reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

mati dlaczego nie przemyślany?bardzo ładne śpioszki :-) widziałaś za jaką niska cene kupiłam te ubranka?Jutro może zrobię fotki tego co w lumpeksie kupiłam.Naprawdę nikt by nie pomyslał,że używane.No ja jedną mam pannę, a druga raczej tez,ale do końca to nie wiem.Coś mi się mniej ostatnio w ogóle ruszają maluchy.Dziś mało pisałam,bo kiepsko się znów czułam.

lilly moje blizniaki od 2 dni tez jakies spokojne moze dlatego ze ostatnio zjadlam mega ostrą pizze i chyba sie na mame obraziły

reklama
mati ładne to.Kurde ja już teraz będę musiała trochę większe kupować,bo tych małych już trochę mam,a za dużo nie ma co.Jakiś domowy babciny sposób muszę znaleźć na odświeżenie bieli.:-)

Mati ktoś sie pomylił na tej aukcji bo niby rozmiar 62 a to 44cm

no mozliwe ze jakas pomyłka
ciuszki ładne ale jak masz juz duzo w tym rozm to bezsensu kolejny zakup
:-D:-Dwedług mojej listy najwiecej mam 62-68

Mati to super,jeszcze sobie dokup tych w rozmiarze 56cm.Nie mam żadnych rajstopek kupionych i w sumie czapeczek nie mam.
A oprócz ubranek resztę kiedy chcesz kompletować?

znalazlam w next ale nie ladne i tylko jedne wiec i tak duzo to nie ulatwia zycia za to w george nie ma nic :( w sumie ja i tak sie ptzyzwyczailam do tych na guzik czy tych na zakladki wiec zaden problem dla mnie.

ja 56 mam po kilka sztuk tylko a reszte tez kupuje 62. w sumie to tez nie przesadzam bo z doswiadczenia wiem ze polowy tego co kupowalam dla Juli nie uzylam wiec po co przesadzac.

kupilabym jakies czapeczki, rajstopki, jeszcze troszke bodów i pajacyków ale niewiem jakie kolory
licytuje 2 pary białych bawełnianych pajacyków prawie nowe
ale wszystko w kolorze białym to tez bez sensu

zabolek,sprawdzałam i mam next,george i H&M te które niedawno mi koleżanka przywiozła z UK,są używane ale stan bardzo dobry.Mi też obojętne jakie to body,ale mamusiom które nie maja wprawy,będzie łatwiej takie zakładać.:-)

Mati dla dziewczynki nie musi być wszystko różowe w razie co,ja mam też inne kolory co by chłopcu tez pasowały.Np błękitne ze słonikami i jakieś zielone mam i kilka jeszcze jakiś uniwersalnych.

reklama
Do góry