reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

agata tez uwazam tak jak asia, jak to nie bedzie nic poważnego nie zostawia cie w szpitalu..ja trafiłam do szpitala 23 grudnia, całe świeta w szpitalu, maż z synkie w domu..łatwo nie było, ale wiem, że było warto! jestem juz w 36 tygodniu i dalej sie trzymam:)
asia przepraszam, że tak cie męcze, ale czemu chca szybciej rozwiazać ciaże?

Moja mama 23 grudnia trafila do szpitala ,ale rodzic hehe mnie i moja sis :p z opowiadan wiem ze tatus byl zdenerwowany,ale nie dlatego ze mama rodzi,tylko dlatego ze nie bedzie jej w domu na swieta :p
oczywiscie jak tylko mama urodzila to tacie przeszlo :)

jesli chodzi o powod wczesniejszego rozwiazania. to sa nim zle przeplywy lozyskowe.
tak to sie chyba dokladnie nazywa,ale jesli sie myle to mozecie mnie poprawiac!

reklama
Agata, ja mam tak całą ciążę, w sensie niskie ciśnienie - nic się na to nie bierze, do szpitala też cię nie położą z tego powodu.

Moja lekarka powiedziała że to lepiej niż nadciśnienie w ciąży :)

Ostatnia edycja:
hmm dziwne ale faktycznie pewnie lepiej niz wysokie chociaz denerwujace bo na stojaco mozna zasnac:D ahh dziewczyny mam nadzieje,ze faktycznie wszystkie bedziemy sie smialy i gadaly o kupkach i innych sprawach naszych brzdacow:D maz dzisiaj byl w ikei nie wytrzymal kupil juz jakas mate do zabawy i jakies pluszowe klocki;D

mati u mnie zawsze wszystko odwrotnie tak juz mam:D
asia tak tak to sa chyba przeplywy lozyskowe faktycznie wtedy wskazane wczesniejsze rozwiazanie-tak bedzie bezpieczniej

reklama
witajcie dziewczynki :-)
Madzia życze udanej wizytki ;-)
Powiedzcie mi jakie bedziecie kupować butelki i smoczki której firmy i czy te antykolkowe coś pomagają jak dziecko ma kolke miłego słonecznego dnia życze:-)

Do góry