reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

No Mati tak to bywa z tymi aukcjami.A oprócz nie fajnego zapachu tych ubranek to jak one ogólnie?Co do szlafroka to ja mam taki uniwersalny,że nie będę typowo ciążowego kupowała.Koszul w sumie nie lubię to może ze 2 kupię do szpitala.Wole piżamki i tez widziałam takie dla karmiących.
Mati a Ty kiedy masz wizytę kolejną?

lilly jesli chodzi o ubranka to jeszcze niektóre maja plamy ale mysle ze to da rade wyprac ,jutro jak reszta przyjdzie to wszystkie wrzuce do pralki i mysle ze bedzie ok
co do wizyty to za tydzien we wtorek mam a nastepnie polówkowe 29 :-):-)

reklama
z tym zapinaniem to moze roznica w pojmowaniu jest ze wzgledu na kraj heheh u nas nie ma tych zapinanych po calej dlugosci i kopertowe mowi sie na te ci dala co maja na ramionach takiezakladki

No Mati,może pokażą sie już Twoje szkraby co między nóżkami mają:-) Co do ubranek to zobaczymy jakie te moje przyjdą co linki Wam pokazałam.

dziewczyny jak wam sie kiedys zechce to zrobcie liste co ile czego macie-szczegolnie jesli chodzi o ten r.56 ,bo ja zupelnie ciemna jestem w tym temacie ile czego potrzeba.:-)

mam nadzieje ze lepsze niz moje chociaz jak sie plamy odpiorą i smród zniknie to mysle ze bedzie ok jeszcze na koniec prasowanko i jak nowe
lilly a jak z tamtymi ubrankami stosowalas jakies wybielacze?

wiolka zrób sobie liste czego ile kupujesz( wiem ze tego rozm 56 to za duzo nie trzeba kupowac) tak mi lilly doradzila bo ja tez zielona jestem :-:)-(
jedyne informacje co i jak to mam własnie od was

Tak Wiolka najlepiej sobie zrób liste,będzie Ci łatwiej kupować i zawsze jak cos się przypomni to możesz sobie dopisać:-) tych ubranek na 56cm to za dużo nie kupuj bo pomimo,że bliźniaki są raczej mniejsze to i tak więcej bierz tych na 62cm.

mati ja jeszcze tych rzeczy co mam nie prałam,mam w schowku schowane.Bo własnie moje nie maja plam,ale to co ma byc białe to nie wszystko jest i trzeba by odświeżyć tą biel.Najpierw i tak będę prała w tym proszku co my używamy i do tego vanish extra hygiene,a dopiero bliżej porodu odświeże je w proszku dla dzieci.Bo do lata to się zakurzy i tak.

reklama
ja szczerze to tych kopertowych co ty mowisz tu nie wiedzialam wiec dowiedz sie jak mozesz skad twoja znajoma je ma z chcecia tez sie porozgladam za nimi. dla mnie i wszystkich moich znajomych kopertowe to zawsze byly te na zakladki na ramionach ale niech bedzie i tak heheheh

Do góry