reklama
no kochana do szpitala trzeba nie ma na co czekac
pewnie twój mąż przyjezdza i zostanie z córą
smutno nam bedzie bez ciebie
apropo jedzienia to ja jestem tak objedzona ze ledwo siedze
moze uda mi sie drzemke uciac
lilly ty farbujesz włosy farbą czy szamponem koloryzyjacym ?
bo musze sobie zrobic juz nie moge patrzec na siebie:-
-(
pewnie twój mąż przyjezdza i zostanie z córą
smutno nam bedzie bez ciebie
apropo jedzienia to ja jestem tak objedzona ze ledwo siedze
moze uda mi sie drzemke uciac
lilly ty farbujesz włosy farbą czy szamponem koloryzyjacym ?
bo musze sobie zrobic juz nie moge patrzec na siebie:-
Mati no trzeba,mam nadzieję,że zrobią szybciutko konkretne badania i do domku.Nie lubię szpitali![No :no: :no:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/no.gif)
Mój dziś wrócił,ale teraz to raczej bez sensu popołudniu jechać,myślę,że lepiej od rana do tego szpitala.Ja będę jadła pierożki ruskie:-) włosy sobie farbowałam sama jak zawsze kilka dni temu bo już miałam takie odrosty że szok.Czasami robię szamponem a czasami farbą.Tym razem robiłam farbą garniera.
![No :no: :no:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/no.gif)
Mój dziś wrócił,ale teraz to raczej bez sensu popołudniu jechać,myślę,że lepiej od rana do tego szpitala.Ja będę jadła pierożki ruskie:-) włosy sobie farbowałam sama jak zawsze kilka dni temu bo już miałam takie odrosty że szok.Czasami robię szamponem a czasami farbą.Tym razem robiłam farbą garniera.
Miki spokojnie możesz się wstrzymać z takimi zakupami.Noworodek nie korzysta z maty itp bajerków :-) Ja żadnej karuzeli też na początek nie kupuję bo takie kilkudniowe dziecko nawet sie tym nie interesuje.Skup się na początek na ważniejszych wydatkach.A ogólnie jak tam sprawy wyprawkowe u Ciebie?
Cześć kochane
Wpadłam Was pozdrowić i uściskać
Jutro mija miesiąc jak już w zasadzie nie udzielam się u Was na forum,ale tęskno mi za Wami,co jakiś czas tutaj zaglądam,trzymam za Was kciuki i martwię się razem z Wami!
Lilly o Ciebie to najbardziej sie martwię i jutro będę mocno trzymała kciuki za pozytywny powrót ze szpitala!!!
U nas już lepiej,łez mniej,wychodze już do ludzi,ale i tak w poniedziałek jestem umówiona do psychologa specjalizującego się w sprawach strat dzieci,poronień. Może uda się kobiecie wyciągnąć ze mnie te głębiej poukrywane emocje,żeby z czasem nie wpędziły mnie w jakąś depresję czy nerwice.
Dzięki temu forum poznałam też przekochaną dziewczynę,mamę 4-miesięcznych bliźniaczek,mieszkamy niedaleko siebie,bardzo bym chciała mieć już siły,żeby spotkać się z nią i maleństwami na żywo
Czuję,że niejeden grill i kawka przed nami
Ściskam Was wszystkie bardzo bardzo mocno
))
Lilly o Ciebie to najbardziej sie martwię i jutro będę mocno trzymała kciuki za pozytywny powrót ze szpitala!!!
U nas już lepiej,łez mniej,wychodze już do ludzi,ale i tak w poniedziałek jestem umówiona do psychologa specjalizującego się w sprawach strat dzieci,poronień. Może uda się kobiecie wyciągnąć ze mnie te głębiej poukrywane emocje,żeby z czasem nie wpędziły mnie w jakąś depresję czy nerwice.
Dzięki temu forum poznałam też przekochaną dziewczynę,mamę 4-miesięcznych bliźniaczek,mieszkamy niedaleko siebie,bardzo bym chciała mieć już siły,żeby spotkać się z nią i maleństwami na żywo
Ściskam Was wszystkie bardzo bardzo mocno
Madzix dziękuję za trzymanie kciuków.Mam nadzieję,że wszystko będzie dobrze i szybko wrócę do domu do córeczki.Dzielna z Ciebie kobieta.Wizyta u dobrego na pewno w pewien sposób Ci pomoże,chociaż na pewno nic nie jest w stanie pokryć straty.Życzę Ci wszystkiego dobrego i żebyś w niedalekiej przyszłości została szczęśliwą mamusią.Ściskam mocno.
Miki spokojnie możesz się wstrzymać z takimi zakupami.Noworodek nie korzysta z maty itp bajerków :-) Ja żadnej karuzeli też na początek nie kupuję bo takie kilkudniowe dziecko nawet sie tym nie interesuje.Skup się na początek na ważniejszych wydatkach.A ogólnie jak tam sprawy wyprawkowe u Ciebie?
Lilly co do wyprawki to jak narazie mam troszke ciuszków od kuzynki i tyle. Wózeczek już dojechał i czekam na łóżeczka a co do reszty to nie wiem co mam kupić wszystko to dla mnie czarna magia chyba wszystko inne kupie pare dni przed porodem bo jakoś mi nie spieszno a czas nieubłagalnie leci i coraz mniej go jest
![Zaskoczona(y) :baffled: :baffled:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/baffled5wh.gif)
reklama
Podziel się: