reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

Wiolka zobaczysz jak łatwo można wpaść w wir zakupowy.Ja na razie sie wstrzymuję,aż nie poznam płci drugiego malucha na 100%.Zresztą troszkę się ostatnio spłukałam finansowo.To opłaty,to ubranka i przy okazji córce tez musiałam kupić,żeby poszkodowana sie nie czuła.

Magda,ale smaka narobiłaś.Zjadłabym jakiś dobry sorbet:tak:

reklama
LILLY-oj mozna wpasc ,bo rzeczy sa cudne!a za pajacyk dalam 25,bo w ostatniej chwili ktos podniosl cene a ja max.dalam tyle-oj w szoku jestem.moze juz dzis tylko poogladam inne ubranka:-Ddobranoc dziewczyny i smacznego!

Wiolka a widziałaś te ubranka co ja kupiłam używane na allegro?dzis dałam linki.Niektóre za 2 zety kupiłam ładne.:-)

Ja tez zmykam.Dobrej nocki dziewczyny Wam życzę :-)

no taaaaak...rasowe kobietki...pogadały o ciuchach i się zmyły :rofl2:
a ja skończyłam koło 19.00 i zrobiłam raptem z 1/3 tego co zamierzałam :szok: jak tak dalej pójdzie, to się do maja nie wyrobię..a i jeszcze dodam, że od razu potem musiałam przyjąć pozycję horyzontalna na kanapie..
no nic..jutro zmienie system i coś tam rano też podziałam, moze bedzie więcej energii..
Dobrej nocki kobitki..

hej dziewczynki:)
yoummy tez sie zastanawiam, co u moniek, dawno nie pisała. jeżeli czegos nie poireciłam, to ma wizytę 19 marca i do tego czasu chciała wytrwać. yoummy zazdroszcze ci, że maluchy tak sie od siebie różnią:) mój J powiedział, że jednemu będziemy kropkę na stopie malować:)
młody sie obudził dostał kaszę i zasnął, musze sie pospieszyć, żeby sie wykapać, bo zaraz na badania smigam- w czwartek wizyta:)
u nas pogoda super:)
miłego wtorku:)
ps.kto dziś wizytuje?

Cześć dziewczyny.
jak Wam minęła noc?u mnie jak zwykle nie ciekawie.Jak sie położę to potem walczę pół nocy,żeby się jakoś ułożyć i zasnąć.
No właśnie Moniek coś się nie odzywa,hmm...ciekawe co tam u niej.

Miłego słonecznego dnia:-)

czesc dziewczyny jak u was nocka mineła?
ja mam dzis taki wkurzajacy dzien ze chyba dzis zwariuje
wszystko mnie denerwuje :wściekła/y::wściekła/y:
dzwonie do mojej babci i mówie jej zeby nie przyjezdzala dzis bo tesciowa tu siedzi calymi dniami a ona swoje
juz mam dosc tych wizyt chciałabym chociaz 1 dzien pobyc w samotnosci

reklama
Hej:)
Lily mam ten sam problem:D takze nocka jak nocka;) ale no wlasnie Moniek zaginal w akcji...nie ma nikt z nia kontaktu sms-owego?? moze mamuska nam sie rozpakowala a my nic nie wiemy!
yummy a jak u Ciebie nocki??no i tak ogolnie widzisz jakies postepy z dnia na dzien?(w sensie radzenia sobie z blizniakami?)
magda-a Ty jak sie czujesz?dajesz jeszcze rade?moj wymyslil ze jak chlopaki beda identyczni to jednemu za uszkiem tatuaz zrobimy kropeczke i spokoj;)

Do góry