.Ja będę jadła pierożki ruskie:-) włosy sobie farbowałam sama jak zawsze kilka dni temu bo już miałam takie odrosty że szok.Czasami robię szamponem a czasami farbą.Tym razem robiłam farbą garniera.

Dziewczynki a powiedzcie mi czy odrazu kupujecie mate integracyjną,bujaczki-leżaczki i karązele na łóżeczka czy nie bo się zastanawiam czy to odrazu jest potrzebne czy dopiero po jakimś miesiącu lub dalej?;-)

Miki spokojnie możesz się wstrzymać z takimi zakupami.Noworodek nie korzysta z maty itp bajerków :-) Ja żadnej karuzeli też na początek nie kupuję bo takie kilkudniowe dziecko nawet sie tym nie interesuje.Skup się na początek na ważniejszych wydatkach.A ogólnie jak tam sprawy wyprawkowe u Ciebie?

Cześć kochane:) Wpadłam Was pozdrowić i uściskać:) Jutro mija miesiąc jak już w zasadzie nie udzielam się u Was na forum,ale tęskno mi za Wami,co jakiś czas tutaj zaglądam,trzymam za Was kciuki i martwię się razem z Wami!
Lilly o Ciebie to najbardziej sie martwię i jutro będę mocno trzymała kciuki za pozytywny powrót ze szpitala!!!
U nas już lepiej,łez mniej,wychodze już do ludzi,ale i tak w poniedziałek jestem umówiona do psychologa specjalizującego się w sprawach strat dzieci,poronień. Może uda się kobiecie wyciągnąć ze mnie te głębiej poukrywane emocje,żeby z czasem nie wpędziły mnie w jakąś depresję czy nerwice.
Dzięki temu forum poznałam też przekochaną dziewczynę,mamę 4-miesięcznych bliźniaczek,mieszkamy niedaleko siebie,bardzo bym chciała mieć już siły,żeby spotkać się z nią i maleństwami na żywo:) Czuję,że niejeden grill i kawka przed nami:)
Ściskam Was wszystkie bardzo bardzo mocno:)))

Madzix dziękuję za trzymanie kciuków.Mam nadzieję,że wszystko będzie dobrze i szybko wrócę do domu do córeczki.Dzielna z Ciebie kobieta.Wizyta u dobrego na pewno w pewien sposób Ci pomoże,chociaż na pewno nic nie jest w stanie pokryć straty.Życzę Ci wszystkiego dobrego i żebyś w niedalekiej przyszłości została szczęśliwą mamusią.Ściskam mocno.

Miki spokojnie możesz się wstrzymać z takimi zakupami.Noworodek nie korzysta z maty itp bajerków :-) Ja żadnej karuzeli też na początek nie kupuję bo takie kilkudniowe dziecko nawet sie tym nie interesuje.Skup się na początek na ważniejszych wydatkach.A ogólnie jak tam sprawy wyprawkowe u Ciebie?

Lilly co do wyprawki to jak narazie mam troszke ciuszków od kuzynki i tyle. Wózeczek już dojechał i czekam na łóżeczka a co do reszty to nie wiem co mam kupić wszystko to dla mnie czarna magia chyba wszystko inne kupie pare dni przed porodem bo jakoś mi nie spieszno a czas nieubłagalnie leci i coraz mniej go jest:baffled:

reklama
Mati sama nie wiem czy mam stres,staram się nie nakręcać.Rano będę jechała.Tak mnie dziś zgaga męczy że wrr....Nie mam numeru do żadnej z Was,także odezwę się po powrocie z tego szpitala.

Do góry