gosia ja sobie kupilam 2 szt wersji numer dwa, ktore tu wkjlejasz (czyli jak ta szara z rozowym) wiekszosc pan w szpitalu takie mialamwitajcie
u mnie noc w miarę,byłam jakaś nagazowana, miałam męczące wzdęcia, zastanawiam się czy można pić Espumisan
dziś dalej zimno i brzydko
postanowiłam na weekend zacząć zakupy, chyba już pora
co do wizyt ja zawsze mam steres jak przed egzaminem siedzę przed gabinetem i zmawiam zdrowaśki,żeby wszystko było dobrze,moją nie dogodnością jest to,że muszę na usg umawiać się na inny termin bo jest w szpitalu, więc stres podwójny,wizyta jutro mam nadzieję,że będzie ok., a będzie bo musi być
miłego dnia, postaram się zaglądać choć mam tyle prasowania,że hej
wczoraj mówili,że rodzi się dużo dzieci, szczególnie na Karowej mają problem z przyjęciami, panie leżą na korytarzu, któraś wspominała o tym szpitalu, że rodzą kobiety z wyżu rocznik 80-84 i to prawda jak popatrzę na około, gdzieś czytałam,że w 2008r. urodziło się prawie 10tyś, par bliźniąt, oj w tym roku zawyżymy średnią
a propos zakupów, kupiłyście już koszule? nie wiem która jest lepsza, dla karmienia bliźniaków wydaje mi się pierwsza,zakładając,że będę miala pokarm, bo slyszałam,że malo która kobieta przy bliźniakach go ma
KOSZULA DO KARMIENIA M VIENETTA SECRET (865702217) - Aukcje internetowe Allegro
Koszula nocna, do karmienia, rozpinana roz. L (866288173) - Aukcje internetowe Allegro
MUZZY Bawelniana koszula nocna do karmienia ECRU L (847425224) - Aukcje internetowe Allegro
a ja zauwazylam, ze od 3 dni jakos popoludniami dziwnie sie czuje. strasznie zdezorientowana jestem, do tego wzrok mi sie w poludnie pogarsza, chodze jak krecik, bo mi sie wydaje ze ostrosci nie lapie. miala tak ktoras z was bo juz nie wiem czy sie do jakiegos internisty nie wybrac, gin chyba na to nic nie pomoze.