reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

mati ja pisałam,że nocka u mnie średnio,nie mogę znaleźć sobie miejsca i pół nocy się kręcę jakbym miała robaki w tyłku.
No tak Mati fajnie jak teściowa ugotuje obiadek czy coś pomoże,ale takie przesiadywanie całymi dniami na pewno może wkurzać.Dobrze,że moja teściowa mieszka daleko:-D chociaż nie powiem,teraz by się przydała,ale tylko na trochę,bo ja nie lubię jak ktoś mi się zbytnio wtrąca w domowe sprawy.A są jeszcze takie co chcą dzieci nam wychowywać.O zgrozo:no:

reklama
No tak Agatka nocka jak nocka,nie wiem ile to trwa zanim zasnę,ale myślę,że tak mocniej to dopiero nad ranem zasypiam.Jeśli chłopaki będą nawet tacy sami to nie martw sie bo matka rozpozna swoje dzieci choćby nie wiem jak podobne były.Ktoś obcy może mieć problem w odróżnieniu,ale na pewno nie rodzic :-)

Dziewczyny to są rzeczy które wczoraj w lumpeksie kupiłam.Są póki co pogniecione,ale na żywo naprawdę jak nowe,tylko muszę to wyprać i wyprasować :-)

DSC_0588.jpgDSC_0589.jpgDSC_0590.jpgDSC_0591.jpgDSC_0592.jpg

Prawie wszystko to firmowe ubranka kupione za parę zł.

u mnie nocka super, ja tam nie narzekam:) tylko Damiano sie obudził o 3 bo sie obsikał i zasnąć nie mogłam, ale jakos dałam radę:)agata widze, że nasi mężowie myslą podobnie:) ja daje rade, naprawde wszystko moge robić, poczekam jeszcze z tydzień i za okna sie chyba wezmę;) wiadomo powoli, powoli.lilly czytam książkę "bliźniaki atakują" i tam jedna mama napisała, że jej mąż zaczął rozpoznawac dziewczynki jak miały 3 lata:p ja po wynikach, dzisiaj popołudniu do odbioru. zobaczymy co tam słychac:)

lili ciuszki sliczne :)

magdzie zazdroszcze ci juz tego wieku ciazy juz tez bym chciala byc powyzej 35tc. ''

u mnie nicki poki co ok. nawet szybko zasypiam tylko noc dla mnie za krotka hehe

lili co do rozpoznawania dzieci tonie zawsze jest tak pieknie. kuzynka meza ma blizniaczki prawie identyczne. w polaczeniu z jej dziwnym nawykiem ubierania dziewczyn identycznie to ciezko bywa. fakt on jest dziwna bo dla mnie chore jest ubieranie w takie same ciuchy dzieci . raz na jakis czas to ok bo to tez fajnie wyglada ale nie dzien w dzien tak jak ona to robi. nawet skarpetki czy czapki i buty zawsze takie same. zabawki zreszta tez. no ale nie o tym mowa. mianowicie jak dziewczynki byly maluskie to nawet oni sie mylili ktora jest ktora. czesto musieli chwile pomyslec zeby powiedziec. a teraz dziewczyny maja juz 4.5 roku (sa o jeden dzien starsze od mojej Juli) i tez sie czasami myla ale to dlatego ze male cwaniary czesto mowia ze ona to nie ona heheh

Magda to nieźle zakręcony musiał być ten tata,albo bywał jako gość w domu :-D tak jak np mój mąż ze względu na swoją pracę.Bo jak ktoś na bieżąco przebywa z maluchami to nie wierzę,żeby ich nie rozróżniać.Choćby były nie wiem jak do siebie podobne to zawsze będzie coś co ich wyróżnia.Ale jak ktoś ma problem to opcja naznaczenia dzieci,czemu nie hehe...:-D

Dziewczynki melduję się w trójpaku:-)
Przepraszam, ze się nie odzywałam ale wiecznie coś.....a to goscie zaprosić na wesele, a to moi rodzice, a to mąż okupujący mój komputer i tak zleciało.
A Wy naprodukowałyście postów...szalone:tak:
Idę doczytać.

Hej Laseczki :-) weszłam rano, żeby się przywitać i najpierw mi zżarło całego posta, a potem już regularnie wywalało..wrrrrr...:wściekła/y: No w każdym bądź razie nie dam się i to bedzie dobry dzień :-) Koniec i kropka.
Dzisiaj będę Was podczytywac w przerwach miedzy porządkami.. A że przerwy będą częste to wiadomo haha..od rana zjadałm śniadanko, umyłam się i zamakijażowałam, ogarnęłam kuchnię, po tym jak mąż wczoraj spaghetti przyrządzał :szok::szok::szok: i wstawialm obiadek..No i już jestem klapu, klapu, także pierwszą przerwę właśnie zaliczam..

Co tam u Was? Poczytam sobie...

reklama
jestem jestem mialam chwile gosci
nerwy mi troche przeszly
lilly naprawde ciuszki rewelacja -co do ubierania blizniaków jednakowo to ja napewno nie bede tego robic no moze od czasu do czasu znowu wpadlam w wir na allegro tak jak piszesz to jest uzaleznienie
dzis czekam na kolejne paczki to juz ostatnie wiec trzeba znowu cos pozamawiac
wyprałam tamte ciuszki bo dosłownie smród mi na szafe przejdzie
:-)

Do góry