reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

dziewczyny nie szalejcie z rozowym. kupujcie tez inne kolory - zielony,pomaranczowy, niebieski itp bo wierzcie mi po pewnym czasie nie bedziecie juz mogly na ten rozowy patrzec. ja pamietam mialam dla juli wszystkie kolory ale co mi ktors dawal cos w prezencie to wiecznie rozowy. po 3mc bogajze nie moglam juz na tto patrzec. co zdjecie to dzieciak tak samo wygladal bo non stop cos rozowego. wkoncu sie wkurzylam i czesc tych rzeczy pochowalam zeby tylko juz tego nie widziec.

to tak jak teraz dla chlopakow gdzie nie spojze to braz,bialy lub niebieski i juz mnie szlak trafia bo wszytsko takie same. teraz szukam czegos zielonego, turkusowego, pomaranczowego byle nie niebieski typowy

reklama
Zgadza się a niebieskie i inne kolorki moga być i dla dziewczynek i dla chłopców jeśli motywami nie są typowo chłopięce motywy.
A co do postaci to moja córka ma ostatnio hopla na punkcie Hello Kitty,już mam dosyć tego motywu bo na większości ubrań on jest :rofl2:

u mnie hello koty i ksiezniczki teraz sa oblegane. naszczescie mloda zbytnio sie nie upiera ze tylko takie maja byc bo inczej to bym zwariowala.

motywy czesto sa uniwersalne wiec jest ok. w sumie nie chce wszystkiego typowo chlopiencego bo to tez moze sie przejesc. lubie zeby bylo ladne i praktyczne

zabolek ja też lubię,żeby było ładne i praktyczne,jednak moja pannica sama chce sobie wybierać ubrania.I tak przechodzimy różne etapy.Był już kubuś,potem Mickey,księżniczki itd.

Cisza coś,dziewczyny się pochowały.

no i wygralam ten pajacyk za 15,50-zobaczymy jak jest zapinany.bylam na spacerku z pieskiem,bo maz poszedl do pracy.cieplo ale mokro.pobuszuje sobie jeszcze na allegro.

Wiolka myślę,że fajny będzie ten pajacyk.Jak znajdziesz coś fajnego co wylicytujesz to pochwal się :-) ja na razie nie kupuję,dopóki nie dowiem się na 100% czy drugi bliźniak to na pewno dziewczynka.

DZIEWCZYNY CZYLI NAJLEPIEJ JAK SA UBRANKA ZAPINANE Z PRZODU?a jak z body,bo widzialam GEORGE 7 packi i byly wkladane przez glowe-to chyba lepiej nie kupowac takich?
wroce jeszcze do temati koszul ze szlafrokiem.AGATA-ty chyba mialas zamawiac muzzy-ja sie zastanawialam nad nimi ale nie wiem jaki rozmiar.ja jestem niska 160 i myslalam o r.L jak mi brzuch urosnie .ale nie wiem.
wiolka nie ma najlepiej:) każdej mamie pasuje co innego:) sama się przekonasz w co ci najłatwiej ubrac maluchy.
'u nas sprawdzały sie body plus półspiochy
poluję na ten zestaw * SUPER Półśpiochy Spodenki Pinokio MIŚ 56 _W2 (2194817660) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
u mnie totalnie nie sprawdziły sie spiochy i teraz nie mam ani jednych:)
my byliśmy w manhatanie, chcielismy kupic jakieś kombinezoniki na wyjśćie ze szpitala znaleźliśmy dwa i to każdy po 100, więc teraz zaczynam polowanie na allegro:)
zjadłam w grycanie 5 gałek lodów:)

reklama
LILLY-no to moj pierwszy zakup ale jak sie rozkrece znajac siebie to szybko skompletuje wyprawke.napisy na spiochach b.fajne-dla kazdego cos milego.
MAGDA 85-u mnie grycanki tez w zamrazalniku ale jakos nie mam ochoty.jedz magda widocznie organizm potrzebuje.:-D

Do góry