reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

mati dlaczego nie przemyślany?bardzo ładne śpioszki :-) widziałaś za jaką niska cene kupiłam te ubranka?Jutro może zrobię fotki tego co w lumpeksie kupiłam.Naprawdę nikt by nie pomyslał,że używane.No ja jedną mam pannę, a druga raczej tez,ale do końca to nie wiem.Coś mi się mniej ostatnio w ogóle ruszają maluchy.Dziś mało pisałam,bo kiepsko się znów czułam.

reklama
wiolka-chce zamawiac ale tez sie wstrzymuje nie mam zielonego pojecia jaki rozmiar ale chyba wezme M z tego wzgledu ze rodzic i tak musze w szpitalnej koszuli(podobno) no a po porodzie to juz brzuchol chociaz ciut mniejszy niz teraz bedzie(mam taka nadzieje przynajmniej)

DZIEWCZYNY CZYLI NAJLEPIEJ JAK SA UBRANKA ZAPINANE Z PRZODU?a jak z body,bo widzialam GEORGE 7 packi i byly wkladane przez glowe-to chyba lepiej nie kupowac takich?
wroce jeszcze do temati koszul ze szlafrokiem.AGATA-ty chyba mialas zamawiac muzzy-ja sie zastanawialam nad nimi ale nie wiem jaki rozmiar.ja jestem niska 160 i myslalam o r.L jak mi brzuch urosnie .ale nie wiem.

hej ja kupiłam szlafrok i koszulkę w komplecie Muzzy i jestem tylko trochę wyższa i w brzuchu na koniec ciąży miałam 108 cm a kupiłam szlafrok roz M i był całkiem spory na mnie jeszcze z zapasem niemałym a koszulkę wzięłam L bo tak te wymiary wskazywały i taka akurat była jeszcze troszkę z większym brzuszkiem bym się zmieściła raczej, choć ja piersi bardzo dużych nie mam to rozmiar L był mi trochę duży w biuście, normalnie S noszę

lilly ja tez mam troche ciuszków z lumpeksu
jakos na dzis zaprzestalam z zakupami licytowalam swietne body za grosze ale przyszła listonoszka z 5 paczkami i aukcja mi przepadla ale bylam wsciekla
agata kup taki rozm jaki normalnie nosisz ja tez mam upatrzony szlafrok ciążowy na allegro i bede kupowac w rozm S

Ostatnia edycja:
No Mati tak to bywa z tymi aukcjami.A oprócz nie fajnego zapachu tych ubranek to jak one ogólnie?Co do szlafroka to ja mam taki uniwersalny,że nie będę typowo ciążowego kupowała.Koszul w sumie nie lubię to może ze 2 kupię do szpitala.Wole piżamki i tez widziałam takie dla karmiących.
Mati a Ty kiedy masz wizytę kolejną?

Zgadzam sie z zabolkiem,że body kopertowe rozpinane na całej długości najwygodniej się zakłada,zwłaszcza komuś kto nie ma wprawy:tak: tylko,że zabolek linki które podałaś np kopertowe to nie są kopertowe :-) cos się pomieszało

reklama
enaflo-dzieki za podpowiedz.ja tez nosze normalnie S ale teraz duzo przytylam.z ta L to moze i przesadzilam.wezme M a najwyzej wymienie.
ZABOLEK-fajne te bodziaczki.

Do góry